Hangisini seçerdiniz?

nezamandiraraftayim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
298
484
18
Kizlar selamlar. Sadece 2 seçeneğiniz var, empati yaparak cevaplar mısınız, hangisini seçerdiniz?
1) istemediğin bir şehirde, tüm sevdiklerinden uzakta, sevdiğin bir işi yapmak mı
2) istediğin şehirde, tüm sevdiklerine yakın, sevmediğin bir işi yapmak mı

Not: işler geçici değil kalıcı, değiştirme şansı yok.
Şimdiden teşekkürler

Ekleme: iki işin şartları da kazançları da aynı

Son düzenleme:
2.

1. Seçerim çünkü işte mutlu olmak sevdigin şeyi yapmak çok önemli sevdigin kişileri bulursun görüşüp konuşursun gittiğin şehire ısınıp sevebilir orada yeni yakın arkadaşlar bulabilirsin ama sevmediğin işe gitmek çalışmak her sabah işkence gibi gelir ve zamanla seni kemirir hayatının her alanını olumsuz etkiler mutsuz olursun bunun için 1 derim ben daha çok umut daha çok ihtimal var

1. Sevdiğim bi işi yapmak bana her şehri güzelleştirir zaten. Benim için işi sevmek önceliktir.

2
İş ortam maaş sana kattıkları ile doğru orantılı mutlu eder. Tüm hayatimi kapsamamali- bence boyle tabiki
İki işin de kazancı ve şartları aynı. Sadece farklı işler. O şekilde dusunelim. tam tahmin ettiğim gibi çok kararsız kalinacak bir durum cevaplar yuzde50 yuzde50

1

Sevmediğiniz iş derken gerçekten nefret edeceğiniz bir iş mi yoksa yapabilirim diyor musunuz ben 2 yi seçtim gerçi sevdiğim iş çıkmadı karşıma ama gönlümde başka şehre gidip hayatımı değiştirmek vardı yine de ilk tercihim yakınlarımın olduğu ve zaten yaşadığım yerdi çünkü bana göre maddi manevi olarak mantıklıydı. Maddi açıdan da önemli alacağınız para ve oradaki kiralar vs. Belki siz de mantıklı olan 1.dir tam net detaylı açıklama olmadığı için bilemiyorum

Kesinlikle hiç severek yapmayacağım bir iş, mizacıma uygun olmayan bir iş

İki işin de kazancı ve şartları aynı. Sadece farklı işler. O şekilde dusunelim. tam tahmin ettiğim gibi çok kararsız kalinacak bir durum cevaplar yuzde50 yuzde50

Peki arkadaş ortamı? Yani buda ise göre değişir. Benim için iş beklentisi belli, o yüzden koşulsuz 2. Ben ztn öyle seçim yaptım ve 1 gün bile pişman olmadım açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…