Hangisini seçerdiniz?

bir çok faktör var bence.
birincisi sevdiğiniz şehire gidip sevdiğiniz işi yapacağınızda kira fatura vs gibi şeyleri kolaylıkla karşılayabilir misiniz?
ikincisi kolay bir şekilde arkadaş edinebiliyor musunuz, ya da yalnızlığı seviyor musunuz? gideceğiniz şehir sosyal olarak size yeterli olabilecek bir şehir mi?
üçüncüsü işten nefret ederek gideceğim diyorsunuz, bu da önemli. iş günün yüzde 60ını kaplıyor neredeyse. orada çok mutsuz olmak bazen evde ve ya arkadaşlarla da mutlu olduğunda bile insanı tatmin etmiyor.
ben bu koşullara göre düşünüp öyle karar verirdim

Sevdigin iş derim

Sevmediğin bir işi yapinca yoldaki taşa bile sinirlenebiliyorsun. Bırak sevdiğini.
Gelip görme imkanım varsa uzaktaki sevdiğim iş. Hem özlem iyidir.sevgiyi şefkati diri tutar.

İş hayatına girmiş o ortamı görmüş herkes çoğunlukta 1 der

Sevmediğim işi yapmak kendime zulüm etmiş gibi olurum. Sevdiğim işi yapar sevdiklerimden uzak kalabilirim. Sevmediğim işi yaparak hem onları hem kendimi üzmüş olurum çünkü

Sevdiklerim aileyse 1, eşse 2

İşleri sevdiğim sevmediğim diye sınıflandırma sağlamışsınız fakat iki ortamda da bulundunuz mu?
Diyelim ki 1 i seçtiğiniz iş şuan seveceğiniz iş o tamam fakat diyelim ki iş ortamındaki kişilerle gerekli enerjiyi yakalayamazsanız nasıl olacak?
Evet yaptığımız iş önemli ama iş ortamındaki kişilerde önemli.

Bu konuda şehir ve iş ortamındaki koşulları net belirlemek malesef tercih yaparken zor her koşulda zorlanacaksınız .

Şuan iş ortamım keyifle çalıştığım arkadaşlarım ile uyum sağladığım bir yer fakat eski hayatımı şehrimi özlüyorum. Bazen sadece iş herşeye çözüm olmuyor. Hele ileride çocuğunuz olunca aile ilişkileriniz sağlıklı ise ailenize de ihtiyaç duyuyorsunuz. İmkanım olsa şuan düşünmez ailem ve dostlarımın olduğu şehri seçerdim.

Büyüdüğünüz şehirde huzurlu ve mutluysanız farklı şehir hele de uzaksa sizi zorlayabilir bu tamamen aslında sizin kişilik yapınız ve çevrenize ailenize ne kadar bağlı olduğunuza göre değişebilecek bir karar

2....

1 canım sevdıgın iş bütün hayatını etkıler. Diğerı huzursuzluk karamsarlık ağlamak

2.seçenek

Tüm hayatım şu anki şehrimde ama atanıp mecburi şark görevi için doğunun herhangi bir mecrasına gideceğim. Yani sevdiğiniz mesleğiniz sizi ileriye taşıyacaksa, benim durumum gibiyse tabiki 1.

1.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…