- 28 Ocak 2009
- 33.888
- 55.559
- 1.123
- Konu Sahibi nezamandiraraftayim
-
Aslında sevdiğiniz işi yapmanız daha mantıklı fakat sevdiğiniz iş şehir dışındaymis şimdi farklı bir şehir olunca ev kirası ödeyeceksiniz alacağınız maaşın cogunlugu kiraya gidecekse ailenizin bulunduğu şehirde olmanız daha mantıklı olur.İki işin de kazancı ve şartları aynı. Sadece farklı işler. O şekilde dusunelim. tam tahmin ettiğim gibi çok kararsız kalinacak bir durum cevaplar yuzde50 yuzde50
Tam böyle düşünüyorum ben de, sonra yapacağım iş aklıma geliyor. Hiç ama hiç benlik değil her gün nefretle yapacağım bir işAslında sevdiğiniz işi yapmanız daha mantıklı fakat sevdiğiniz iş şehir dışındaymis şimdi farklı bir şehir olunca ev kirası ödeyeceksiniz alacağınız maaşın cogunlugu kiraya gidecekse ailenizin bulunduğu şehirde olmanız daha mantıklı olur.
Sevgilim/eşim yoksa?Eğer sevgilim/eşim de gelebilecekse 1.
Nasılsa orada hayatı yaşadıkça sosyal çevrem de olacaktır.
Hem de sevdiğim işi yapacağım ne ala.
Sizin için önemli olan ne önce bunu iyi düşününün bence sevdiklerinizle vakit geçirmek hayat felsefenizse 2 ama sevdiklerim benim için önemli değil ben bir şekilde ortamımı oluştururum derseniz 1Kizlar selamlar. Sadece 2 seçeneğiniz var, empati yaparak cevaplar mısınız, hangisini seçerdiniz?
1) istemediğin bir şehirde, tüm sevdiklerinden uzakta, sevdiğin bir işi yapmak mı
2) istediğin şehirde, tüm sevdiklerine yakın, sevmediğin bir işi yapmak mı
Not: işler geçici değil kalıcı, değiştirme şansı yok.
Şimdiden teşekkürler
Ekleme: iki işin şartları da kazançları da aynı
1. Arada gidiverirsin ne olacak ?.sürekli birilerine bağımlı insanlardan haz etmem.Kizlar selamlar. Sadece 2 seçeneğiniz var, empati yaparak cevaplar mısınız, hangisini seçerdiniz?
1) istemediğin bir şehirde, tüm sevdiklerinden uzakta, sevdiğin bir işi yapmak mı
Şimdiden teşekkürler
Iller birbirine çok uzak mi sevdiğin işi yapsan fırsat buldukça ailenin yanına gidip hasret giderirsin eğer bekarsan güzel bir insanla tanışıp oraya yerleşir aile sıcaklığını tadarsin ben 1 I seçerdim sanırımKizlar selamlar. Sadece 2 seçeneğiniz var, empati yaparak cevaplar mısınız, hangisini seçerdiniz?
Şimdiden teşekkürler
Biraz bu sizinle de ilgili yakın zamanda biz de böyle bir tervih yaptık ve aile, arkadaşlarımızın olduğu sevdiğimiz şehri tercih ettik. Biz hiç arkadaşsız sosyal çevremizin 0’a inmesini istemedik. Ama biz de çocuk faktörü vardı. Eğer gideceğiniz şehir güzelse sevdiğiniz işi tercih edebilirsiniz yeni çevre oluşturursunuz. Bekar evli çocuklu çocuksuz olma durumları da önemli tabiKizlar selamlar. Sadece 2 seçeneğiniz var, empati yaparak cevaplar mısınız, hangisini seçerdiniz?
Şimdiden teşekkürler
1 numaralı seçenek diyorum cünkü insanın yaptığı işi sevmesi insanın hayat kalitesinin belki de yüzde doksan dokuzunu oluşturuyorKizlar selamlar. Sadece 2 seçeneğiniz var, empati yaparak cevaplar mısınız, hangisini seçerdiniz?
Şimdiden teşekkürler
Kizlar selamlar. Sadece 2 seçeneğiniz var, empati yaparak cevaplar mısınız, hangisini seçerdiniz?
Şimdiden teşekkürler
O zaman 2Kesinlikle hiç severek yapmayacağım bir iş, mizacıma uygun olmayan bir iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?