- 31 Ocak 2025
- 16
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi aytenkarcan
Merhabalar ben 28 yaşındayım üniv mezunuyum fakat 1 senedir evdeyim çalışmıyorum.Ailem artık yuva kurmami istiyor bende istiyorum fakat çok kararsızım toksik iliskim vardı bitti . Kuzenim benim gibi mühendis olan arkadaşıyla tanıştırmak istiyor çok iyi efendi çalışkan dedi evi arabası var i kurumsal şirkette güzel bir pozisyonda çalışıyor 10 senedir taniyor univde arkadaşlarmis .çocuk doğulu anlasırsaniz çok uzatmaz dedi biz de doğuluyuz annem bir görüş diyor.Asıl konuya gelirsem benim yıllar sonra univden 4 aylık flört ettiğim kişi ekledi .İsteği sildim tekrar Tekrar ekledi en son kabul ettim ve beni unutamadığını söyledi çünkü ben onu bıraktım böyle düşüncesiz biri gibiydi mesela akşama kadar okuldaydik gelip ye bir kantine gidelim demezdi bir hediye çiçeğini görmedim. Güzel sözler soylerdi tek birde ailesini sorunca gizli kapakli davranirdi pek anlatamzdi ben de tuhaf buldum en son ayrildim.Simdi benimle tekrar başlamak istiyor kendine şirket kurmuş durumu var gibi pek sormadım niyetim ciddi dedi gorustuk bir kez sadece bir kahva çay içtik yemek yermisin dedi öyle pek ısrar etmedi durumu da artık düzeltmiş ticaret yapiyor sözde seninle yuva kurmak istiyor ama hala eskisi gibi duznceli değil o zaman öğrenciydi şimdi iş kurmis etmiş birde hala pek ailesini anlatmaz oyle kısa keser aklımda soru işaretleri buna şans tanisammi yoksa kuzenimin arkadaşı ile mi gorussek?