Hangimiz haklı bilemiyorum

Bence yaşınız çok küçük şimdilik düsünmeyin inanın çok çok büyük sorumluluk benim defalarca tedaviden sonra doğal yollardan bebeğim oldu çok şükür bin şükür 28 yaşında dogum yaptım sizin yasin9zda olsaydın asla düşünmezdim gezin tozun hayatın tadını çıkarın biraz borcunuz bitmişken hem artık 50 yaşında çocuk sahibi olan var sizin yaslarin9zda sıkıntı olmaz bir sıkıntı varsa da zaten şimdi de olmaz içiniz rahat edecekse eşinizin de sizin de kontrolunüzü yaptırın sonra hayatınıza bakın.

Bana genç yasinda evlenemen ragmen, çok akli basinda bir kiz gibi geliyorsun. Esin ile niye evlendin sasiyorum Adamin hayali kadin evde kalsin, dogursun ve memlekete gidelim.

Esim ile beraber gezelim, para biriktirelim, birseyler yapalim yok.

Memlekete gidelim hayali var. Baska insanlarin dedikleri ile doldurusa geliyor. Yani adam cahil. Hemde çok.

Sana tavsiyem hiç hamile kalma. Bir iki yil daha evli kal ve zaman ile kendin görürsün artik esin ile uyumsuzlugunuz. Bu adam bebek dogdugunda hiç birsey yapmaz. Tüm yük sende olur. Ne bez degistirir, ne çoçugu pispislar. Adamin ataerkil dünyasinda bunlar yok çünkü.

Yerinde olsam, siki korunurdum ve para biriktirirdim. Bu genç yasinda, degmeyecek bir adam ile beraber, çoçuk gibi agir bir sorumlulugun altina girme canim.

Annesi istediği için çocuk istiyor Kendisi istediği için değil... Bu adam Ana ağızına bakıyor Açık ve kesin...

Iki sene cocuk yapilmazsa bir daha cocuk olmaz hikayesi dogru degil.
Bebek yapmak kolay da ondan sonrasi cok cok buyuk sorumluluk. Is sadece bebegin kiyafetleriyle, mamasiyla, beziyle bitmiyor. Once kendinizi topatlayin sonra. Yaslariniz da cok genc zaten. Ben dogum yaptigimda 33 yasindaydim. Muhtemelen kayinvalide sıkıştırıyordur esini. Esin de o yuzden bebek istiyordur. Yaz tatilinde memlekettekilere bebek gosterecegim diye cocuk yapilmaz.
Bir de kendini hazir hissetmeden asla yapma. Cunku butun sorumluluk sende olacak.

düşüncelerin cok dogru hiç kimsenin lafı ile haraket etme sonuçda o cocuk dogdugunda akıl verenler ortada olmayacak

Millet hep konuşur, ama kimse de sana yardımcı olacak adımı atmaz. Eşin de olsa önce kendini düşün beklesin. 25 yaş erkek için değil baba olmak evlenmek için bile çok küçük.
Teşekkürler arkadaşlar hepiniz beni haklı buldunuz. Ben de dediğim gibi bir sene daha çocuk düşünmüyorum ve seneye daha hazır olurum. Eşimi ikna edip bir sene daha bekleriz.
Evliliğimiz her sene daha da güzelleşiyor ve hem toplumun hem de kendisinin baba olma isteğine artık karşı koyamadım bir yandan da acaba ben mi cok abartıyorum diye size sormak istedim. Ben düşünmeden önemli kararlar almam çok teşekkürler herkese

Oo planlar güzel de ins o planlar takır takır isler
Hamilelik belirsiz bi sürec bence bu kadr plan yapmayın
Tabi ins saglıklı ,sonuna kadr rahat rahat calısacagınız bi hamilelik gecirirsiniz ama bu kadr plan Yapmak ters teper ben diyim.
Yas cok genc cocuk icin neden acele ediyor esiniz ?
Hazır olmadan yapmayın cocuk o net.

22 ve 25 daha kendileri cocuk gunumuz dunyasi icin. Bekleyin. Kimse cocugu kacirmaz sizden. Olmayacagi varsa simdi de olmaz.35 e kadar yolu var sonrasi riskli.olmaya basliyor merak etme. Gaza gelerek cocuk yapilmaz. Kolay bir sorumluluk degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…