- 26 Ekim 2017
- 82
- 41
- 88
- 27
- Konu Sahibi Kara_deniz67
-
He cahil kafası işte bahane korkutma ama yaşım kaç ki gören de 30 üstü desek yumurtalarım azalıyor falan filan daha arkadaşlarım bekar burda tüm yabancılar 10sene sonra çocuk doğuruyorSiz haklisiniz tabi ki,
Esiniz de ailesi de 19. Yy dan kalma kafaları bir kenara bırakıp gunumuz gerceklerini bir gorsunler.
Ayrıca şu 2 sene muhabbeti pek komikmis, cidden inaniyor mu buna?
Aynen bende dedim ilerde para sıkıntısı yaşarsan onlar para vermez onların eline ne geçecek sadece sevecekler bebeği tüm sorumluluk bizi ilgilendirecek sadece. Her şey kolaylarına geliyorDoğru ve mantıklı düşünüyorsun. O, çocuk olsun diye laf edenler, siz maddi sıkıntıya girdiğinizde size yardımcı olmayacaklar.
Planların neyse ona göre hareket et. Kimsenin ağzına bakma.
Aynen küçükken pek masrafı olmaz okul çağında masraf çok olur ve insanın bir miktar birikimi olmadımı bu işlere girișesi yok arkadaşlarından biri baba adayı diğeri çocuk sahibi onlar idare ederse bizde ederiz diyor ama destek vermiyorum erken dahaDaha yaşınız çok küçük. Bir başkası istiyor diye bu başkası eşiniz veya kayınvalideniz de olsa çocuk yapılmaz. Kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman bebek düşünün. Sırf doğmasıyla bitmiyor düşünülmesi gereken o kadar çok ayrıntı o kadar çok ıvır zıvır var ki bebeğe dair. Hep bebek olarak da kalmıyor büyüdükçe masraflar da büyür. Ekonomik olarak kendinizi toparlayıp, kenarda bir miktar birikiminiz olmadan çocuk düşünmeyin. Eşiniz karnında taşıyamayacak 9 ay, her ne kadar yardımcı olsalar bile asıl sorumluluk annenin üzerinde oluyor.
Aynen yavaş yavaş para harcamaya başladım biraz daha zaman versin tadını çıkarıyım yok dinlemiyorİkiniz de daha çok gençsiniz.
Maddi manevi hazır olmadan, sırf eşiniz istiyor diye böyle bir yola girilmez.
Sizin hayatınız ona kıyasla daha çok değişecek. Psikolojik olarak hazır olmanız, rahat hissetmeniz çok önemli.
Gezin tozun gençliğinizin tadını çıkarın bence.
Desteksiz evlendik ve şanslı biri her konuda maddi açıdan yardım ettim ve biraz birikim yaptık 35bin civarı eşimin ailesinin evine harcadık yani tek elimizde kalan arabamız öyle bir paramız yok şimdi korkuyorum dünya hali her zaman sağlıklı olamayız diye işimi kaybetmeyim hemen diyorum..22 yasında bunca sorumluluk almak, yorucu olsa gerek.
Ailesinin evine harcayan adam ıcın kendimi su sıkıntıya sokmam, yerim ıcerım.
Cocuk ıcın bisey diyemem, hayırlısı
31 yaşındayım evlendiğimde 23tum.Aklim olsaydı şimdi hamile kalırdım hatta şuan o kadar sinirliyim ki, hiiiç doğurmazdım... Cocuk yapmak anne olmak çılgınlık. Maddiyat disinda psikoljin de hazir olmali
Fazla fedakarlık sizi uzebılır. Bence Bukadar fedakar olmayın. Ben bosandım ve imkanım olsa Kucuk yasta evlenecek kizların onune gecıp yapma yavrum derım.Desteksiz evlendik ve şanslı biri her konuda maddi açıdan yardım ettim ve biraz birikim yaptık 35bin civarı eşimin ailesinin evine harcadık yani tek elimizde kalan arabamız öyle bir paramız yok şimdi korkuyorum dünya hali her zaman sağlıklı olamayız diye işimi kaybetmeyim hemen diyorum..
Bence erken evlenip sorumluluk almayın, yiyin için harcayın hep aklınız ay sonunda olmasın
Çok düşkün çocuklara yani sonra maaşım gidince anlar ama onu dinlemem zaten ben istedigim gibi yapacam benim kararım istediğim zamanda olsun sonuçta en çok benim hayatım yenilecek, eşim o kadar ayrıntılı bakmaz konulara gerçi çoğu erkek böyleHaklısınız ,maddi alt yapı oluşsun birde evliliğiniz otursun eşiniz çok başka bi havada ben olsam maddi imkan olsa bile çocuk yapmazdım eşim böyle davranırken
Evet canım bazen öyle olabilir o da eşimin elinde zaten umarım bunları görür hep.Fazla fedakarlık sizi uzebılır. Bence Bukadar fedakar olmayın. Ben bosandım ve imkanım olsa Kucuk yasta evlenecek kizların onune gecıp yapma yavrum derım.
Insallah hıçte pısmanlık duymazsın, emeklerinin karsiligini guzel mutlu sekilde alırsın.Evet canım bazen öyle olabilir o da eşimin elinde zaten umarım bunları görür hep.
Tabi önemli ve inşallah herkes o konuda şanslı olur ben pişmanlık duymadım daha ama ciddi bir durum insan büyüdükçe daha da hassaslașıyor evlilik konusunda
Insallah canım sağolInsallah hıçte pısmanlık duymazsın, emeklerinin karsiligini guzel mutlu sekilde alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?