- 10 Haziran 2020
- 676
- 756
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
porland'ın modellerini beğeniyorum aradığınızı orda bulabilirsiniz benceBenim yemek takımları çok eskidi güzel ve kaliteli bi şey istiyorum. Hem misafirlerde hem günlük de kullanabileceğim şık ama kullanışlı bi model arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Pierre Cardin Pera serisi ,üzeri kuş ve zeytin dalı desenli ayrıca etrafı sedef taşlı tavsiye ederim.Benim yemek takımları çok eskidi güzel ve kaliteli bi şey istiyorum. Hem misafirlerde hem günlük de kullanabileceğim şık ama kullanışlı bi model arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Schafer kullanıyorum hemde günlük kullandıklarımda da işlemeler var ama hıc deforme olmadı ..Misafir takımlarımda aynı sekılde ama sadece kare almayın tek pişmanlığım benim bu..Günlükler yuvarlak ,misafirlikleri kare almısım zamanındaBenim yemek takımları çok eskidi güzel ve kaliteli bi şey istiyorum. Hem misafirlerde hem günlük de kullanabileceğim şık ama kullanışlı bi model arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Bend eçok takım var. Her markadan vardır yani. En sevdiğim takımım karaca tangier. Günlük için staub var onalrı kullanıyorum bize. Kalabalık misafired ekorkmazın kare setleri varya ondanlardan çıkarıyorum ama sevmiyorum onları. Daha agır bi misafirim gelince black gold karacanın serisi vardı şu an yok onu çıkarıyorum. Ama bunlar makineye girmiyo korkmaz makineye atılabiliyoBenim yemek takımları çok eskidi güzel ve kaliteli bi şey istiyorum. Hem misafirlerde hem günlük de kullanabileceğim şık ama kullanışlı bi model arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Porland kullanıyorumBenim yemek takımları çok eskidi güzel ve kaliteli bi şey istiyorum. Hem misafirlerde hem günlük de kullanabileceğim şık ama kullanışlı bi model arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Misafir yemek takımını schaferdan almıştım bir iki kere kullandım.. günlüğü de bimdee Kütahya porselen takım var ondan almıştım. 15 aylık oğlum günlükte kaselwri filan kırdığı için yine ucuz yollu bir takım alacağım.oglan biraz büyüyünce iyi bit şey alırım gakibaBenim yemek takımları çok eskidi güzel ve kaliteli bi şey istiyorum. Hem misafirlerde hem günlük de kullanabileceğim şık ama kullanışlı bi model arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Kütahya yemek takımını kullanıyorumBenim yemek takımları çok eskidi güzel ve kaliteli bi şey istiyorum. Hem misafirlerde hem günlük de kullanabileceğim şık ama kullanışlı bi model arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
İkisi de var ama ikncisi kullanıyorum daha çokKütahya yemek takımını kullanıyorum
Kütahya Porselen Kütahya Sedef Yaldızlı 24 Prç Porselen Yemek Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kütahya Porselen Kütahya Sedef Yaldızlı 24 Prç Porselen Yemek Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glKütahya Porselen Açelya 53 Parça Yemek Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kütahya Porselen Açelya 53 Parça Yemek Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Günlük sila çatal bucak takimiBenim yemek takımları çok eskidi güzel ve kaliteli bi şey istiyorum. Hem misafirlerde hem günlük de kullanabileceğim şık ama kullanışlı bi model arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum