Hangi yemek takımını kullanıyosunuz?

Hangi yemek takımını kullanıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    248
Benim ilk takımım 14,5 yıllık evliyim Kütahya porselendi, hem gündelik hem misafire kulladım, şimdi hala günlük kullanıyorum ama desenleri soldu. 7 yıl önce Karaca aldım misafir ve özel günler için. Günlük kullanmıyorum o yüzden desenleri falan silinmedi. O yüzden kıyaslama yapamam. Günlük yeni bir takım almayı düşünüyorum.

Ben ceyizimde alinan şu 12 kisilik malum takimlari kullanmaya basladim. 20 sene oncenin en cirkin takimini aldigim yetmezmis gibi bir de onlari misafire saklamistim.arada kayiplar veriyorum ama benim icin guzel bir adim oldu.markasina hic bakmadim.

Benim ilk takımım 14,5 yıllık evliyim Kütahya porselendi, hem gündelik hem misafire kulladım, şimdi hala günlük kullanıyorum ama desenleri soldu. 7 yıl önce Karaca aldım misafir ve özel günler için. Günlük kullanmıyorum o yüzden desenleri falan silinmedi. O yüzden kıyaslama yapamam. Günlük yeni bir takım almayı düşünüyorum.
Benimki de ayni marka hatirladim👍🏻

Benim yemek takımları çok eskidi güzel ve kaliteli bi şey istiyorum. Hem misafirlerde hem günlük de kullanabileceğim şık ama kullanışlı bi model arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Porland diyorum, günlükte misafirlikte porland. Tabak rafinin en üstünden bulaşık makinesinin içine düştü kenarı bile cizilmedi

Evimde 5-6 tane yemek takımı var çeyiz yaparken abarttım biraz Karacanın yemek takımları çok güzel memnunum makineye de atıyorum gold kısımları gümüş kısımlara hiçbir şey olmuyor , Bella mansion evet çok güzel ama gold olan kısımları tırnakla bille çıkıyor ama sağlamlığı güzel, jumbo gerçekten çok şık ve kaliteli fakat çok pahalı inan o kadar vermeye gerek var mı bilmiyorum incelik olarak çok iyi

Evimde 5-6 tane yemek takımı var çeyiz yaparken abarttım biraz Karacanın yemek takımları çok güzel memnunum makineye de atıyorum gold kısımları gümüş kısımlara hiçbir şey olmuyor , Bella mansion evet çok güzel ama gold olan kısımları tırnakla bille çıkıyor ama sağlamlığı güzel, jumbo gerçekten çok şık ve kaliteli fakat çok pahalı inan o kadar vermeye gerek var mı bilmiyorum incelik olarak çok iyi
Porland gerçekten hem bardaklarını hem yemek takımı olarak çok güzel

Benim yemek takımları çok eskidi güzel ve kaliteli bi şey istiyorum. Hem misafirlerde hem günlük de kullanabileceğim şık ama kullanışlı bi model arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Ben tefalin kulpları çıkan modelini kullanıyorum 6x olarak set halinde saklaması toplanmasi o kadar kolay ki asla yer kaplamiyor yanma yapışma hiçbir şey ile karsilasmiyorsun ve temizliği inanılmaz kolay ister elde ister makinada yıkamaya uygun incelemeni öneririm

Ben Korkmaz’dan aldım kemik tozundan yapılmış ve kırılma olanağı yok dediler garanti kapsamındaydı aldığımda

Screenshot_20241111_180740.jpg
Karaca canım ben çok memnunum 4 yıl önce çeyiz hazırlarken almıştım

Ben misafir yemek takımı olarak Aryıldız markasını kullanılıyorum. Modellerine bakmanızı tavsiye ederim.

Karacadan uzak dur derim kalitesiz porland öneririm gözüm kapalı.Bernardo takımım da var şu klasik güllü olandan ondanda memnunum.Ama karaca blue odsey zamanla damar damar çatladı

Yemek takımı neydi diye uzun bi süre düşündükten sonra hatirladim.
Benimki de eskidi 10 yıl oldu. Ama cok kullanmadım, yemek misafirim olmayinca. Temiz duruyor.
Markası Kütahya Porselen'di sanırım, onu da net hatırlamıyorum 🙂 Çok ağır, kalın bi şey. Tabağı kaldırıp götürürken dikislerimin yirtilmasindan korkarım.
Pek yardimci olamadım galiba.

X