• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyiz için yemek takımı

Peki çeyiz için hangi marka yemek takımını önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    270
sanırım gidip mağazada bir bakıcam ya kırmızı halı kolleksiyonunda da baya güzel şeyler var
Önce nasıl bir şey istediğinize karar vermek iyi oluyor ben kararımı verirken öyle yaptım desenli mi sade mi klasik mi yoksa modern mi gibi kararları verip ona uyan modeller arasında seçmek daha kolay oluyor yoksa insan cidden seçemez

Önce nasıl bir şey istediğinize karar vermek iyi oluyor ben kararımı verirken öyle yaptım desenli mi sade mi klasik mi yoksa modern mi gibi kararları verip ona uyan modeller arasında seçmek daha kolay oluyor yoksa insan cidden seçemez
modern bir tarzı olsun istiyorum açıkçası çok çiçekli böcekli de bana göre değil

Ben de öyle istediğim için bu modeli aldım aslında hem sade hemde modern bir tarzı var modası da geçmez asla
katılıyorum öyle çok desenli falan olanlar bence göz yoruyor zaten masada da yemek sunum falan için iyi olmuyor gibi geliyor bana ama zevk meselesi tabii tamamen

Back