- Konu Sahibi Periliperi
sanırım gidip mağazada bir bakıcam ya kırmızı halı kolleksiyonunda da baya güzel şeyler varAynısını yaşadım ben de alırken ama seçtiklerim sonunda çok içime sindi gerçekten ve kalitesi muazzam iki takımımın da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım gidip mağazada bir bakıcam ya kırmızı halı kolleksiyonunda da baya güzel şeyler varAynısını yaşadım ben de alırken ama seçtiklerim sonunda çok içime sindi gerçekten ve kalitesi muazzam iki takımımın da
Önce nasıl bir şey istediğinize karar vermek iyi oluyor ben kararımı verirken öyle yaptım desenli mi sade mi klasik mi yoksa modern mi gibi kararları verip ona uyan modeller arasında seçmek daha kolay oluyor yoksa insan cidden seçemezsanırım gidip mağazada bir bakıcam ya kırmızı halı kolleksiyonunda da baya güzel şeyler var
modern bir tarzı olsun istiyorum açıkçası çok çiçekli böcekli de bana göre değilÖnce nasıl bir şey istediğinize karar vermek iyi oluyor ben kararımı verirken öyle yaptım desenli mi sade mi klasik mi yoksa modern mi gibi kararları verip ona uyan modeller arasında seçmek daha kolay oluyor yoksa insan cidden seçemez
Kırmızı halı kolleksiyonu o zaman tam sizlik aslında bence demodern bir tarzı olsun istiyorum açıkçası çok çiçekli böcekli de bana göre değil
Ben de öyle istediğim için bu modeli aldım aslında hem sade hemde modern bir tarzı var modası da geçmez aslamodern bir tarzı olsun istiyorum açıkçası çok çiçekli böcekli de bana göre değil
katılıyorum öyle çok desenli falan olanlar bence göz yoruyor zaten masada da yemek sunum falan için iyi olmuyor gibi geliyor bana ama zevk meselesi tabii tamamenBen de öyle istediğim için bu modeli aldım aslında hem sade hemde modern bir tarzı var modası da geçmez asla
Birebir aynı düşünüyorum benim model size de uyar o zamankatılıyorum öyle çok desenli falan olanlar bence göz yoruyor zaten masada da yemek sunum falan için iyi olmuyor gibi geliyor bana ama zevk meselesi tabii tamamen
onu çok beğendim zaten ama gidip bir de mağazada bakıcam dediğim gibiBirebir aynı düşünüyorum benim model size de uyar o zaman
Mutlaka gidin zaten bence de mağazada yakından bakmak iyi oluyoronu çok beğendim zaten ama gidip bir de mağazada bakıcam dediğim gibi
aman aman aile faciasına sebep olmayalım ben yarın falan bi mağazaya gideyim model seçmeye en iyisiBen biraz daha bakarsam üçüncü bir takım sipariş vericem dayanamayıp evdekiler de beni vuracak
Size de hayırlı olsun şimdiden o zamanaman aman aile faciasına sebep olmayalım ben yarın falan bi mağazaya gideyim model seçmeye en iyisi