çeyiz için yemek takımı

Peki çeyiz için hangi marka yemek takımını önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    268
Aldığınız modellere bakayım dedim siteden de baya indirim de varmış bu ay karacada bir kaç eksiğimi sipariş ettim iyiki bakmışım çok iyi oldu

Aldığınız modellere bakayım dedim siteden de baya indirim de varmış bu ay karacada bir kaç eksiğimi sipariş ettim iyiki bakmışım çok iyi oldu
Ciddi indirimler var evet Kasım ayını es geçmemiş karaca cidden ben de bir kaç şey daha aldım çeyizime irili ufaklı baya eksiğimi kapadım

Hazır başlığı görmüşken ben extra quartz takımını çok beğendim hanımlar karacada ne dersiniz çok şık durmuyor mu? Alsam diye düşünüyorum

Hazır başlığı görmüşken ben extra quartz takımını çok beğendim hanımlar karacada ne dersiniz çok şık durmuyor mu? Alsam diye düşünüyorum
O da çok güzelmiş gerçekten hem farklı bir duruşu var hem sade şık zamansız olmuş bence alınabilir kesinlikle

kardeşim evleniyor kız tarafının aldığı takımları paylaşayım ama çok beğendik bizde,

günlük yemek takımını Pip Studio dan , 12 kişiliği porland dan aldı.

Linkleri bırakıyorum. Bende hediye karaca geldi daha 3 yıl olmadan tabaklarım dalgalı dalgalı oldu tavsiye etmiyorum.

https://gracebrands.com/p-chiara-alessi-magic-garden-lacivert-porselen-yemek-takimi-capmg1sbl24

Arow'un Bone China ince porselen yemek takımları harika..
Bulaşık makinesinde desenleri de çıkmıyor. Karaca pişmanlıktır onu net olarak söyleyeyim..

Merhaba ben 2.5 senelik evliyim 4 sene önce Schaferın çeyiz paketini almıştım o zaman çok uygundu fiyatı ve baya bı araştırmıştım. Ömür boyu garanti sözü vermişlerdi. Tenceremde geçen ay sorun oldu Schafer yetkili servisi aradım hemen değiştirdi ve hata bendeydi tencerinin içine tel sürmüştüm🤦 tabaklarım hala yesyeni duruyor elektronik eşyasına da bayılıyorum hiçbir hatası olmadı şükür şu ana kadar eğer çok kalabalık bir aile değilsen 2 takım almanı açıkça önermiyorum malum yer sorunu var evler artık küçük. Ben misafirlere de aynı tabaklarda servis yapıyorum sürekli misafirim geliyor 2 günde bir makine çalıştırıyorum tabakların motiflerinde silinme de olmadı tencere aşınması da olmadı. Yengemde ve ablamda karaca takımı vardı yengemin tabak motifleri silindi 1 sene sonrasında anlamında 1 sene olmadan granit tenceresi soyuldu o da gitti Schafer granit takım aldı hatta. Tabiki de bazı eşyalar şans ve kullanıma bağlı ama tavsiyem schafer

kızlar selamlar, bu yaza evlenceğim hayırlısıyla çok acele etmeden yavaş yavaş alıyorum eşyalarımı geçen seneden başladım zaten almayada. yemek takımı konusunda kararsız kaldım. misafir ve günlük için 2 ayrı takım mı almalıyım sizce yoksa çok parçalı hem günlük hem misafirde kullanabileceğim bir takım mı almalıyım emin olamıyorum. b.makinesinde yıkanabilir, modası uzun süre geçmeyecek, ve mümkünse çorbalık tuzluk biberlik dahil komple bir set almak istiyorum. ne önerirsiniz?
Canım ben misafirlik günlük ayrı aldım misafirliği 12 kişilik günlüğü 6 olarak aldım misafirliği karacadan aldım ama aldıktan sonra farkettim ki (çünkü satış sırasında beni bu konuda bilgilendirmediler)bulaşık makinesinde yıkanmamalı diyor bence alırken buna mutlaka dikkat et bulaşık makinesinde yıkamaya uyumlu olanlardan alırsan senin için daha iyi olur
Ekstra olarak diğer markalarda var mı bilmiyorum ama karacada takımında kullanırken kırılan bir tabak olduğunda dışarıdan tekli olarak da alabiliyorsun takım bozulmamış oluyor

Kusura bakmayın hazırlık telaşesi ile bakamadım başlığa hiç 🥹 ama deneme şansım oldu bu arada aldıklarımdan baya memnun kaldım

kardeşim evleniyor kız tarafının aldığı takımları paylaşayım ama çok beğendik bizde,

günlük yemek takımını Pip Studio dan , 12 kişiliği porland dan aldı.

Linkleri bırakıyorum. Bende hediye karaca geldi daha 3 yıl olmadan tabaklarım dalgalı dalgalı oldu tavsiye etmiyorum.

https://gracebrands.com/p-chiara-alessi-magic-garden-lacivert-porselen-yemek-takimi-capmg1sbl24
Karacadan aldım kalite konusunda iyi gözüküyor kullananlarda hep memnun kalmış kiminle konuşsam

Günlük yemek takımlarım ve misafirlik takımlarımı karacadan aldım. Günlük olanları kullandım hep çiziliyorlar. Hiç memnun kalmadım. Misafir olanları başka bir takımım var kullanmadım o yüzden bilmiyorum. Bu yüzden tavsiye etmiyorum marketten aldığım keremikanın bile tabağı üstünde yemek çatalı ile bir şey keserken çizilmiyor Karaca harita gibi oldu.
Yorumunuzu görünce denedim baya bastırdım bıçakla hemde steak bıçağı ile bişi olmadı

Ben 12 kişilik almıştım. 6'sını günlük kullanıyorum, misafir gelecekse kalan 6'yı da çıkarıyorum. Koleksiyon markasından almıştım sade sevdiğim için. Bone china, kaliteli bir porselen.

Günlük kullanım için daha renkli olan Mudo Concept, Zsa Zsa Zsu gibi yerlerden 2 kişilik set oluşturuyorum zaman zaman. Böylece dolaplarca tabak çanak olmuyor evde.
İki takım ideal bence günlük kullanılanla misafirin ayrı olmasını seviyorum ben masa daha özel hissettiriyor gibi geliyor bana öyle olunca ama bütün dolapları doldurmak mantıklı değil tabii

Merhaba ben 2.5 senelik evliyim 4 sene önce Schaferın çeyiz paketini almıştım o zaman çok uygundu fiyatı ve baya bı araştırmıştım. Ömür boyu garanti sözü vermişlerdi. Tenceremde geçen ay sorun oldu Schafer yetkili servisi aradım hemen değiştirdi ve hata bendeydi tencerinin içine tel sürmüştüm🤦 tabaklarım hala yesyeni duruyor elektronik eşyasına da bayılıyorum hiçbir hatası olmadı şükür şu ana kadar eğer çok kalabalık bir aile değilsen 2 takım almanı açıkça önermiyorum malum yer sorunu var evler artık küçük. Ben misafirlere de aynı tabaklarda servis yapıyorum sürekli misafirim geliyor 2 günde bir makine çalıştırıyorum tabakların motiflerinde silinme de olmadı tencere aşınması da olmadı. Yengemde ve ablamda karaca takımı vardı yengemin tabak motifleri silindi 1 sene sonrasında anlamında 1 sene olmadan granit tenceresi soyuldu o da gitti Schafer granit takım aldı hatta. Tabiki de bazı eşyalar şans ve kullanıma bağlı ama tavsiyem schafer
Misafir ağırlamayı da gitmeyi de seven kalabalık bir ailem var o yüzden bana iki takım şarttı aldım 🥰 Karaca tercih ettim bende bir kaç parçasını bir kaç kere makinada yıkadım en ufak bi zedelenme bile olmadı sıkıntı yaşatacak gibi durmuyor

X