- Konu Sahibi AYLINNN7677
-
erkek kısmı çiğnedi sakızı er geç kaldırıp atar hep gözü açılmamış ve yeni pakettedir
çok doğru konuşmusun..keşke benimde annemde öyle olsa..bazen bende kız arkadaşlarımda kalıyorum..hep arar aman başıma bir hal gelecek.yok abisi odama girip sana tecavüz edecek..
Hep demişimdir.anne eğer birlikte yaşamak namusa aykırıysa belki bu toplum içindir.peki bir kaç saat buluşup o iş yapılmazmı?5 dakilalık iş bu..kadın gene erkeğin hevesini alır neticede..bu şekildede düşünürsek.
Ama şöle bişey de var.bu tür yaşayışlar bazı erkekleri rahata alıştırıyor..ben cevremde çok gördüm..kolay yol..bence kız gene kendini kurallarınca adetince kendini erkeğe teslim etmeli..kız evi naz evi misali gibi..
Birde benimde erkek kuzenim var..bir kızla bu şekilde yaşadı..kız evlenmek istedi.kuzen şu an rahatız .aileler girer aramız bozulur diyerek kızlan oldu..5 sene böyle geçti.sonra sorunlar yaşandı kaga edip ayrıldılar..ki kız çok seviyordu kuzenimde öyle..ama diyorum evli olsalardı belki aileler girerdi araya yapıcı bişeyler yapılırdı..
Sonuç teyze oğlu başkasıylan evli şu anda..gecenlerde kız ona mail atmış..gençliği aldın..şimdi tanımadığın biriylen hemen evlendin demiş.
Hakkım haram falan olsun demiş..üzüldüm bende...
Diyorum ya herkesin hayatı kendine...acısıda..
evet rahata alıstırıyor orası kesın..
Ama soyle bır sey var..ben bu aynı eve cıkma olayı ılk konusulmaya baslandıgında bır lımıt koymustum :) 6 ay dedım..ve sımdı bu sayede erkek arkdasım da beraber yasamanın rahatlıgına,keyfıne vardı..ama 6 ay sonra ben evıme,o evıne dondugunde ne olacak?o gunlerı arayacak :) suremız dolmak uzere ve buna kendısı gercekten uzuluyor :) bu sure kısıtlamasını koymam ıyı oldu yanı..
Aslında dedıgım gıbı evlılık benım ıcın cokta muhım degıl..evlılıgı sadece erkek arkdasımla daha da rahat hareket etmek ıcın ıstıyorum baska bır sey ıcın degıl..
Ben zaten evlılık ıcın yanıp tutusuyor olsaydım,coktan ayrılmıs olurduk..6 sene beklemezdım onu..kuzenınle kız arkdasının yasadıgı olayı tabııkıde bızde yasardık..
Ama oyle bır problemımız yok sukurler olsun :)
bana kalsa bende evlilikten yana değilim..hatta erkeklerde olduğu gibi benide daraltıyor..çoğu bayan evliliği gelecek için kuruyor..erkeklerde geleceğini düşünüyor ne olcak diye..işte ben o fikirdeyim...yaşasın özgürlük...
cok cırkın bır yakıstırma olmamıs mı bu?
Evlı erkekler ıcınde aynı seyde gecerlı o zaman?
Her kadın rısk altında..cıgnenmıs sakız olarak?
arkadaş sanırım hangisinn doğru olduğunu anlayamamış.burda doğru herşeye göre değişir kişiye göre yetiştrlme tarzına göre dine göre çevreye göre fln filan...bizim toplumuzda böle şeylr hoş karşılanmz malum, ama son zamnlarda batıyı iice ülkemize taşıdık o yüzden bazıları normal karşılıo.bana kimse bunun bizim ülkede örfde yeri olduğunu sölemesin ama yapana da bişi diyemem yapan herşeyi göze almış demekrtr.
erkek kısmı çiğnedi sakızı er geç kaldırıp atar hep gözü açılmamış ve yeni pakettedir
bu nasl bi düşünce tarzı ya:bbo:
o zaman o paketide çiğneyince atar,aynı mantıkla gidersek bayanssulusmile:umursamaz:
şakkıdışakkıdışakkıdı
ben sakız düşüncesine karşıyım
yanlış anlamayn kızlar
:roflol::roflol::roflol:bende karsıyım canım olur mu oyle sey -tatlicadiarzu-
e madem hepımız sakızız o zaman evlenmeyelım ıste delikafadulden
madem cıgneyıp cıgneyıp atacak bızı bır kenara nıye masraf yapıyoruz sempatiksalakcinni
Sakız gibi patlatılıyormu oluyoz şimdic....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?