Hangi yaşam tarzı...

erkek kısmı çiğnedi sakızı er geç kaldırıp atar hep gözü açılmamış ve yeni pakettedir

cok cırkın bır yakıstırma olmamıs mı bu?
evlı erkekler ıcınde aynı seyde gecerlı o zaman?
her kadın rısk altında..cıgnenmıs sakız olarak?

evet rahata alıstırıyor orası kesın..
ama soyle bır sey var..ben bu aynı eve cıkma olayı ılk konusulmaya baslandıgında bır lımıt koymustum :) 6 ay dedım..ve sımdı bu sayede erkek arkdasım da beraber yasamanın rahatlıgına,keyfıne vardı..ama 6 ay sonra ben evıme,o evıne dondugunde ne olacak?o gunlerı arayacak :) suremız dolmak uzere ve buna kendısı gercekten uzuluyor :) bu sure kısıtlamasını koymam ıyı oldu yanı..
aslında dedıgım gıbı evlılık benım ıcın cokta muhım degıl..evlılıgı sadece erkek arkdasımla daha da rahat hareket etmek ıcın ıstıyorum baska bır sey ıcın degıl..
ben zaten evlılık ıcın yanıp tutusuyor olsaydım,coktan ayrılmıs olurduk..6 sene beklemezdım onu..kuzenınle kız arkdasının yasadıgı olayı tabııkıde bızde yasardık..
ama oyle bır problemımız yok sukurler olsun :)

bana kalsa bende evlilikten yana değilim..hatta erkeklerde olduğu gibi benide daraltıyor..çoğu bayan evliliği gelecek için kuruyor..erkeklerde geleceğini düşünüyor ne olcak diye..işte ben o fikirdeyim...yaşasın özgürlük...

evet benı de bu dusunce korkutuyor..
aslında evlılıge karsı bırı degılım yanlıs anlasılmasın :) bende evlılık hayallerı kuran kızlardanım :) ama ıste bazen korkuyorum..
tabııkıde erkek arkdasımı sevıyorum tabııkıde onunla cok mutluyum..aksı olsa bu kadar uzun bır ılıskı surdurumezdım..
ama bazen omrumun sonuna kadar aynı ınsanla aynı evde yasama dusuncesı benı korkutuyor..
annesınden bıle sıkılıyor ınsan kımı zaman..en azından ben sıkılıyorum..
ama ıste mecburen evlenıyoruz..evlenıcez..

arkadaş sanırım hangisinn doğru olduğunu anlayamamış.burda doğru herşeye göre değişir kişiye göre yetiştrlme tarzına göre dine göre çevreye göre fln filan...bizim toplumuzda böle şeylr hoş karşılanmz malum, ama son zamnlarda batıyı iice ülkemize taşıdık o yüzden bazıları normal karşılıo.bana kimse bunun bizim ülkede örfde yeri olduğunu sölemesin ama yapana da bişi diyemem yapan herşeyi göze almış demekrtr.

cok cırkın bır yakıstırma olmamıs mı bu?
Evlı erkekler ıcınde aynı seyde gecerlı o zaman?
Her kadın rısk altında..cıgnenmıs sakız olarak?

%70 mişi böyle düşünüyor..erkek değil bzler böyle düşünüyoruz..en büyükkayıpta bu bence..

Sakız lafa bak..

valla neyin yorumunu yAPcaz şimdi?
kimimiz sağ,kimimiz sol demişsin
niyeböyle yazdn anlayamadmsempatiksalakcinni
kuzenine gelince ne yaparsa yapsn
ee yaşasn nolcak
hayat onun,vücut onun
aman benim kuzenim gibi yapıp gidip ailesine yetiştirmeyinde

oyle bır sey soyleyen yok zaten :) komık olur soylenmesı..opuyorumnanaktan

ben sakız düşüncesine karşıyım
yanlış anlamayn kızlar

bende karsıyım canım olur mu oyle sey -tatlicadiarzu-
e madem hepımız sakızız o zaman evlenmeyelım ıste delikafadulden
madem cıgneyıp cıgneyıp atacak bızı bır kenara nıye masraf yapıyoruz sempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol:

ben evlencem yoksa annem söylenir durur
malum mahalle baskısı
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Sakız gibi patlatılıyormu oluyoz şimdic....

o mantıkkla gidersek ivetsempatiksalakcinni

Anlamadığım 33 yaşında bir insanın hala ailesi ile yaşıyor olmasının neresi anormal.

Sevgili ile birlikte yaşamaya gelince yaşam tarzı yetiştirilme tarzına göre diyorsunuz. Eee aile ile birlikte yaşamak da yaşam tarzı ile alakalı bir durum değil mi? fisfisfis

Ayrıca konuyu açanın tam olarak ne istediğini de anlamadım. Hem sevgili ile birlikte yaşamayı ters bulmuş, hemde keşke bende yaşayabilsem demiş. :sm_confused:

Hem kuzeninizin erkek arkadaşı ile yaşamasını ters karşılıyorsunuz, hem de ben neden yaşayamıyorum diye sorguluyorsunuz.. Burda biraz çelişki geldi bana...

Kuzeniniz akıllı mantıklı biriymiş takdir ettim. O yapıdaki birinin ayakları yere basar kendini kullandırmaz içiniz rahat olsun. Tutucu biri olsaydım bile en fazla 30 yaşıma kadar beklerdim. Baktım elimden tutan biri yok. 30 umdan sonra vazgeçerdim o tutumdan en kötü ihtimalle :) 33 yaşındasınız ömrünüzün yarısı gitmiş ailenizin dibinde hayatın kaç rengini görmeyi planlıyorsunuz allah aşkına..

Açıkçası ben de ne anlatmak istediğinizi anlamadımbilmiyorumkismile. Ancak kuzen konusunu anladım galiba.
Evlenmeden beraber yaşamaya karşıyım ama herkesin kendi seçimi artık.
Ancak kuzeniniz böyle birlikteliği tercih ettiyse ailesinin de haberi olmalı.
Gizli kaçamak nereye kadar sürer. Er geç ortaya çıkacaktır onu da düşünmeli.

Ya ben bunu anlamıyorum. Yaptığınızı doğru buluyorsanız neden herkesten saklama gereği duyarsınız?
yanlışsa bile bile neden tercih edersiniz?

kac yasına gelmis bu yastan sonrada soyle yap boyle yap bence diyemez kimse onun hayatı ben suan istemem boyle bir sey yasamak ama 30 uma geldigimde isler degisir

Kendi kararlarınızı kendiniz almak için kaç yaşını bekliyorsunuz?
Bi kere gelinen hayatı neden birilerinin (ailenizde olsa) lafına bakarak onların sözleriyle yaşıyorsunuz?
Siz tek başınıza bi birey değilmisiniz?
Sizin istekleriniz düşünceleriniz hayalleriniz iradeniz yok mu?
Var tabi ki.. Peki neden bunları başkalarının yönlendirmesine izin veriyorsunuz?
Bu zamana kadar böyle gelmiş.. eki bundan sonrada böyle mi devam ettiriceksiniz?
Şimdi aile... Sonra koca... Sonra çocuk...
Sizin hayatınız nerde kaldı?
Bitti.. Hayatınızı yaşamadan yıllar geçicek böyle.
Buna dur demenin zamanı gelmiş bence...
Ayrı eve mi çıkmak istiyorsun? Ekonomik özgürlüğün varsa çık.. Aklı başında kaç yaşında insansınız..
Sevdiğin adamla aynı evde mi kalmak istiyorsun? Kal... Onu tanı... Olmadı mı olmayabilir.. İnsanlara hesap vermek zorunda değilsin... Sen kendini yaşadıklarını bildikten sonra gerisi boş..
Sen kendine ne kadar değer verirsen o kadar değer görürsün...
Ama sen kendini değersiz görürsen kimse sana değer vermiyor diye dövünmemelisin...
Gerçi bu kadar çok şeyi sorgulamak için biraz fazla geç kalmışsın. Keşke daha önceden bazı şeyleri düşünüp sorgulamaya çalışsydın belki şimdi farklı olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…