evet kuzeniniz kullanılıyor.
tek temel değeri cinsellik olarak alırsak elimizde ne kalır? evde yaşamadan evlenip evlenemeyeceğini anlamıyor mu bu adamlar? yoksa fırsat bulmuşken beraber olup rahat edip, zamana bırakıp, başka fırsatları mı kolluyorlar?
arkadaş benim de fırsatım vardı ama yapmadım diyor. ki kadın beraber yaşamak istesin, bir günde bulur bir erkek. önemli olan bu mudur?
endişesiz, sevildiğini bilerek, kadınlığına değer verilerek allanıp pullanarak yapacağı bir evlilik midir?
kesinlikle çok haklısın güzel noktalara değinmişsin ..ben de seninle hem fikirim...
herşeyden önce bir erkeği tanımak için onunla beraber yaşamak kadar saçma bir mantığı aklım almıor..kaldı ki bir erkek ile aynı evde yaşansa da imzayı atmadan onu tanımanız mümkün değil ..altı üstü bir imza dense de o imza insanların gerçek yüzünü ortaya koyuyor..sevgili iken beraber yaşansa da bu tanımaya yetecek bir unsur değil ..
bir de bu işin ahlaki boyutu var..
senin de bahsettiğin gibi acaba erkekler bunu kullanıp fırsat mı kolluyorlar - ki bunun örneklerini burada da fazlasıyla okuyor görüyoruz ...
erkeklerle kadınların beyinlerinin işleyişi farklı olaya bakış açıları farklı ..
o yüzden kadınlar olaya duygusal baksalar da ,kendilerini ama ben beraber yaşayınca onu daha ii tanırım safsatıyla kendilerini kandırsalar da erkekler hiçbir zaman bir kadını tanımak için beraber yaşamazlar ..
mutlaka ki içlerinde çok ii niyetlisi vardır ama istisnalar da kaideyi bozmaz..
erkekler yaratılışları gereği bu konularda fırsat kollamaya faydalanmaya gayet müsait varlıklardır...
o yüzden onlara bu konuda en ufak fırsatı vermemek gerekir..
kaldıki böyle erkeklerle beraber yaşayıp da seneler sonra
" ii bir kız olsaydın zaten benimle beraber yaşamazdın " diye
kapıya konulan çok kız arkadaşım oldu üniversitede iken ..
bir tane bile e ben seni tanıdım ii kızmışsız hadi evlenelim diyeni çıkmadı maalesef..
hiç bir erkek beraber yaşadığı kızla evlenmez ..isteyen bunu kabul etsin isteyen etmesin ..ama erkeklere sorun yüzde 99 u bunu söyleyecektir...
sebebine gelince ;
kadın ya da erkek farketmez - gizli olan şeyin ait olduğu değerdir..her gizli saklanan şey çok değerlidir insan gözünde ..kadının kadınlığı da öyle ...
e nikah yapınca da erkek aynı olabilir mantığı da ayrı bir tezatlık ...
bir kere nikah insanı birbirine bağlar bu bir ..
ikincisi helal olan budur..kadını koruyan şey nikahtır..
nikah yapıldıktan sonra ayrıdlığınız zaman haklarınız işleme geçecektir ama nikahsız ayrıldığınızda hiçbir hak iddia edemezsiniz hiç bir konuda..
ayrıca günümüzde böyle mahrem konularda nedense bayağı çağdaşşş!!!! bir toplum olduk ..
çağdaşlık adına aynı evlerde beraberce yaşanılabiliyor ama nedense bilimde teknolojide hiç kafamız bu kadar basmıyor ..
sanırım artık kafamız sadece tek bir yere çalışıyor toplum olarak ...
konu sahibi arkadaşım sen hiç özenme otur ailenin dizinin dibinde ...onlar seni senelerce git de elalemin herifi ile beraber yaşa diye büyütmediler ..
kafanı böyle heveslere adayacağına ilim bilim için kafa yorsan daha ii olur zannımca..
kuzenine gelince de , o erkek arkadaşımı ii tanıyacağım diye eve çıkmaya devam etsin bakalım ,anasının ahıyla bir gün kapıda bulursa kendini bakalım o zaman nasıl ödeyeecek o kadının haklarını ...
neyse canım nasılsa erkek arkadaşı onunla evlenecektir o destek olur artık ona ..
diyecek başka laf yok...