Hangi yaşam tarzı...

Arkadaşlar bu hafta sonu teyzem geliyor izmirden..harıl harıl kuzen beni arıyor annem sizde kalsın kadın birde kira parası yolluyor ayda yılda bir geliyor evine...diyor siz annemi alın diyr ben size gelirim diyor..annem sevgilisylen yaşadaığını biliyor ve ona çok kızgın..durumları iyi evlenmemeye mana yok nie evlenmiyorlar diyor..çocuk biraz böyle takılalım demiş.

annem sehir dışında arkadaşına tatile gitti..teyzemide çok seviyorum.eşide yok çok sağlıklıda değil.şimdi napıyım kızlar..bize gelsin mi..annem kızıyor bana..evladı alsın yanına o sahip çıksın diyor..doğrusu ne?

çoğunuz kuzenim böyle bişey yaptığımı yadırgadığımı düşünürek tepki verecektir ama ben kıyamıyorum onaa....

ben yadırgamadım hiç; aynı evde yaşamadan da biçok şeyi zaten hali h azırda yapan insanlar da çok...
muhtemelen kendileri de öyle, yani cinselliği zaten yaşıyorlardı tahmin ettiğim kadarı ile...
o yüzden aynı eve taşınıp evliliği denemek istemeleri hayatlarında zaten çok şeyi değiştirmeyecektir...

Bence öz teyzenizi üstelik sağlık durumu da çok iyi değilken almamazlık olmaz. Anneniz kuzeniniz zor durumda kalsın diye yapıyor sanırım. Kuzeniniz de annesini üzmemek için yalana başvurmak zorunda kalmış zamanında anladığım kadarıyla. Kim ne yaparsa yapsın öz teyzemi ortada bırakmam ben. Annesini ortada bırakıyorsa kuzeninizin ayıbı. sizi bağlamaz bence. Ama annenizin tepkisinden korkuyorsanız kuzeninize söyleyin alamam diye.

birde benim kıskandığı kanaatıne gidilmiş..kuzenimi kızkardeşim gözüylen gördüğümü düşünün.nie kıskanayım..çocuklan evlenip yuasını kurmak istedim..hatta dedim gelin nişan yapalım imam nikahı yapalım.çocuk dur deneyelim bakalım yapabilcezmi ne demek bu allah aşkına..kuzenim genç güzel..en güzel yılları böylemi gitsin..kızıyorum ona kızıyorum..
Bende 3 sene izmitte tek yaşadım.sevgilimde vardı.hatta bei tek bilmesin die erkek kardeşimle kalıyoru
m dedi
m..sanırım eski kafalı görünüyorum dimi kızlar.

zaten kuzenim 3 yıl yurt dışında okudu.teyzme ben baktım izmirde..annemle.kuzenim çok güveniyor bize.nede olsa bakarlar die.bu düşüncesini kalkmasını.sorumluluk almasını istiyorum..bu kadar erkekci değil anneci olsun biraz..yanlışmıyım...?

teyzem 3 ayda bir geliyor..kızı bizde en fazla 2 saat kalıp gidiyor..anecim annecim die.sarılıyor.bana diyorki sen hafta snu kaplıcaya götürsene.gezdirsene annemi.kendisi erkek arkadaşıylan..annem kızıyor teyzeme napıyım ben diyor..kız biraz diyoruz..naz yap..kaldım öle ortada..

Evlilik en güzel yılların en güzel şekilde yaşandığı yılları beraberinde getirmez. Aksine çoğu zaman kaynanası, görümcesi, eltisi bin türlü maskaralıkla uğraşılır. Eşimle evli değilken ne beni zorlardı anne, babası için ne kendisi sürekli onlarla ilgilenme ihtiyacı duyardı. Ne zaman evlendik başladı gidelim, gelelim, ayıp olur, özledim demeye. Bu ülkede evlilik erkeklerin yararına bir kurum, kadınların değil. Kuzenin en güzel yıllarını en güzel şekilde geçiriyor bence. Endişeye mahal yok. Evlenince en güzel yılların çocukların olup eşinin ailesi de yavaş yavaş eşinin üzerindeki gücünü kaybedince başlar. Zira aile olduğunu o zaman farkeder sevgli eşin. Bu arada kadının gençliği güzelliği solmadıysa şanslı sayılır. Ev işi yemek temizlik de ayrı terane, sevgiliyken güle oynaya yapılır, evlenince temizlikçiye para vermemek ama temizlik de yapmamak için kırk takla atar en moderni bile erkeklerin.

Eğer kuzenin sorumluluklarından kaçıp sana yıkıyorsa o başka konu. Kendini kimseye kullandırtma bence. Yapamam diye haber ver kuzenine..

iyi de kendiniz zaten konunun başında;
herkesin yaşam tarzı farklı, tercihleri farklı diye belirtmişsiniz...

ben konunun asıl amacını da zaten anlayamadım...
:hulya:

Hem kuzenime kıyamıyorum diyorsunuz sanki ölüme gider gibi hemde ben neden öyle bir hayat kuramıyorum diyorsunuz özenir gibi anlamadım ben ne anlatmaya çalıştığınızı.

tamam başlangıçta yazdığım konu yaşam tarzımıştı..birden bende nie öle cesaret yok annesini silecek kadar die yazmıştım..benimde annem var ve günde 3 kez ararım nasıl iyimi die..bu şekilde yaşayacak çok ortamımda oldu benim.deliler gibi sevdiğim adamlada gizli saklı yaşayabilirdim bu şekilde.geçmişte yazdığım bir konuydu yeni başlık açmak istemedim burdan devam edeyim dedim..şimdiki sıkıntı teyzemi kırmadan nasıl redetcem.hafta sonu gelcek.ve sben senelik izne çıkıyorum..benmi bakıcam eskisi gbi kızı verken..off daraldım ya..kız kardeşi bile çekip gitti.

kardeşler birbirinden çok farklıyken sizinde kuzeninizle yapılarınızın farklı,düşüncelerinizin
farklı olması çok normal...herkesin yaşayış tarzı ,doğruları kendine göredir...o da bunu seçmiş
ama annesi geliyorsa onda kalmak istemesi de normal sonuçda kızının evi...
sen kuzeninle konuşsan sevgilisi bir kaç gün eve gelmesin o da annesiyle kalsın...

işte sorun burda kuzen sevgilisnden ayrı kalamıyor..her zamanki gelip annesini 2 saat görüp gitcek..bizde istiyorz ki annesi orda hasta aldın yanına..sahip çıksın..kadın zaten hasta..

Kuzeni zorlamaktan başka çare yok. bahane bulmanız lazım teyzenizin size gelemeyeceği şekilde. Şehir dışına çıkmak olur, başka bir şey olur. Mecbur kızında kalır

Şahsen ben karşıyım avrupa'da bu tür birlikteliklerden dolayı çoğu çocuk babasız büyüyor erkek ise kızı hamile bıraktıktan sonra terk edip başka bir daha genç daha diri vücutlu genç kızlar ise akılları fikirleri acaba daha ne kadar sexy olabilirim düşüncelerinde elindeki erkeği kacırmamak için anlayacağın kızların saygınlığı bitiyor erkeğin elinde oyuncak

bizde evlenince bütün ailenin elinde oyuncak olan kadınlar var aynı mantıkla bakılırsa. sonuçta iyi insan da kötü insan da heryerde var. babasız çocuklardan daha mutsuz ve acı içinde babalı çocuklar da var. evlenince satın aldığını sanıyor çoğu erkek bu muhafazakar yapıda.

konunun sadece basını okudum devamını okumadım..
bende erkek arkdasımla beraber yasıyorum 6 aydır..annemın de haberı var bu durumdan,bana gelıp gıdıyor..
bu kımısıne cok ters gelse de benım annem bunu cok dogal buluyor ve benı desteklıyor..annemden ıkı adım otede evım..
bu yetıstırılme tarzıdır nıtekım..ve ben annemın boyle olmasından oldukca memnunum cunku aramızda asla yalan olmuyor..ne yasıyorsam ne yapıyorsam annemın haberı var..bu bence cok guzel bır sey..
evlılık dedıgın sey bana gore sadece bır ımzadır..ve bu ımza sayesınde erkek arkdasımla daha da rahat edıcem..o kadar..babama karsı ve abıme karsı daha rahat edıcem..suan kı durumumda onlara tabııkıde yalan soylemek zorunda kalıyorum..keske kalmasam..
benım bır cok arkadasım da sırf bu baskı yuzunden evlendı..bende bu baskı yuzunden evlenıcem..
anneme gelırsek;annem bu konuda da bana destek..anneme kalsa evlenmeden erkek arkdasımla yasamamı cok dogru buluyor..hatta ılerde cocuk yapsam bıle bana karsı cıkmayacagını soyledı..ama ben boyle bır sey yapamam..abımle babamı dusunemıyorum bıle boyle bır durumda..
ıste bu bahsettıklerım kımılerıne cok ters gelıcek emınım,belkı ayıplayan bıle olacak..
ama ben suankı halımden o kadar memnunum kı..gecen gun erkek arkdasımla da aynı seyı konustuk..bu durum bıze ne kattı dıye..6 yıldır beraberız ama aynı evde yasamak, baska bır deneyım oldu..ve cokta guzel oldu..
onun aılesınınde haberı var bu durumdan..zaten aılesı benı artık kızları gıbı goruyor..annesı bızı kalmaya davet edıyor falan..
aslıında evlı cıftlerden hıc bır farkımız yok,ımza dısında...
ha yarın benı bırakıp gıderse...bu nasıl evlılıkte de mumkunse,evlıyken de bosanabılıyorsa ınsanlar,bu da gayet dogal benım ıcın.tabııkıde ayrılabılırız..bu ıhtımal her zaman aklımda..ama onu da problem yapmıyorum..benı kullanması gıbı bır sey soz konusu bıle degıl..6 sene de sıkılırdı herhalde aynı kısıyı kullanmaktan?ya da aynı yastıga bas koymaktan?dı mı...
kuzenınde anladıgım kadarıyla benım gıbı dusunuyor ve hayatını bu sekılde yasıyor..
bana gore bu cok dogal..
keske bu baskılar uzerımızde olmasada,herkes hayatını ıstedıgı gıbı yasayabılse..
bu benım gorusum tabıı,katılan katılır katılmayan katılmaz :)
sana gelınce 33 yasında aılesıyle yasayan bırı olmak bence anormal olan..ama baskı ıste sen de haklısın..
teyzen ızmır lı sanırım..kımse yanlıs anlamasın ama ızmır bu tarz konularda gercekten daha farklıdır..benım de benımle yasıt kuzenım var..erkek..hem o erkeklıgın vermıs oldugu bır sertlık var kendısınde hemde konya da yetıstıgı ıcın benden cok farklı..benım yasam tarzım ona o kadar garıp gelıyor kı :) bunu asla dıllendırmıyor ama ben bakıslarından anlayabılıyorum :) ızmır e geldıgınde sudan cıkmıs balık gıbı oluyor :) saskın saskın dolasıyor etrafta..ızmır de (benım yetıstıgım cevrede) erkek arkdasınla yasamak,bırlıkte olmak vs bunlar o kadar da muhım konular degıl ınan..bızım anneler-kızlar dıye geleneksel yemeklerımız vardır..yaklasık 6 anne ve 6 kızdan olusan bır grup..bız annelerımızle o yemeklerde erkek arkdasımız hakkında cok rahat konusur,cınsellıkle ılgılı muhabbetler yapar ve yerlere yatarız gulmekten :)
cevre+yetıstırılme tarzı+aıle yapısı...bunlar cok onemlı..

çok doğru konuşmusun..keşke benimde annemde öyle olsa..bazen bende kız arkadaşlarımda kalıyorum..hep arar aman başıma bir hal gelecek.yok abisi odama girip sana tecavüz edecek..

Hep demişimdir.anne eğer birlikte yaşamak namusa aykırıysa belki bu toplum içindir.peki bir kaç saat buluşup o iş yapılmazmı?5 dakilalık iş bu..kadın gene erkeğin hevesini alır neticede..bu şekildede düşünürsek.

Ama şöle bişey de var.bu tür yaşayışlar bazı erkekleri rahata alıştırıyor..ben cevremde çok gördüm..kolay yol..bence kız gene kendini kurallarınca adetince kendini erkeğe teslim etmeli..kız evi naz evi misali gibi..

Birde benimde erkek kuzenim var..bir kızla bu şekilde yaşadı..kız evlenmek istedi.kuzen şu an rahatız .aileler girer aramız bozulur diyerek kızlan oldu..5 sene böyle geçti.sonra sorunlar yaşandı kaga edip ayrıldılar..ki kız çok seviyordu kuzenimde öyle..ama diyorum evli olsalardı belki aileler girerdi araya yapıcı bişeyler yapılırdı..
Sonuç teyze oğlu başkasıylan evli şu anda..gecenlerde kız ona mail atmış..gençliği aldın..şimdi tanımadığın biriylen hemen evlendin demiş.
Hakkım haram falan olsun demiş..üzüldüm bende...

Diyorum ya herkesin hayatı kendine...acısıda..

erkek kısmı çiğnedi sakızı er geç kaldırıp atar hep gözü açılmamış ve yeni pakettedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…