Nikah olunca da aynı şey geçerli ama. Farklı olmuyor ki süreç uzuyor yuvam bozulmasın diye kadınlar katlanıyor. Bu armut piş olayının pek nikahla ilgisi yok. Olmadı biter eee bitecek elbette. Siz 35 yaşındasınız ailemle yaşıyorum ve mutluyum diyorsunuz o kız da erkek arkadaşıyla yaşamaktan mutlu. Herkes mutlu olsun diyoruz biz de. Kadınları resmi nikah koruyamıyor maalesef. Ben de evleneceğim ama nişanlımın talebi bu. Beraber yaşayıp sonra evlenenlerin evlilikleri daha sağlam oluyor üstelik. Bence evlilik daha bir kutsal hale geliyor bu şekilde çünkü gerek yok zaten beraber yaşıyoruz demeyip evliliğe özel bir anlam katarak evlenmeyi tercih ediyorlar.
bu güzel yorum için tebrik ediyorum seni..
erkek arkadaşıyla yaşayan biri olarak yazdıklarını kendime yazılmış gibi görüyorum..
erkek arkadaşımla yaşadığım için bir gün bile 'ya bu cocuk benimle evlenmezse' diye düşünmedim..tam tersi artık eminim ki bu cocuk benimle evlenecek :)
kullanıyor laflarına asla katılmıyorum..
ortada bir kandırmaca yok,ortada bir oyun yok..iki kisi konuşup karar vermişler ve beraber yasıyorlar..eğer buna rağmen olaya kullanmak olarak bakicaksak,o zaman kız da erkeği kullanıyor..
ılerde kızım olursa ve bana böyle bir teklifle gelirse ona asla karsı çıkmam ve eminim erkek arkadasımda çıkmaz..çünkü biz bunun artılarını gördük,yasadık..
bu 6 ay icinde birbirimizi o kadar iyi tanıdık ki..6 sene de olmadıgı kadar hemde..ve bu eminim evlendiğimizde bize yine artı olarak geri donecek..
bı kere birbirimizi sinadik,iliskimizi sinadik,sevgimizi sinadik,sabrımızı sinadik..
birbirimize ne kadar katlanabiliyoruz onu gördük..
kavga ettiğimizde ne olacak biliyoruz artık..
bence bunlar güzel seyler..
ha örf ve adet buna karsı,komşu laf söyler..vs niye umrumda olsun ki?o mu yaşıyor benim hayatımı?kaldı ki annem bile laf soylemezken komşuya mı düştü laf söylemek?
evlilikten kacardi erkek arkadasım..istemediğini açıkça dile getirirdi..
ama şimdi evlilik hayalleri kurduğuna göre :) cokta yanlış bir şey değil di mı?ya da beni kullanıyor da diyemeyiz..
kullanmak ne zaten?25 yasında akıl saglıgı yerinde,hormonları düzgün çalışan bir bayanım çok şükür..kafamda çalışmıyor değil..kendimi kullandirtacak kadar saf oldugumu da düşünmüyorum:) beni kullanan adam bütün sulalesiyle tanistirip,ailesine evleneceğim kız imajida çizmedi herhalde di mı?ya da annesi annem gibi davranmaz soğuk dururdu herhalde?
yapmayın ya kullanmak falan..kaç yasında insanlarız artık..kim kimi kullanıyor?