- Konu Sahibi AYLINNN7677
-
benimde anlatmak istedim buydu bayanların, hiç bir konuda ezilmesini yıpranmasını istemiyorum özellikle aşk,sevgi kelimesini erkeklerin kullanarak kadınları istismar etmeleridediklerimi yanlış anlamakta ısrar edenler var.
şu an işsizliğin, parasızlığın gırla gittiği, bir yandan da nüfusun patladığı, geri kalmışlıkların düşünsel olarak fazlasıyla yaşandığı, erkeklerin kadını birey olarak değil, cinsel tatmin aracı olarak gördüğü ülkemizde, beraber yaşamaların çoğu sağlıklı eş seçimi amacıyla yapılmamaktadır.
bunu anlamak istemeyenler modernlik, kıskançlık vs gibi türküler çağırmaya devam edebilirler.
erkek kısmı çiğnedi sakızı er geç kaldırıp atar hep gözü açılmamış ve yeni pakettedir
Arkadaşlar morelim çok bozuk ben şu anda senelik iznim için amcama antalyaya geldim..beni komşumuz aradı teyzem gelmiş ve kapıda kalmış..kuzenimi aradım bana biz tırmanışa gittik 2 gün sonra çıksaydın izne hani teyzeni çok seviyordun dedi...annemde ankarada şeker tedavisi için oğlu doktor olan arkadaşında kalıyor.bana zaten ben hastayım gelemiyorum niye sen böyle yapıyorsn..ben ne yaptığım yaptığım teyzeme hayır gelme istemiyorz seni mi demek mi?yılda bir iznim var zamanımı onlamı haracamakmı?kızı 3 gün veremiyor annesine...şimdi halamı aradım ?eşinden izin alırsa yanına alcak..en çok sinir olduğum acıp kuzeninin bana niye annemi bırakıp gittin tatile...OLAYA bakarmısınız?
Arkadaşlar morelim çok bozuk ben şu anda senelik iznim için amcama antalyaya geldim..beni komşumuz aradı teyzem gelmiş ve kapıda kalmış..kuzenimi aradım bana biz tırmanışa gittik 2 gün sonra çıksaydın izne hani teyzeni çok seviyordun dedi...annemde ankarada şeker tedavisi için oğlu doktor olan arkadaşında kalıyor.bana zaten ben hastayım gelemiyorum niye sen böyle yapıyorsn..ben ne yaptığım yaptığım teyzeme hayır gelme istemiyorz seni mi demek mi?yılda bir iznim var zamanımı onlamı haracamakmı?kızı 3 gün veremiyor annesine...şimdi halamı aradım ?eşinden izin alırsa yanına alcak..en çok sinir olduğum acıp kuzeninin bana niye annemi bırakıp gittin tatile...OLAYA bakarmısınız?
geçmiş konularda yazıyordu..kuzenim erkek arkadaşıylan ayrı eve çıktı..annesinden gizli..şimdi teyzem geldi..istanbula bizde kalmak istiyordu..biz yokuz komuşuya gelmiş..ve kuzen erkek arkadaşıyla dağa tırmnaışa gitmişler..bana söyleniyor hani teyzeni çok seviyordun gittin tatile die..kısaca kadıncağız istanbula geldi ve bizim komşumuzda...kızı varken ben mi koşturcam..iznimi bırakıp gelcem bakıcam...
Ne demek teyzeni sevmiyor musun?
Kendi annesini sevmiyor o zaman sırtından atacağı yük gibi, engel gibi görüyor.
Teyze de siz yokken neden size gelmiş haberleşemediniz mi?
Gelme biz yokuz demek gelip de komşuda filan kalmaktan iyidir.
dedim canım..daha evvelde dedik o bizim öylesine dedğimizi dşünerek dedik.şu an halamlarda.orda kalacak .annem kuzeni aradı ..kızmış ona hiçmi anne sevgin yok senin demiş.oda demişki sende kardeş sevgisi olsaydı ankara gitmezdin...anneme sölemiştim erkek arkadaşla yaşadığını genede annem susmuş..çocuk dahamı kıymetli annenden diyememiş..azıcık vicdanı varsa gelir alır annesini ..erkek kardeşim evde eğer eşini bırakırsa bizde kalırlar..benden bu kadar..kardeşim bile kızıyor bana...sen bu duruma getirdin diyor.zamanında verdiğin tavizlerden olmuş..ama tezyemin ne sucu var işte
kızım için konuşuyorum,hem özgür olacak hemde olmayacak..
Erkek arkadaşla yaşama fikri bizden çok uzak,bizim örf adetlerimize göre imkansız.içinde de olmasın inşallah böyle şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?