- Konu Sahibi AYLINNN7677
zaten toplumun normal diye gördüğü şey eğer bana tersse bu beni bağlamaz ki...
toplum normal diye gördüğü seyleri yaşayanlar da ortada..
anneler kızlarını yamamaya çalışıyor demeye getiriyorsun benim anladığım?
bu düşünceyi neye dayatarak söylüyorsun?
bir anne kızının erkek arkadaşıyla yasamasına göz yumuyorsa,bu kızını basından atmak içindir yani?
enterasan..
her birey toplumun öngördüğü dogruları yasamak zorunda mı peki?
toplumun bizler için öngördüğü dogrular çok mu doğru sizce?
kendi sorularıma kendim cevap verecek olursam eğer;toplumun bazı dogrularını kabul ediyorum ve o dogrular çerçevesinde yasamaya çalışıyorum ama kabul etmediğim taraflarda var..bu yüzden de birey olarak kendi dogrularını yasıyorum..bunları yasarkende kimseye bir zararım dokunduğunu sanmıyorum?eh zararım da dokunmuyorsa madem o zaman o toplum niye bana karışıyor?ben onlara karismazken?
toplum toplum dediğiniz şeyi zaten bizler oluşturmuyor muyuz?
yani bu toplumun dogruları dediğiniz seyler kimlere göre ayarlamıyor ve bir karara bağlanıyor?
kimin ya da kimlerin doğrusunu yasamak zorunda bırakılıyoruz?
toplum normal diye gördüğü seyleri yaşayanlar da ortada..
anneler kızlarını yamamaya çalışıyor demeye getiriyorsun benim anladığım?
bu düşünceyi neye dayatarak söylüyorsun?
bir anne kızının erkek arkadaşıyla yasamasına göz yumuyorsa,bu kızını basından atmak içindir yani?
enterasan..
her birey toplumun öngördüğü dogruları yasamak zorunda mı peki?
toplumun bizler için öngördüğü dogrular çok mu doğru sizce?
kendi sorularıma kendim cevap verecek olursam eğer;toplumun bazı dogrularını kabul ediyorum ve o dogrular çerçevesinde yasamaya çalışıyorum ama kabul etmediğim taraflarda var..bu yüzden de birey olarak kendi dogrularını yasıyorum..bunları yasarkende kimseye bir zararım dokunduğunu sanmıyorum?eh zararım da dokunmuyorsa madem o zaman o toplum niye bana karışıyor?ben onlara karismazken?
toplum toplum dediğiniz şeyi zaten bizler oluşturmuyor muyuz?
yani bu toplumun dogruları dediğiniz seyler kimlere göre ayarlamıyor ve bir karara bağlanıyor?
kimin ya da kimlerin doğrusunu yasamak zorunda bırakılıyoruz?