• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi yaşam tarzı...

ama ben değinmedende gecemicem..tabi herkesin niyeti hayatı farklı..alan kendine satan kendine..

Bizim ust katta öğretmen bir kız yaşıyordu erkek arkadaşıylan.gayet mutlular..ben bile gidip gelir gelirdim..karı koca gibiydiler.o kadarda yakışıyorlardı ki..taki kız hamile kalıncaya kadar..çocuğa demiş bak ben hamileyim evlenelim artık demiş.çocuk yok demiş onlar külfiyatlı işler zaman var daha demiş.sonuç çocuk alındı..3 aylık çocuğun canına katledildi.belki aylin arkadaş buna değindi..olan kadına oluyor diye..aslında kuzenini yermedi bende okudum konuyu..erkeklere hazıra alıştırıldığını söylemiş.kendimce kanaatim budur..

beni anladığına sevindim..ama haksız olduğumu göremedin..niye ben hayatıma bakmıyorum...bana ne?ama ben hakketmedim eniştemin selpakçı demesine..tamam kızını sildi ama bana diyemez o lafı...sanki emanete hiyanet ettim..tövbe yaa

sanırım sen beni halen anlamadınn..anladın aslında.işte diyorum çocuğuda bildiğim amacım korumaktı..ama enişteden laf yiyende..sizlerin bencil kıskanç kuzen olmamdanda kurtaramadım kendimi..canınız sağolsun..
gene başına bişey geldiğinde ben uğraşcam..
aslında sizler annem gibisinz..SANANE diyor SANANE...
Haklısnız BANANE..
BU Hayatta kaybetmeme tek sebepte..başkaları için yaşamam..bunu bir kez daha gördüm..

evet gercekten anlamıyorum...aynen bahsettıgım anneannem gıbısın cunku..
teyzen madem bu kadar onemlı senın ıcın,aynı sekılde kuzenınde(laf gelsın ıstemıyorsun kuzenıne) o zaman nıye tatıle gıttın evde oturup teyzene bakmadın dıyorum;yıllık ıznım var dıyorsun..
madem yıllık ıznıne cıktın neden hala teyzenı dusunuyorsun dıyorum;ben yapamam dusunmeden aklım onda dıyorsun...
gercekten anlayamıyorum kusura bakma...
kuzenın yaptıgı dogru mu yanlıs mı suan benım ılgılendıgım bu degıl..
enıstenın soyledıgı selpakcı lafını zaten anlamadım..nıye soyledıgını de anlamadım..
ben sana senın yerınde olsaydım ne yapardım onu soyledım..
eger benım teyzem benım ıcın onemlıyse;yıllık ıznımı onun ıcın harcardım bu kadar basıt..
kendı kızı yapmıyor dıye bende mı yapmıycam?
kendı kızı yapar yapmaz benı ılgılendırmez eger ben bu kadar vıcdan yapacaksam otururm oturdugum yerde..kafam da rahat olur..

ya kızım takma kafana salla başı al maaşını...sende bul birini..yaşa hayatını..ne verirsen elinle sonra alırsın dilinlen..alan razı satan razı...herkes hayatından memnun sen olmuşun aşkı memnuu..

sanırım sen beni halen anlamadınn..anladın aslında.işte diyorum çocuğuda bildiğim amacım korumaktı..ama enişteden laf yiyende..sizlerin bencil kıskanç kuzen olmamdanda kurtaramadım kendimi..canınız sağolsun..
gene başına bişey geldiğinde ben uğraşcam..
aslında sizler annem gibisinz..SANANE diyor SANANE...
Haklısnız BANANE..
BU Hayatta kaybetmeme tek sebepte..başkaları için yaşamam..bunu bir kez daha gördüm..

başkaları için yaşadığınızı düşünmüyorum...
öyle olsa idi, teyzem kapıda kalmış, ama banane, kızı düşünmemiş ben mi düşünücem diyemezdiniz...

hiçbişeycik anlamadım ben bu kocaaaa konudan...sadece lugatıma bir kelime daha ekledim...
kanımca siz hayatınızı zorlaştırmaktan başka bşişey yapmıyorsunuz...

başkaları için yaşadığınızı düşünmüyorum...
öyle olsa idi, teyzem kapıda kalmış, ama banane, kızı düşünmemiş ben mi düşünücem diyemezdiniz...

peki ben bu tatile çıkmadan evvel 1500 tl yatırdıysam bu tatil için..ve ben geldikten 3 gün sonra bu olay çıktıysa..kuzenimi arayıp bak ben tatildeyim annen gelmiş al sahip çık dedimse..ve siz genede bu tatili bırakıp istanbulamı git diyorsnuz.peki siz biliyormsunuz 2 seneden beri teyzemi ben hastanede kontrole götürürüm..peki biliyormusunuz kuzenim yurt dışında okurken izmir ege üniversitesinde 15 gün boyunca başında refakatçı olduğumu işimi bırakıp...kimse teyzemi ben gibi sevemez..öz annem bile bana dedi...sen haklıyken sen kötü oldun yapma etme dedi..ve ben annemin kalbini kırdım..şimdi demem gerek keşke yapmasaydım..ama demicem...gene ben kıskanç kötü kuzen olayım..dğru sizler haklısınız.

Ve dikkat ediyorumda siz haksız çıkma durumu karşısında halen beni yeriyorsunuz..kuzenim şu anda bu sitede olsa suclu dahi olsa anne konusunda bana diyeceği haklısın kuzen demek olurdu..neyse halen niye uzatıyorsammm.

peki ben bu tatile çıkmadan evvel 1500 tl yatırdıysam bu tatil için..ve ben geldikten 3 gün sonra bu olay çıktıysa..kuzenimi arayıp bak ben tatildeyim annen gelmiş al sahip çık dedimse..ve siz genede bu tatili bırakıp istanbulamı git diyorsnuz.peki siz biliyormsunuz 2 seneden beri teyzemi ben hastanede kontrole götürürüm..peki biliyormusunuz kuzenim yurt dışında okurken izmir ege üniversitesinde 15 gün boyunca başında refakatçı olduğumu işimi bırakıp...kimse teyzemi ben gibi sevemez..öz annem bile bana dedi...sen haklıyken sen kötü oldun yapma etme dedi..ve ben annemin kalbini kırdım..şimdi demem gerek keşke yapmasaydım..ama demicem...gene ben kıskanç kötü kuzen olayım..dğru sizler haklısınız.

Ve dikkat ediyorumda siz haksız çıkma durumu karşısında halen beni yeriyorsunuz..kuzenim şu anda bu sitede olsa suclu dahi olsa anne konusunda bana diyeceği haklısın kuzen demek olurdu..neyse halen niye uzatıyorsammm.

bence konuyu kapattır hayatına tatiline bak..kimse empati yapmıyor.kendi hayatları doğrultusunda düşündükleriyle seni yeriyorlar..boşver..git sevgili yap..tut götür istanbula sende özgür kıl kendini kanımca yaşa hayatını..selpakçılıkta yapma artıkkk

Aylinnn; size konunun içinde kıskanç diyenler oldu ama siz sürekli size bunu demeyen kişilerin mesajlarınızı alıntı yaptığınızda bundan bahsediyorsunuz.
Burda herkes tüm detayları bilemez, okuduğumuz kadarını yorumlayabiliyoruz.
Ne sizin ne fedakarlıklar yaptığınızı biliriz ne de kuzeninizin ne hainlikler yaptığını..

Bu arada Betty Hanım; lügatınıza eklenen kelimeyi ütülüye sorsaydınız keşkem. Size bir sol kroşe göstertseydi sen nerden biliyorsun onu diye :roflol:

tatilinizi bırakıp gitmek zorunda değilsiniz... kesinlikle buna mecbur değilsiniz... kimse de yapmadınız diye sizi yargılayamaz...

ama başkaları için yaşayan insanlar, mecbur olmadıkları şeytleri yaparlar, bu yüzden başkaları için yaşamış olurlar...

ya sen olayı tam anlatmadın basından ya da ben okumadım..
sen tatildeyken bu olayların olduğunu bilmiyordum..
ben;sen daha tatile gitmeden bu olaylar yaşandı ve sen tatile gittin saniyordum..
sanırım bir çok kiside bunu benim anladığım gibi anladi,çünkü bir yerde bunu yazdığını zerre hatırlamıyorum..
e durum madem böyle o zaman seninde yapabileceğin bir şey yok..kendi kızı dert etmiyorken sen niye tatilini zehir ediyorsun?teyzen ac değil açıkta değil..

selpakci ne demeeeeek??????

ya sen olayı tam anlatmadın basından ya da ben okumadım..
Sen tatildeyken bu olayların olduğunu bilmiyordum..
Ben;sen daha tatile gitmeden bu olaylar yaşandı ve sen tatile gittin saniyordum..
Sanırım bir çok kiside bunu benim anladığım gibi anladi,çünkü bir yerde bunu yazdığını zerre hatırlamıyorum..
E durum madem böyle o zaman seninde yapabileceğin bir şey yok..kendi kızı dert etmiyorken sen niye tatilini zehir ediyorsun?teyzen ac değil açıkta değil..

Selpakci ne demeeeeek??????

çok ayıp kız söylüyüm mü?

Back