Canımcıgım benim mesajıma cevaben 15 günde normal meme kıvamına geldi,dedigini söylemedimki ben :) Ben kendi sürecimden bahsettim sen öyle yazınca.Yani sen...-15 günde normal meme kıvamına gelen protez NATRELLE.. Örneği olarak ben mevcudum hehehe:))) Diye yazınca bende..- Valla benim gögüslerim 15 günde normal meme kıvamına gelmedi ne yalan söyliyim..demek istedim,yanlış anlaşılma oldu sanırım.Tabi bu erken yumuşama dada sert olmasının yöntem farklılıgı,protez büyüklügü ve ennn önemlisi protezin kıvamıdır.Bunuda birçok arkadaş bilmiyor anlatayımm.. Protezlerin 3 çeşit kıvamı vardır,örnek veriyorum Cohesive1,cohesive 2 ve choesive 3 diye.Cohesive 1 kıvamı en yumuşak olan protez dir,2 orta,3 serttir.Hani bazı arkadaşlar gögüslerim çok sert,ne zaman yuşuşayacaklar,seninki neden bu kadar çabuk yumuşadı diyorya bunlar çok önemli faktörlerdir.Benim protezim choesive 1 kıvamında olan.Ama boyutu büyük oldugu için sonuçta ameliyattan ilk çıktıgım zaman çok serttiler,bu ödemden dolayıda kaynaklanan bir durum tabikide..Bir ay sonra masaj yapmaya başladıgımda yumuşamaya başladı,şu andada bana göre kıvamı gayet iyi.Ne daha fazla yumuşasın,nede sertleşsin istemem.
Şimdi burada herkes tabiki kendi protez markasına en iyisi benimki diyecektir,çünkü Gizeml arkadaşımında dedigi gibi Senin doktorun Mentor marka ile anlaşması olsaydı yada şöyle söyliyim sana Mentor marka protez taksaydı sende Bana göre en iyi Mentor diyecektin,açık olalım..öyle degilmi ama.Hasan beyde birçok marka kullanıyor ama Mentor marka protezi begeniyorum,diyor.Ama belirtiyor bazı hastalara farklı protez markası tercih edebiliyorum,gögsün durumuna göre farklılık gösterdigini söylüyor.Aynı şeyi Naci beyde yapıyor,o da farklı protez markaları tercih ediyor,bakınız Gizeml arkadaşımızında doktoru 3 çeşit protez markası kullanıyormuş,hastaya göre seçiyormuş bu markaları..Her protez her yöntemde farklı durur..bunlar çok önemli detaylar..O yüzden burada kişileri yanlış bilgilendirecek şekilde yorumlar yapmayalım bence.Ama tabiki bizler kendi düşüncelerimizi burada yazıcaz,söyleyecegiz.Burada en önemlli detay kişinin seçecegi doktorun ona önerecegi protez markasıdır..Buna bizler karar veremiyoruz aslında,belkide karar verirsek sonuçta kötü olursa bu durumda hiçbir doktor mesuliyet almaz üzerine,sen istedin ben yaptım diyecek.Kimsede böyle bir riske girmek istemez tabikide.İnşallah herkez kendine göre dogru doktoru bulur,dogru vücuduna en uygun yöntem ve protez markasıyla ameliyatını olur ve harika bir sonuçla aramızda olur diliyorum ..Saygı ve sevgilerimi iletiyorum arkadaşlarr...