Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bende cereform kullanıldı, bilgisi olan var mı? doktorum mentordan daha pahalı ama çok bilinmemiş oldugunu söyledi.
banada mentor marka takıldı bende 8 ay oldu ameliyat olalı ve cok memnunum benden cok eşim memnun
arkadaslar yuvarlak sılıkonlar top gıbı geldı goruntusu bana damla sılıkonlar goruntusu hos ama ust kısmı yeterınce dolgun durmuyor gogusun bıde kas alıtına yerlkelsınce bızle bırlıkte haraket ettıgıne daır yazılar okudumm bu dezavantajmıı dogal durması ıcın sılıkonun damla yuvarlak ne onenırrsınızzz
arkadaslar yuvarlak sılıkonlar top gıbı geldı goruntusu bana damla sılıkonlar goruntusu hos ama ust kısmı yeterınce dolgun durmuyor gogusun bıde kas alıtına yerlkelsınce bızle bırlıkte haraket ettıgıne daır yazılar okudumm bu dezavantajmıı dogal durması ıcın sılıkonun damla yuvarlak ne onenırrsınızzz
vallahi benim ameliyatımda mentor 300 cc dala protez kullanıldı cok doğal gorunuyor. ama henüz 7 gun oldu cok sertler acaba ne zaman yumusayacaklar merakla bekliyorum