bakalım görücez
bizide bilgilendir olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakalım görücez
Bugun ultrasonum cekilecek su anda fransiz hukumetinin aciklamasini bekliyorum bizim saglik bakanligida dun devreye girdi bakalim ne diycekler ama benim aslinda hic problemim yok ve cok memnunum birde hadi degistirdim diyelim 1-2 sene sonra baska firmada ayni seyin olmayacagi ne malum bilmiyorum cok zor bir durum o suoheylede yasanirmi bir yandan tekrar narkoz operasyon aci hic bilmiyorumm..
Kizlar yazmayi unuttum dun ne olur ne olmaz hazirlik yapiyim diye airon ve natrelle nin turkiye satis firmalarini aradim durumu snlattim pip magduruyum ve degistirmek istiyorum bana medikal ve kalite anlaminda bilgi verirmisiniz dedim iki firmada bana hemen geri donecegini soyleyip aramadilar.. Sonucta ben onlar icin potansiyel musteriyim ve satin alicam ama sessizlige burunduler yani ellerini tasin altina sokmuyolar buda beni iyice korkuttu ben kime neye guvenicem bilmiyorum
canım o firmalar da belki önce sağlık bakanlığının açıklama yapmasını bekliyorlardır..çünkü ne biliyim eğer kanserli bir hücre varsa Allah korusun olmasın inşallahta önce bunların tespit edilmesi lazım..sen tekrar ara bence iki firmayı da durumu anlat iyice neden geri dönmediniz de..arion kullanan arkadaşlar anlatıyorlardı ömür boyu kapsüllenmeme garantisi veren bir protez markasıdır arion..ve bende de natrelle kullanıldığı için kendi protezim de garantilerini vermekte her şeyin..herhangi bir aksilik olduğunda firma karşılıyor her şeyi. site yöneticimiz yağmurluk un da baştaki sayfalarda belirttiği bir şeyi de ekleyerek söyleyim arion ve natrelle piyasadaki diğer protez markalarına göre fiyat olarak daha pahalı..
mentor kullanan arkadaşlar da memnun olduklarını söylüyorlar o firmayı da bir ara sor istersen.
bende 2009 yılında taktırdım ve Pıp marka doktorumla görüştüm bana bir basın açıklamasıyla ilgili mail attı yarında görüşücez ve acil ultrasonografi çektiricem...
Kızlar değiştirmeye karar vericem gibi gözüküyor Airon hakkındaki görüş ve tecrübelerinizi rica edebilirmiyim....