- 4 Kasım 2010
- 621
- 8
doğru tek değildir.iyi de tek değildir.hepsinin kendine göre avantajları var.en iyisi fazla bu işlere karışmamak , doktora bırakmak.
Çok doğru ve güzel bir söz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğru tek değildir.iyi de tek değildir.hepsinin kendine göre avantajları var.en iyisi fazla bu işlere karışmamak , doktora bırakmak.
kızlarr marka konusunda ben de kararsızım yaa... benimde istedğim çok sert olmaması ama çokta yumuşak olmaması. artık gideceğimz doktorlar ne önerecek bakalım :44::44:
natrell protez taktıran warmı aranızda arkadaşlaaaarrrrr!!! bu markayı da beğendiimmm:84:
sweetbrave bana natrell kullanıldı..ama henuz yorum yapamıyorum :)
en kısa zamanda yorumlarını bekliyoruumm ozaman canııımm :92: çook merak ediyorum natrelle'yi
tamam tabıkıde,butun sureclerını anlatırım ama yumusaklıgının ve kalıtesının ıyı oldugunu udydum bende
bıraz once doktorumla konustum suands tr dekı en pahalı protezmıs .suan cok sert oldukları ıcın hıc bırsey soyleyemıyorum ınsallah oyledır :)
natrell protez taktıran warmı aranızda arkadaşlaaaarrrrr!!! bu markayı da beğendiimmm:84:
canım bende natrelle taktırdım Allergan markasının üretimi Allerganın ürünlerini çok iyi tanırım kalitesinden şüphem yok bildiğim kadarıyla ilk protez veya ilklerden biri olan McGhan nin isim değitrmiş aynı ürün zamamnında sırf bu protezin fiyatının 1800 2000 eurolara satıldığını duydum tabii rakipler çoğaldıkça fiyatlar düşer doktorum seçenek sundu açıkçası diğerleride güzel kötü sonuçlar almıyoruz dedi ama natrellenin fiyat olarak biraz daha fazla olduğunu söyledi açıkçası ömürlük birşey yaptırıyoruz tercihim içime sinendi bende natrelle olsun dedim birde ömür boyu garantisi var Allah problem yaşattırmasın hiçbirimiz kullanmayalım kızlar garantilerimizi....kısacası canım bende maya gibi zamanla sana ayrıntılı tecrübelerime dayanarak bilgi veririm önce bir tecrübe edelim
aynenn cnm bende isim değiştirdğini duydum doktordan. hadi bakalım inşallahh ömürlük olurr tekrar hayırlı olsuuunn :92: gelişmleri snden de bekliyoruum
aynenn cnm bende isim değiştirdğini duydum doktordan. hadi bakalım inşallahh ömürlük olurr tekrar hayırlı olsuuunn :92: gelişmleri snden de bekliyoruum
amin canım hepimiz için problemsiz olur inşallah darısı senin başına en iyisi neyse o çıksın karşına