Hangi Protez? - mentor, arion, nagor , natrelle, PIP

Kizlar şu anda fiyatlar nasil? Ben 8 yil once mentor yaptirmistim. Cok memnunum ama şekli bozuldu asimetrik duruyor. Degistirmeyi düşünüyorum. Yeni fiyatları hic bilmiyorum.
150-180 bin arası iyi bi doktor.. ben de taktırmak istiyorum ama bir de böyle revize problemleri var çok sıkıntılı bir süreç sürekli karar verip bu yorumlardan sonra vazgeçiyorum yine

150-180 bin arası iyi bi doktor.. ben de taktırmak istiyorum ama bir de böyle revize problemleri var çok sıkıntılı bir süreç sürekli karar verip bu yorumlardan sonra vazgeçiyorum yine
;) vazgecme inan hayatinda yaptığın en doğru seylerden olur. Benim degistirme askida kaldi cok pahalıymis mümkün değil degistiremem şu anda.

Merhaba motiva ergonomix ile motiva high profil ayni mi yoksa high profil round olarak gecenmi acaba

Bu aralar mesajlardan gördüğüm kadarı ile ameliyat olacak arkadaşlar protez seçme konusunda yardıma ihtiyaç duyuyor. Lütfen bu başlıkta sadece protezleri konuşalım. Ameliyat olanlar protezleri ile ilgili fikirlerini söyleyerek ameliyat olacaklara yardım etsin.

Güzel paylaşımlar dilerim

Bu aralar mesajlardan gördüğüm kadarı ile ameliyat olacak arkadaşlar protez seçme konusunda yardıma ihtiyaç duyuyor. Lütfen bu başlıkta sadece protezleri konuşalım. Ameliyat olanlar protezleri ile ilgili fikirlerini söyleyerek ameliyat olacaklara yardım etsin.

Güzel paylaşımlar dilerim :71:
Bende ameliyat olalı dokuz gün oldu nagor takıldı şimdilik memnunum hatta dağ göğsüm şimdiden yumuşamaya başladı bile diyebilirim 😊

Merhabalar uzun yıllar geçmiş ama arion taktirdinizmi bende yakın zamanda ameliyatim olucak karar veremiyorum
Merhaba bana arion takıldı yaklaşık 70 gün oldu ameliyat olalı, ondan önce nagor vardı 2 kez kapsül kontraktürü gelişti bu sebeple farklı markaya geçildi ve kas üstünden kas altına geçildi

bende mentor var ben gayet memnunum..ö

bende mentor var ben gayet memnunum..
Çevremde pek çok kişide mentor var. Ben de doktoruma karar verdim muhtemelen meme yapımın uygunluğuna göre mentorde karar kılacağım. Mentora da garanti verdiler. Zaten emzirmekten mütevellit sıkılmış limon gibi, şöyle turfanda kavun gibi sert sert olmasın mı ya hu :) zaten silikon dokuya uyum sağladıkça zamanla yumuşamaz mı ki?

Doğumdan sonra sarktı:( bende yaptırmak istiyorum. 37 yaşındayım ama çok korkuyorum hiç bi ameliyat yaptırmadım daha önce. doğum dışında 😂
Ahh aynı durumdayız, çiçek gibi putputlarım gözümün önünde soldu maalesef 🫣. Doğumdan daha sancılı olduğunu düşünmüyorum. Hergün üzülmektense 2-3 gün dayanırız bence hiç korkmayalım. Hemen herkes yaptırıyor artık. Ben de karar verdim. Yaptırdığımda güncellerim.

2025 Mart ayı için mentor proteze 140 bin tl fiyat aldım. Sanırım ben de toparlamaya da ihtiyaç var. Toparlama için ek ücret istemedi doktorum. Kur nedeniyle sürekli yükseliyor maalesef fiyatlar :(

Back
X