Benimde böyle hayallerim var canım :) çok alakasız şeyleri ameliyat sonrasına sakladıım :)
kızlar ölçüye fazla takılmayın, benim 250 ve 275 takıldı, fotolarda da gayet makul ölçüde görünüyorlar ama aslında kocamanlar. vücut yapısına göre herkeste farklı görünüyor sanırım. ben resimlere baktığımda bu kadarcık mı diyorum ama neredeyse 2 avucumu dolduruyorlar ki ellerim de büyüktür
daha büyük takılabilir miymiş, evet kaldırırmışım ama o zaman artık silikon oldukları bariz olurmuş herhalde. şu anda d cuptan taşıyorlar öyle diyeyim.
bir de benim doktorum tester denetmişti ameliyattan önce, ben bana verdiklerinin içinden küçük olanı seçmiştim ki o bile tişörtün altında kocaman görünmüştü, şu anda da aynen öyle görünüyorlar. biraz da sütyenin modeline bağlı tabi.
hay maşallah diyorum yavrum sana iki avuç göğüs ha, sen öyle diyince bi bakıyım tekrardan dedim senin fotolara gerçekten ölçü tam vücuduna cuuuukk diye oturmuş harika olmuş ama dediğin gibi iki avuçmuş gibi durmuyor herkesin vücudunda farklı duruyor ama senin için en ideal ölçüymüş valla bacım söyliyim daha büyük ya da küçük olmazdıgöğüs üstü göğüs altı ölçün ne oldu senin canım?? ben de 6. ayıma özel bir iki foto ekledimmmm bakın benimkilere deeeeee :):)
çok doğal olmuşlar burcu sağlıkla kullan cnm..
ameliyattan önceki ruh halini unutma lütfen. merak hep içini yemedi mi senin de? istediğin boyutta olması vb. bu arada nasılsın canım? ben zaman dolduruyorum, iş güç geçiyor zaman. yapıyoruz birşeyler bunun dışında da.
arkadaşlar sizler bu konuyla ilgili bir çok doktor görüşü almışsınızdır diye sizlere sormak istedim..
bu protezlerin ömrü var mı? kimi ömür boyu derken, kimi neden 10-15 yıl diyor? kafam karıştı:44:
teşekkürler arzum..peki bu kontrol aşaması hakkında bilgin varmı?ultarsound mu kullanılıyor kontrol için? dr. değişmesi gerektiğini nasıl tespit ediyor biliyor musun?
arzum tekrar teşekkürler bilgiler için..
ben aslında meme küçültme ameliyatı oldum...ancak dekolte kısmının dolgun durması, uzun süre aynı görüntüyü koruyabilmesi ve uzun dönem sarkmadan kalabilmesi için, üstlere, kas altına çok minik mentor marka protezler konuldu. Dr.a sorduğumda ömürlük bunlar rahat olun dedi:44:
ömürlük diyince, kontrolleriyle ilgili hiçbir soru işaretim olmadı açıkçası. Belkide protez boyutu normal protezlere göre çok minik olduğu için böyle söyledi....kontrole gittiğimde soracağım....bilgiler için tekrar teşekkürler..
sorma, beni ameliyat narkoz falan değil, iz kalacak mı ve pamela andersona dönme korkusu sarmıştı
çok şükür her şey yolunda gitti ve üstünden ay bile geçti ameliyatımın. onun dışında iyiyim canım, yavaştan alışverişe sarmaya başladım, burada hava sıcaklığı 30 dereceyi buldu, memelere uygun kıyafet seçiminde zorlanıyorum
senin ameliyat tarihin belli oldu mu?
tarihim aylar öncesinden belli. yaz ortasında bir zamanda olacak. tam gününü yazmıyorum. ağustos gibi buradan yazacağım inş canım.
hayırlısıyla sende kavuşursun inşallah hediyelerinesıcak zamanlarda ameliyat olucaksın inşallah canının sıkılmasına kalmadan iğleşir kendini gezmelere atarsın
arkadaşlar paylaşımlarınız gerçekten çok yayarlı oldu .. hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim .. fakat n yazık ki hepiniz ameliyatlarını istanbul da olmuşben ankarada yaşıyorum burda tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı ?
arkadaşlar paylaşımlarınız gerçekten çok yayarlı oldu .. hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim .. fakat n yazık ki hepiniz ameliyatlarını istanbul da olmuşben ankarada yaşıyorum burda tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı ?
canım cevabın için çok tesekkür ederim .. !!! ben geçen sene ferruh beyle görüşmüştüm ama bende iyi bir izlenim bırakmadı ..
dr.zeki can a da farklı bir ameliyat yaptırmıştım ama ne yazık ki umduğum neticeyi alamadım tabii bu herkesin şahsi düşüncesi .. diğer belirttiğin isimlerle görüşüceğim .. neticeyi bildiririm :=) ama hepsi bir yana acaba bu ameliyatı olmak için istanbula gitmeme gerek var mı ??? çünkü aklımda ki isim barış çakır ..
canım cevabın için çok tesekkür ederim .. !!! ben geçen sene ferruh beyle görüşmüştüm ama bende iyi bir izlenim bırakmadı ..
dr.zeki can a da farklı bir ameliyat yaptırmıştım ama ne yazık ki umduğum neticeyi alamadım tabii bu herkesin şahsi düşüncesi .. diğer belirttiğin isimlerle görüşüceğim .. neticeyi bildiririm :=) ama hepsi bir yana acaba bu ameliyatı olmak için istanbula gitmeme gerek var mı ??? çünkü aklımda ki isim barış çakır ..
Canım..Ben Ankarada ismini duydugum estetik doktorların ismini verdim.Bence imkanların dogrultusunda aklında olan,ismini duydugum,maddi olarakta senin imkanların dogrultusunde bütün doktorlarla görüşmeni tavsiye ederim.Çünkü ancak bu şekilde sana uygun,dogru doktoru bulabilirsin canímAnkarada oturuyorsan bu ameliyatı orda olmanı öneririm tabi.Çünkü ameliyat öncesi görüşme,ameliyat sonra kontroller,muayene için gidip gelmek zor olur.Allah korusun bir problem olsa,bir komplikasyon doktorunla hemen görüşemezsin,telefonla olan görüşmeler ne kadar iyi olur bilemiyorum.Seçim senin tabi.İmkanın varsa gel,ıstanbuldada istedigin doktorla görüş..Dedigim gibi araştırarak,degerlendirerek sana göre dogru olan doktoru bulabilirsin.Senin istedigin gögüs şekline,büyüklügünü onaylayacak,maddi olarakta sana uyacak bir doktoru sen araştırarak bulabilirsin.Mesela ben ameliyat öncesi görüşmelerde çok araştırdım,çok doktorla görüştüm.Hepsi farklı teknikleri,protez büyüklükleri tavsiye ettilee.Ben yuvarlak protez ve izsiz olması içinde meme ucu kesisi istiyordum hep.Sonunda beni anlayan doktorumla karşılaştım Allaha şükür...İnşallah sende aradıgın,içine kafana yatan doktoru bulursun canım...Herşey gönlünce olsun.Hoşcakal...