150-180 bin arası iyi bi doktor.. ben de taktırmak istiyorum ama bir de böyle revize problemleri var çok sıkıntılı bir süreç sürekli karar verip bu yorumlardan sonra vazgeçiyorum yineKizlar şu anda fiyatlar nasil? Ben 8 yil once mentor yaptirmistim. Cok memnunum ama şekli bozuldu asimetrik duruyor. Degistirmeyi düşünüyorum. Yeni fiyatları hic bilmiyorum.
Dışardan bakıldığında belli oluyor mu.banada mentor marka takıldı bende 8 ay oldu ameliyat olalı ve cok memnunum benden cok eşim memnun
150-180 bin arası iyi bi doktor.. ben de taktırmak istiyorum ama bir de böyle revize problemleri var çok sıkıntılı bir süreç sürekli karar verip bu yorumlardan sonra vazgeçiyorum yine
Kararımı verdim canım sürekli aynaya bakıp mutsuz olmaktansa ameliyat sırası bekliyorum şu anda motive ergonomix takacaklarvazgecme inan hayatinda yaptığın en doğru seylerden olur. Benim degistirme askida kaldi cok pahalıymis mümkün değil degistiremem şu anda.
Cok sevindim valla.. inşallah istediğin gibi olur.Kararımı verdim canım sürekli aynaya bakıp mutsuz olmaktansa ameliyat sırası bekliyorum şu anda motive ergonomix takacaklar
İnşallah şu sıralar tek duam buCok sevindim valla.. inşallah istediğin gibi olur.
Ablamın de mentor gayet normal ve çokda güzel hatta bende düşünüyorumsilikonum mentor ,hiç de sert değil ve rahatsızlık falan vermiyorokadar komiksiniz ki :) mentor sert ve rahatsızlık verirmiş.yok yaaa
Bu aralar mesajlardan gördüğüm kadarı ile ameliyat olacak arkadaşlar protez seçme konusunda yardıma ihtiyaç duyuyor. Lütfen bu başlıkta sadece protezleri konuşalım. Ameliyat olanlar protezleri ile ilgili fikirlerini söyleyerek ameliyat olacaklara yardım etsin.
Güzel paylaşımlar dilerim
Bende ameliyat olalı dokuz gün oldu nagor takıldı şimdilik memnunum hatta dağ göğsüm şimdiden yumuşamaya başladı bile diyebilirimBu aralar mesajlardan gördüğüm kadarı ile ameliyat olacak arkadaşlar protez seçme konusunda yardıma ihtiyaç duyuyor. Lütfen bu başlıkta sadece protezleri konuşalım. Ameliyat olanlar protezleri ile ilgili fikirlerini söyleyerek ameliyat olacaklara yardım etsin.
Güzel paylaşımlar dilerim
Merhaba bana arion takıldı yaklaşık 70 gün oldu ameliyat olalı, ondan önce nagor vardı 2 kez kapsül kontraktürü gelişti bu sebeple farklı markaya geçildi ve kas üstünden kas altına geçildiMerhabalar uzun yıllar geçmiş ama arion taktirdinizmi bende yakın zamanda ameliyatim olucak karar veremiyorum
bende mentor var ben gayet memnunum..ö
Çevremde pek çok kişide mentor var. Ben de doktoruma karar verdim muhtemelen meme yapımın uygunluğuna göre mentorde karar kılacağım. Mentora da garanti verdiler. Zaten emzirmekten mütevellit sıkılmış limon gibi, şöyle turfanda kavun gibi sert sert olmasın mı ya hu :) zaten silikon dokuya uyum sağladıkça zamanla yumuşamaz mı ki?bende mentor var ben gayet memnunum..
Ahh aynı durumdayız, çiçek gibi putputlarım gözümün önünde soldu maalesefDoğumdan sonra sarktıbende yaptırmak istiyorum. 37 yaşındayım ama çok korkuyorum hiç bi ameliyat yaptırmadım daha önce. doğum dışında
2025 Mart ayı için mentor proteze 140 bin tl fiyat aldım. Sanırım ben de toparlamaya da ihtiyaç var. Toparlama için ek ücret istemedi doktorum. Kur nedeniyle sürekli yükseliyor maalesef fiyatlar150-180 bin arası iyi bi doktor.. ben de taktırmak istiyorum ama bir de böyle revize problemleri var çok sıkıntılı bir süreç sürekli karar verip bu yorumlardan sonra vazgeçiyorum yine
Doktorunuz kimdi acaba ben de düşünüyorum yardım rica ederim2025 Mart ayı için mentor proteze 140 bin tl fiyat aldım. Sanırım ben de toparlamaya da ihtiyaç var. Toparlama için ek ücret istemedi doktorum. Kur nedeniyle sürekli yükseliyor maalesef fiyatlar
Kararımı verdim canım sürekli aynaya bakıp mutsuz olmaktansa ameliyat sırası bekliyorum şu anda motive ergonomix takacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?