Arkadaslar hasa fımdıkta meme büyütme amelıyatı oldum..cok memnunum herkese tavsıye ederım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar hasa fımdıkta meme büyütme amelıyatı oldum..cok memnunum herkese tavsıye ederım
Arkadaşlar bilgilendirmeniz için çok tesekkür ederim.. hepinizin görüşü benim için çok değerli ..!!
Ben ameliyatımı Ankarada olmaya karar verdim . çünkü dediğiniz gibi bu iş 1 günle bitmiyor.Bunun kontrolleri ve sancılı bi dönemi var ..
o yüzden pazartesiden itibaren aklımdaki doktorlarla görüşmeye başlıycam ..
Formda protez markalarını araştırdım !! ben açıkçası 1. öncelikli Arion protezi 2. olarak ta Nagor protezi tercih edicem
nerden ve nasıl takılması gerektiğini ve büyüklüğünü doktoruma bırakıyorum .. işin bir de tabii maddi boyutu var .. Eğer özel klinikte olursam daha yüksek fiyat alıyorlar.mesela Dr.zeki can la görüştüğüm de ecm de olursam 5.000 ama ankara ünv. de olursam 3.000 tl olucağından bahsetmişti.
Yani hiçbirimiz parayı kolay kazanmıyoruz .. açıkçası havadan 2.000 tl vermek istemem :=)
size gelişmeleri bildiricem .. sizde beni mesajsız bırakmayın lütfen O
geçmiş olsun canım.saglıklı ve mutlu günler diliyorum sana...bende hasan fındık hastasıyım.doktorumdan ilgi ve alakasından çok çok memnunum Kesinlikle ıstanbulda ameliyat olacaklar hasan beyle görüşmeden karar vermesinler diyorum..sevgiler.. [ı][/ı]
evet canım kesınlıkle öyle...nezaman amelıyat oldun?benım bugün tam 1 hafta oldu!hersey yolunda hıcbır sıkıntım yok cok sükür!hasan fındık dıyorum baska bırsey demıyorum )
Geçmiş olsun canım.Saglıklı ve mutlu günler diliyorum sana...Bende Hasan Fındık hastasıyım.Doktorumdan ilgi ve alakasından çok çok memnunum Kesinlikle Istanbulda ameliyat olacaklar Hasan Beyle görüşmeden karar vermesinler diyorum..Sevgiler..
Arkadaşlar bilgilendirmeniz için çok tesekkür ederim.. hepinizin görüşü benim için çok değerli ..!!
Ben ameliyatımı Ankarada olmaya karar verdim . çünkü dediğiniz gibi bu iş 1 günle bitmiyor.Bunun kontrolleri ve sancılı bi dönemi var ..
o yüzden pazartesiden itibaren aklımdaki doktorlarla görüşmeye başlıycam ..
Formda protez markalarını araştırdım !! ben açıkçası 1. öncelikli Arion protezi 2. olarak ta Nagor protezi tercih edicem
nerden ve nasıl takılması gerektiğini ve büyüklüğünü doktoruma bırakıyorum .. işin bir de tabii maddi boyutu var .. Eğer özel klinikte olursam daha yüksek fiyat alıyorlar.mesela Dr.zeki can la görüştüğüm de ecm de olursam 5.000 ama ankara ünv. de olursam 3.000 tl olucağından bahsetmişti.
Yani hiçbirimiz parayı kolay kazanmıyoruz .. açıkçası havadan 2.000 tl vermek istemem :=)
size gelişmeleri bildiricem .. sizde beni mesajsız bırakmayın lütfen O
Arkadaşlar zühtü beyle görüştüm .. Bende oldukça olumlu bir izlenim bıraktı ..
kendisi bana mentor yada natrelle protezin uygun olacağından bahsetti.( Bu 2 protezden başka protezlerle çalışmayı uygun bulmuyormuş
bu protezlerde belli bir kullanım süre kısıtlaması yokmuş ve garanti belgelerine sahiplermiş )
ameliyatım 1,5 saat sürecekmiş ..Hastanede kalmama gerek yokmuş.Ameliyattan sonra evime rahatlıkla dönebilirmişim
Ameliyattan sonra kullanmam gereken ilaçlarımı söyledi .. 1 hafta sonra da rahatlıkla işime ,normal yaşantıma devam edebilirmişim
ve benim protezim kas altından olucakmış.
kendisi ameliyatımı özel hastanede yapacakmış ..
tabii işin içine özel hastane girince fiyat ona göre hemen değişiyor.. ameliyat toplamda 5.500 tl ye mal olacakmış ..
ben açıkçası zühtü beyin hastası olmak istiyorum , gönlümden geçen o.
ama arkadaşlar dr.zeki bey de devlet hastanesinde ameliyat yaptığı için fiyat 3.500 e iniyor ..
sizin görüşleriniz nedir ?? lütfen bu süreçte beni bilgilendirin .. ! :)
kendisi bana mentor yada natrelle protezin uygun olacağından bahsetti.( Bu 2 protezden başka protezlerle çalışmayı uygun bulmuyormuş
bu protezlerde belli bir kullanım süre kısıtlaması yokmuş ve garanti belgelerine sahiplermiş )
ameliyatım 1,5 saat sürecekmiş ..Hastanede kalmama gerek yokmuş.Ameliyattan sonra evime rahatlıkla dönebilirmişim
Ameliyattan sonra kullanmam gereken ilaçlarımı söyledi .. 1 hafta sonra da rahatlıkla işime ,normal yaşantıma devam edebilirmişim
tabii işin içine özel hastane girince fiyat ona göre hemen değişiyor.. ameliyat toplamda 5.500 tl ye mal olacakmış ..
ama arkadaşlar dr.zeki bey de devlet hastanesinde ameliyat yaptığı için fiyat 3.500 e iniyor ..
Hmm.. Bir gün değiştirme gibi bir durumum olursa arion taktırırım sanırım.. Ama nagoru da merak etmiyor değilim yani..:26:
lütfen maddiyatı arka plana at. doktor seçimi çok önemli. biliyorum para kolay birikmiyor ama sağlığın ve istediğin sonuca ulaşman bu seçimine bağlı. umarım sonuç istediğin gibi olur.
katılıyorum yaprak sana bu konuda.. doktoruna ıyı karar vermenı onerırım cunku memnun olmazsan revızyonuyla beraber daha fazla odemek zorunda kalırsın ve psıkolojık olarakta çökersin..ıyı arastır bı kere olacaksın senı anlayan ve guvenebılcegın bı cerrah secımı yap.
"doktoruna ıyı karar vermenı onerırım" cümlesi benim için mi? seninle bayağı da yazışmıştık. unutmuş olmalısın.
sevgili burcu albümüne bakmak için açtığımda bornozlu resmine bakmıştım.güzeldi. meğer üzerine tıklayınca bir sürü resm geliyomuş.:)))))))) bayıldım süpeeeeer. sütyen kolleksiyonu da yazmışsın. benim de ilk işim o olucak. damla mıydı yuvarlak mıydı seninki.
canım senın ıcın demedım.bılıyorum senle konustuk daha önce...angelina için gecerlı yazdıgım..demıssın ya maddıyatı gerı plana at dıye bende katılıyorum buna..yanı begenmedıgınde revızyonuyla beraber astarı yüzünü gecer .. o yuzden maddı olanak sıkıntılıysa bıras daha bekleyıp ıcıne sınen bırıne yaptırmak en mmantıklısı.
hıııııımmmmm. öyle anlaşılmıyor da, ondan yazdım. dedim, herhalde herkese bilgi moral dağıtmaktan kişileri karıştırdı :26: