- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.444
GitmicemKendinizi tedavi edin önce konudan da bir defolup gidin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GitmicemKendinizi tedavi edin önce konudan da bir defolup gidin
Siz ne anlattıysanız ona yorum yapılıyor. Kendinizi düzgün ifade etseydiniz. Ben yazdıklarınızla sizle benzer durumda olan tanıdıklarıma benzettim. O yüzden kibir veya havalı dedim. Bazısı kibirliydi bazıları ise havalıydı kendi çapında. Yanlarına yaklaşılmadığı için hep taklit edilirlerdi ve sevilmezlerdi de.Cümlede anlam çalışması gereken kitap okuması gereken çok insan varmış burda onu gördüm. Kafanızda konuyu eğip bükerek yargılayacak hale getirmişsiniz. Önce düzgün eleştiri yapmayı öğren. Beni anlayan anladı. Bunca anlayan yorum yapan insanda mı nefret ediliyor ? Özenmek ne demek iyi bilirim kıskanmak nedir iyi bilirim birinin bakışından hareketinden anlarsın durumu. Kendi başınıza gelse anlarsınız da işinize gelmiyor linç kültürü yerleşmiş kafanıza
Umrunda olmayi onemsemiyorum ki acikcasi varligin veya yoklugun benim icin bir anlam ifade etmiyor.Aynen sizin benim umrumda olmadığınız gibi
Özelde konuşalım isterseniz benim için hiç sorun değil. O düşük notları nasıl tavana çektim bir bilsen. Koç holding de ceo olmak en büyük mevki midir yoksa sizin düşük bakış açınız mıdır? Laf söylemek için söylemeyin ya. Zaten dedikodudan başka işiniz yok gibi duruyor. Kız Allah ya belki bir gün davan falan olur oldu ki bana düşer konusu açılır burasının. Öyle denk düşeriz sende yerinde görürsün makamımı mevkimi
Aynen incelemeni al çık şimdi profesör çok bilmişgiriş
savunma
saldırı
beddua
tipik benim ben vakası
Üyelik iptalini unuttun.giriş
savunma
saldırı
beddua
tipik benim ben vakası
Umrunda olmayi onemsemiyorum ki acikcasi varligin veya yoklugun benim icin bir anlam ifade etmiyor.
Cevap vermezsin o zaman akıllım zoruna gidiyor ki cevap atıp duruyorsun kendinizi ilah falan mı sanıyorsunuz anlamadım ki her şeyi çok biliyor gibiUmrunda olmayi onemsemiyorum ki acikcasi varligin veya yoklugun benim icin bir anlam ifade etmiyor.
“İlim ilim bilmektir ilim kendini bilmektir sen kendini bilmezsen ya nice okumaktır.”Aynen incelemeni al çık şimdi profesör çok bilmiş
Üyelik iptalini unuttun.
Dişliler kapamıyor.Üyelik iptalini unuttun.
Kendini ilah sanan o değil de,yine de sen bilirsin.Cevap vermezsin o zaman akıllım zoruna gidiyor ki cevap atıp duruyorsun kendinizi ilah falan mı sanıyorsunuz anlamadım ki her şeyi çok biliyor gibi
Yancılığı bırakın bence tipik ezici ama kendisi ezik olduğunun farkında olmayan grupÜyelik iptalini unuttun.
Kıskanılmıyorsun canım benim sadece kıskanılmak istediğin için öyle alıyorsun gördüklerini. Muhtemelen çocuklukta yatan bi görülmeme durumun bunu oluşturmuştur sende. Geçmiş olsunMerhaba herkese :) şimdi başlığı okuyan belki güldü belki alay etti kimisi de belki anladı ne demek istediğimi okul hayatımda yurt arkadaşlarım konuşma şeklimden tutun tırnağıma kadar kıskanıyorlardı. Şunu söyleyeyim ben öyle bakımlı tiki kızlardan değilim temizliğe ve hijyene önem veririm. Ya notlarım düşük olmsına rağmen aynı fakülte deyiz diye kıskanıyordu oda arkadaşım diğeri açığım diye kendisi tesettürlü idi. Düzenli ders çalışıyorum diye kıskanan vardı ya evli çocuklu bir arkadaşımın arkadaşı vardı ben bekarım diye kıskanır beni işte aaa bunu sen mı yaptın hiç beklemezdim bu elbise sana yakıştı mı yaaa falan diye ezmeye çalışırdı düşünün daha neler neleeer. İş hayatında da mesela iş verdikleri zaman büyük çabayla halletmeye çalışırım hep bir baktım artık bana iş vermiyorlar, kendileri mıy mıy bir işi on saate yayarak yaptıkları için patronun gözüne battılar belki ondan neyse çok maddi durumum da yok ama uygun fiyata özenli giyinmeye çalışırım çünkü insan gerçekten de kıyafetiyle karşılanıyor. İşyerindeki kızların gözleri hep üstümde olurdu ve bu arada iş yeri adabına göre giyiniyorum hani kumaş pantolon gömlek veya ceket tarzı. Bu arada onların maaşı benden çok, belki 5katıdır. Ona rağmen bu neyin çekememezliği. Bu insanlar beni buluyor diye genelleme yapmak istemiyorum hayatıma olumsuzluk çekmek istemiyorum. Sadece bu durumu yaşayan var mı bunu nasıl yeniyorsunuz artık sinirlerimi yıpratmaya başladı? Ya da bende mı sorun var böyle insanları hayatıma çekiyorum
Aynen incelemeni al çık şimdi profesör çok bilmiş
Yok biz ummanda bir zerre isek sen o Ummansın.Cevap vermezsin o zaman akıllım zoruna gidiyor ki cevap atıp duruyorsun kendinizi ilah falan mı sanıyorsunuz anlamadım ki her şeyi çok biliyor gibi
Bu kıyaslama ile ancak sen laf söyleyebilirdin zaten. Cidden işiniz gücünüz laf söylemek başka bir numaranız yok dicem de bunu da beceremiyorsunuzKoç'un önünden bile geçemezsin bu profil ile. Çok zorlarsan esnaf lokantasına gidersin gibi duruyor.
Dedi, yalnız kalıp son umut kendini onaylatma ihtiyacı için bi umut anonim foruma girip çok kıskanılıyom diye konu açan kadın.Yancılığı bırakın bence tipik ezici ama kendisi ezik olduğunun farkında olmayan grup