Hangi kiracının evine taşınabilirim?

Konu sahibesi o çünkü ta kendisi Çocuğu olmayan bir üyenin topiğine de tedavi sürecini ve kocasını yazmış bu üye %100 o ve 2.üyelik.

KK yakalıyor herkes cinnn gibi Kazen 2. uyelik var

Katibin Ruhu yakalamis ben ondan sonra farkettim. Diger konusunda esinizi cok sevdiginiz icin mi kabul ettiniz demisler ondan da degil demis. Bu kadar benzerlik olamaz herhalde.

Delihindi ile aynı kişiler mi??? Ay ben dışarıdan okumuştum o konuyu, ağzım açık kaldı. Solukiklimlerle , delihindinin aynı kişiler olmasına çok şaşırdım şu an. Yok artık!! Gerçekten çok ilginç bir durum.

Tez konum olur musun konu sahibi??

ağır vaka diyorum ya... Yazdıklarında Cimer'e şikayet edilebilecek bir içerik olsa da(içeriklere hiç bakmadım) Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bir sobeleme yapılsa

Bu iki uyelikte evli diger delihindi hesabinda evli degil degisik degisik konular.

yaw hanımefendi bana taktınız galiba siz

ben en başta yorumumda ne demişim

tekrar açıklayayım size sonra beni salın lütfen.

Kiracısına iletsin,anne babasıda kendi kiracılarına iletsin,ılımlı olsunlar eğer ılımlı dönüş almazlarsa ihtar çeksin.İhtar 6 ay içinde boşaltın der bunu bende biliyorum neden ihtar çekin diyeyim diğer yorumlarımda.
Ama mahkemelik olacak kiracı zaten ihtarda da çıkmazzzz 6 ay geçer mahkemelik olurlar.Düzenli kira ödüyorsa da başka pürüz yoksa kiracı evinde 10 sene oturmaya devam eder hakkı vardır.
Sözleşme yapmadılarsa,kira kontratı yoksa,tahliye taahhütnamesi noter imzalı yoksa,sizin bu bahsettiğiniz ev sahibi evine geçer kiracımı otursaydı kafası hiç işlemiyor mahkemede onuda bilin.Devlet kiracının ve madurun yanında oluyor o yüzden kiralama yaparken bizler tahliye taahhütü kesinlikle yapıyoruz ve sözleşmelere madde madde şu şu durumlarda çıkacaksınızı ekliyoruz.Normalde ev sahibinin kendi ihtiyacı doğrultusunda evine yerleşme hakkı tabii ki var ama uzlaşamadığı kiracısıyla o işler öyle kısa sürede çözülemeyebilir.Bu gibi çok örneklere denk geldim süren davalar vs… olayın bu boyuta geleceğinide sanmıyorum,konu sahibinin önceden söyleyip karşı tarafta anlayışlı biriyle durumu çözer zaten.

ağır vaka diyorum ya... Yazdıklarında Cimer'e şikayet edilebilecek bir içerik olsa da(içeriklere hiç bakmadım) Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bir sobeleme yapılsa

Konu sahibesi bipolarmış zaten, şurda yazdıklarının herhangi bir hükmü olduğunu sanmıyorum

Bu iki uyelikte evli diger delihindi hesabinda evli degil degisik degisik konular.

Bence konu sahibesi evli. Amm velakin bu adam çocuk istemediği için gözüne kestirdiği başka bir adam var, o evli.Senaryo üretip onunla Kıbrısa gidebiliyor muyum diye sormuş.

Neden ifşa ettiniz? MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hiç vermiyor böyle bilgileri, kurallar ihlal edilmediği sürece ikinci üçüncü üyelikler yasak değil deyip söylemiyor

Psikiyatri kazandınız galiba

Bence konu sahibesi evli. Amm velakin bu adam çocuk istemediği için gözüne kestirdiği başka bir adam var, o evli.Senaryo üretip onunla Kıbrısa gidebiliyor muyum diye sormuş.

Cherry, fenasın. beyninden fosfor ışıltıları çıkıyor an itibariyle. Çok mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…