- 23 Ağustos 2012
- 49.931
- 1
- 231.822
- 798
- Konu Sahibi eylulfitinasi1980
-
Sizi en iyi S Solukiklimler anlar.
Konu sahibesi o çünkü ta kendisiÇocuğu olmayan bir üyenin topiğine de tedavi sürecini ve kocasını yazmış bu üye %100 o ve 2.üyelik.
KK yakalıyor herkes cinnn gibiKazen 2. uyelik var
Katibin Ruhu yakalamis ben ondan sonra farkettim. Diger konusunda esinizi cok sevdiginiz icin mi kabul ettiniz demisler ondan da degil demis. Bu kadar benzerlik olamaz herhalde.
evet kaçırmışız....
S Solukiklimler ceza almış sonra Y yeditepebirdurak diye gelmiş üyeliği kabul olmamış, S sarkilikadin88 diye gelmiş yine üyeliği kabul edilmemiş, E eylulfitinasi1980 olarak yakalayamamışız ama D delihindi hesabını yakalamışız tabi 150 mesaj sonra.
uzak durulması gereken ağır bir vaka ...
Ay yok artik delihindi hesabinda bambaska seyler anlatmis.
Hepsi mi oymuş? Abla harcanıyor buralarda. Kitap yazsın bence.evet kaçırmışız....
S Solukiklimler ceza almış sonra Y yeditepebirdurak diye gelmiş üyeliği kabul olmamış, S sarkilikadin88 diye gelmiş yine üyeliği kabul edilmemiş, E eylulfitinasi1980 olarak yakalayamamışız ama D delihindi hesabını yakalamışız tabi 150 mesaj sonra.
Ay yok artik delihindi hesabinda bambaska seyler anlatmis.
Delihindi ile aynı kişiler mi??? Ay ben dışarıdan okumuştum o konuyu, ağzım açık kaldı. Solukiklimlerle , delihindinin aynı kişiler olmasına çok şaşırdım şu an. Yok artık!! Gerçekten çok ilginç bir durum.evet kaçırmışız....
ağır vaka diyorum ya... Yazdıklarında Cimer'e şikayet edilebilecek bir içerik olsa da(içeriklere hiç bakmadım) Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bir sobeleme yapılsa
yaw hanımefendi bana taktınız galiba sizDalga geçiyorsunuz ama tahliye için geçerli sebepler konusunu bir araştirmanizi tavsiye ederim.Siz diyelim Ankaradasiniz. İstanbuldada kirada eviniz var.Bir durumdan dolayı İstanbulda yaşayacaksınız. . İstanbul'a geldikten sonra siz kirada durup kiraciniz sizin evde on senemi oturacak. Siz on sene boyunca kiracinimizi bekleyeceksiniz. Böyle birşey yok .O yüzden aynı şehirde kendi adına başka bir evi olmadığı müddetçe ev sahibi evine yerleşir onun hakkıdır. Resmi bir ihtarname çekecek. Onun sureside kiracıya çıkması için 6 ay
On sene bekleme diye birşey yok akla mantığa da aykiri zaten .
hangi eve geçmek istiyorsanız kiracınıza ilettirin anne babanız aracılığıyla sıcak bakarsa aylar içinde boşaltacaktır zaten.Diğer türlü kendi evinizdeki kiracıyı çıkarmaya kalksanızda çıkacağı varsa çıkar çıkmıyorsa mahkemelik olursunuz fakat düzenli kira ödemiş kiracı 10 sene istesenizde çıkmaz.
ağır vaka diyorum ya... Yazdıklarında Cimer'e şikayet edilebilecek bir içerik olsa da(içeriklere hiç bakmadım) Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bir sobeleme yapılsa
noldu biri banada açıklasın konu fake miEvet, bu kizce evli bile degil anladigim kadariyla ya da kocasini gozden cikarmis baskasindan cocuk sahibi olmaya calisiyor o adam da evliBaşkasıyla evli eşle kıbrısta tüp bebek
Bu iki uyelikte evli diger delihindi hesabinda evli degil degisik degisik konular.
Çocukla da bozmuş.Abla kafayı kiracılarla tapularla bozmuş
Neden ifşa ettiniz?evet kaçırmışız....
Psikiyatri kazandınız galibaDelihindi ile aynı kişiler mi??? Ay ben dışarıdan okumuştum o konuyu, ağzım açık kaldı. Solukiklimlerle , delihindinin aynı kişiler olmasına çok şaşırdım şu an. Yok artık!! Gerçekten çok ilginç bir durum.
Tez konum olur musun konu sahibi??
Bence konu sahibesi evli. Amm velakin bu adam çocuk istemediği için gözüne kestirdiği başka bir adam var, o evli.Senaryo üretip onunla Kıbrısa gidebiliyor muyum diye sormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?