Hangi internet ne büyük sorunmuş😓

eslem89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
1.940
1.549
53
36
Arkadaşlar uzun yıllardır superonline kullanıyordum memnundum ancak taşındığım yerde alt yapısı olmadığı için iptal ettirmek zorunda kaldım. Ve şu an hangi firmaya baksam yorumlar kötü. Turknet, ttnet, göknet, turk telekom hangisini tavsiye edersiniz?

Telekomdan türknete geçtik berbattı. Üç gün bağlanmadı birde uzaktan ders süreci filan evde perişan olduk. Sonra süperonline geçtik. Bir aydır kullanıyoruz. Arada kesiliyor hızda sorun oluyor ama yapacak birşey yok şimdilik devam ediyoruz

evet superonline da çok çok iyi değil ama yine de memnundum ben bayadır kullanıyordum. Şimdi ne alıcam bilmiyorum hepsi kötü diyorlar

muhitinizde kablo tv altyapisi varsa ona da bakabilirsiniz, ben memnun kalmistim.

Yaşadığınız yer ile alakalı.
Telekom ile fatura krizi yaşayıp turknet e geçtik biz. Aynı altyapıyı kullanıyor olmalarına rağmen turknetin hızı daha yuksek. Başvurudan 10 saat sonra falan bağladılar. Sorunsuz kullanıyoruz.

biz memnun kalınca eşimin kuzeni de geçmek istedi, 1 haftada bağlamaya gelmediler diye iptal etti başvurusunu

Hepsini denedim süperonline’ın üstüne tanımam. O yüzden fikir veremiyorum maalesef.

2 senedir Türk Telekom dayım. En ufak sorunda 1 saat içinde gelip ilgileniyorlar. Bir sorun yaşamadım

kablonet alt yapısı varsa onu alın hıc bır alt yapı yoksa uydu ınternet alabılırsınız ya da
turkcellın superbox uygulaması var onu baglatabılırsınız

Ttnet kullanıyoruz ilk başta film izlerken devamlı donma takılma yapıyordu. Sonra gelip modemi değiştirdiler şimdi sorunsuz kullanıyoruz. Memnunuz

bulundugunuz adresde kablonet alt yapınız var mı yok mu ben hemen bakabılırım ama bunun ıcın adresınız lazım tabı

hepsinin alt yapısı aynı olduğunu öğrenmiştim biz kablonet kullanıyoruz ve çok çok memnunuz ttnet çok sıkıntı yaşatmıştı bize. bence anında probleme dönüş yapan firmayı seçin.

hepsinin alt yapısı aynı olduğunu öğrenmiştim biz kablonet kullanıyoruz ve çok çok memnunuz ttnet çok sıkıntı yaşatmıştı bize. bence anında probleme dönüş yapan firmayı seçin.
Kablonet yok maalesef :/

fiber altyapısı var mı acaba? fiber varsa vodafone fiber i öneririm.

çoğunun alt yapısı yine türk telekom olduğu için diğerlerini eleyin derim . en düşük 12 mgb 'ten başlıyor diğerlerinde akn var , türk telekom limitsiz akn yok diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…