- 9 Ağustos 2020
- 1.940
- 1.549
- 53
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telekomdan türknete geçtik berbattı. Üç gün bağlanmadı birde uzaktan ders süreci filan evde perişan olduk. Sonra süperonline geçtik. Bir aydır kullanıyoruz. Arada kesiliyor hızda sorun oluyor ama yapacak birşey yok şimdilik devam ediyoruz
2 senedir Türk Telekom dayım. En ufak sorunda 1 saat içinde gelip ilgileniyorlar. Bir sorun yaşamadımArkadaşlar uzun yıllardır superonline kullanıyordum memnundum ancak taşındığım yerde alt yapısı olmadığı için iptal ettirmek zorunda kaldım. Ve şu an hangi firmaya baksam yorumlar kötü. Turknet, ttnet, göknet, turk telekom hangisini tavsiye edersiniz?
Hepsini denedim süperonline’ın üstüne tanımam. O yüzden fikir veremiyorum maalesef.
Kablonet yok maalesef :/hepsinin alt yapısı aynı olduğunu öğrenmiştim biz kablonet kullanıyoruz ve çok çok memnunuz ttnet çok sıkıntı yaşatmıştı bize. bence anında probleme dönüş yapan firmayı seçin.
Baktılar az önce yokmuş çok teşekkür ederim ne tavsiye edersiniz?bulundugunuz adresde kablonet alt yapınız var mı yok mu ben hemen bakabılırım ama bunun ıcın adresınız lazım tabı
o zaman uydunet veya turkcell superbox onerırımBaktılar az önce yokmuş çok teşekkür ederim ne tavsiye edersiniz?
o zaman uydunet veya turkcell superbox onerırım