hıc alt yapı yoksa dagda oturuyor olmanız lazım kı orda bıle telefon cekebılır yanı nerde oturuyorsunuz kı sız hıc bırı yoksanırım bunlarda yok
Fiber var evet neyseki:)) vodafone yada turk telekom aradyımfiber altyapısı var mı acaba? fiber varsa vodafone fiber i öneririm.
Yok fiber alt yapı var ama turkcell in alt yapısı yokmuş bende anlamadım kablonette yok ile göre değişiyormuş. Yani fiber alt yapı yeterli değil o firmanın o ilde alt yapısı olmak zorunda .turk telekom var mesela.hıc alt yapı yoksa dagda oturuyor olmanız lazım kı orda bıle telefon cekebılır yanı nerde oturuyorsunuz kı sız hıc bırı yok
superboxun olmaması ıcın orada turkcellın cekmıyor olması lazım mumkun degıl yanı turkcell cekmıyorsa wodafone falan da cekıyordur hıc turkcelın cekemedıgını wodafone nasıl cekecek o da ımkansız o zaman
yapacak bırsey yok oyleyse
bence sız yanlıs bılıyorsunuzdur apartmanınızda kımse mı ınternet kullanmıyor :) mahallenızde hıc mı kullanan yok tum ısler ınternet uzerınden ustelık
bence tekrar arastırın bır yanlıslık yanlıs anlasılma vardır
Çok mantıklı çekiniyorum birazBi kaç apartman sakininin kapısını çalın onlar en kullanıyorsa ondan bağlatın.
e baska secenegınız yokmus kı zaten ? sız hangısı daha ıyı secenekler onerınız ne dıye sordunuz alemsınız yaFiber var evet neyseki:)) vodafone yada turk telekom aradyım
Yok fiber alt yapı var ama turkcell in alt yapısı yokmuş bende anlamadım kablonette yok ile göre değişiyormuş. Yani fiber alt yapı yeterli değil o firmanın o ilde alt yapısı olmak zorunda .turk telekom var mesela.
sınyal guclendırıcı alırsanız sorununuz cozulurHayatı boyunca hiç ev interneti olmamış biri olarak biz de uzaktan eğitim için Türknet bağlattık yeni. Ama evin yarısından çekmiyor. Şöyle ki çocuk odasının en köşesinde alt yapı var, modemi oraya kurdular. Yatak odalarında ve oturma odasında çekiyor, salonda ve mutfakta hiç çekmiyor. Ne yapabiliriz. Benim sorunuma da bir el atarsanız sevinirim.
Teşekkür ederim. Aslında tam tersi olsaydı yatak odalarında çekmeseydi daha iyi olurdu. Çocukları yatırınca kapatıyoruz.sınyal guclendırıcı alırsanız sorununuz cozulur
Olur mu göknet ttnet turknet bunları unutmuşsunuz epey seçenekte var bence :)e baska secenegınız yokmus kı zaten ? sız hangısı daha ıyı secenekler onerınız ne dıye sordunuz alemsınız ya
zaten altı ustu 3 secenek var turk telekom superonlıne bırde kablonet baska yok kı sızde dıgerlerının alt yapısı yok sadece turk telekom var baska da bırsey yok dıyorsanız zaten baska secenegınız yok mecbur onu baglatacaksınız :)
Bende anlamadım konu dışı mesaj diyor niye banlandiğim açıklansaydı keşke:)haydaaa konu sahıbı nıye banlandı sımdı
Turknet goknet (sonradan çıkan dağıtım şirketleri yani) hepsi zaten türk telekom altyapısını kullanır, internet kaliteniz hepsinde aynı olur yani (yanılıyorsam düzeltin kızlar). Superonline türksat farklıdır belki onları bilmiyorum.
hicbirini tavsiye etmem hele ki goknet turknet. dsmart a bi bakin. cok memnunumArkadaşlar uzun yıllardır superonline kullanıyordum memnundum ancak taşındığım yerde alt yapısı olmadığı için iptal ettirmek zorunda kaldım. Ve şu an hangi firmaya baksam yorumlar kötü. Turknet, ttnet, göknet, turk telekom hangisini tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?