Hangi Burçsunuz? Nasıl bir karaktersiniz?

Yok mu bi ikizler burcu ya benim ergen kızımla başım dertte hiç anlaşamıyoruz Allah'ım ne zor bi burç bu ikizler elektrik trafosu yutmuş gibi enerjisi hiç bitmiyor yokmu sizi dizginlicek bişey

Su grubuyuz ya ondandır
Ama çok duygusalsınız ya aksjsj.
Benim eşim de kasım akrebi, büyük oğlum yengeç, küçük oğlum terazi.
Evde hep bir kaos var çünkü zaten anne baba kendi kaos
Sinirimiz fena, uzaklaşın bırakın atsın öfkesini hiiç tınlamayın ağızlarından çıkanı, birkaç saate en fazla bir güne pamuk gibi olurlar.
Öyle bir sinir geliyor ki perde iniyor, değil evi şehri yakasımız var.

Benim de en yakin arkadasim oglak birebir kopya gibiyiz, verdigimiz tepkiler vs ayni

Ben de komikim ama bana kadar var aksbajabs

Benim de en yakin arkadasim oglak birebir kopya gibiyiz, verdigimiz tepkiler vs ayni

Ben de komikim ama bana kadar var aksbajabs
Biyerde okumuştum oğlakların kendine has mizah anlayışları olur diye adkflflgl cidden bazı insanlar mal mal bakar ben espri yaparken ama karşımdaki anlayıp o frekansta eğlenceye devam edince tadından yenmiyor. Bence yorumlarda bizim eğlence frekansımızın tutması da bu burç uyumlarından

Yok mu bi ikizler burcu ya benim ergen kızımla başım dertte hiç anlaşamıyoruz Allah'ım ne zor bi burç bu ikizler elektrik trafosu yutmuş gibi enerjisi hiç bitmiyor yokmu sizi dizginlicek bişey
Katılıyorum ikizler çok enerjik biraz da kararsızlar. Onları öyle kabul edeceksin mecburen.

Anında tüm gemileri yakabiliyosunuz malesef diyorum ya sizin o dengeyi iyi ayarlamak lazım çok şükür ben çözdüm az önce bi arkadaşında dediği gibi libidonuz var ki sorma ordan yürüyorum hiç sorun kalmıyo

Ahahaha süper ya, evet 2 damarımız var.
Ya yemek ye seks.
Bir şekilde doyacağız yani o zaman geçer her şey.
Ama çok şanslısınız, bir akrep tarafından sevilmek, çok başkadır, sınırsızdır.
Dostluğu da eşliği de öyle, dünyaya karşı yanınıza aldığınız en iyi saftır çünkü göğüs gerer.
Ne geliyorsa başımıza bundan geliyor ya zaten, sevdiklerimize zaafımızdan…
Mutluluğunuz daim olsun:)

Ayy teşekkür ederim amiiinnn
Gerçekten öyle bana en yakın burç akrep burcu kesinlikle aradığım ne varsa akrepte tamamlanmış sizede mutluluklar

Cok mantikli, sahsen ben ikna oldum

Benim kızı yolliyim bacım sana biraz kapıya tırmansın biraz odadan odaya uçup koltuğun arkasına atlasın ekşın olur ne dersin
Haftaya okul açılıyor senin kızından yüzlercesiyle uğraşıyorum teşekkür ederim. Düşün bir oda dolusu senin kızdan var.

Kızlaar.. Ben ciddiyim bakın cevap vermeniz lazım

Ben çocuğu Koç burcu vaktinde doğursam, koç burcu olur mu? Litfen ciddiye alınız... Sezaryenle bir kaç gün önce doğsa Koç doğacak. bu önemli bi detay

E yani. Koç vaktinde doğarsa koç olur. Ama boğa olmasını tercih ederim gerçi benim tercihimi kim sallıyor askflglgl

Evet koç olur. Dünyaya geldiği anda yıldızlarının konumuna göre belirlenir

İşte bir oğlağın yengeci ikna etmesi bu kadar kolay
Yengec dunden razi zaten oglagin onu ikna etmesine

Bu arada benim kankitomla aramizda soyle bir durum da var: hmmm bunu yengec (yani ben ) diyorsa su an mantikli gelmese bile bir gun anlayacagim o yuzden sorgulamayayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…