Hangi Burçsunuz? Nasıl bir karaktersiniz?

Aa ben bi yerde seni kova sandim ama nerde, hatlar karisti demek djdjd
Ahhh sizi o yollarda arasin arasin bulamasinlar.....

Ay durup dururken beni kiskaniyo demisti ayol. Ben de rahat rahat takilan hava grubu kovayim kiskanmak kim ben kim kafami yormam oyle seylere bunu duydum tabi saygim kalmadi kestim sohbeti. Tuhafsiniz yaa tuhaaff

Ay durup dururken beni kiskaniyo demisti ayol. Ben de rahat rahat takilan hava grubu kovayim kiskanmak kim ben kim kafami yormam oyle seylere bunu duydum tabi saygim kalmadi kestim sohbeti. Tuhafsiniz yaa tuhaaff
Kesin ekim o ahahaha.
Bir kasım akrebi bunu dile getirmez, bilir de söylemez gerek yok, söylerse kendini küçük düşüreceğini bilir, insan rencide etmeyi üzmeyi sevmeyiz biz.
Çok ponçiğiz aslında valla bak

Koçum ben gibi biriyle arkadaş olurdum ama evlenmezdim çok garip hallerim var ben de anlam veremiyorum.Diğer sıradan burçlara başarılar dilerim
Profiline yazdığın yazıdan koç olduğun belli. Kavgayı kaosu seversiniz kesinlikle sıradan degilsiniz benim zıt burcum. Koçlarla tartışmayı seviyorum sinir stres bir şeycik kalmıyor.

Koçum ben gibi biriyle arkadaş olurdum ama evlenmezdim çok garip hallerim var ben de anlam veremiyorum.Diğer sıradan burçlara başarılar dilerim
koç burçlarına bayılırım. kadın erkek farketmez. aşırı ben merkezi dışında kusursuz karakter diyebilirim benim için...

Sağol bebişim biz de akrepleri severiz
bu arada çocuğumuzu zorunlu koç yapmak istesek koç oluyor mu hocam?

Kesin ekim o ahahaha.
Bir kasım akrebi bunu dile getirmez, bilir de söylemez gerek yok, söylerse kendini küçük düşüreceğini bilir, insan rencide etmeyi üzmeyi sevmeyiz biz.
Çok ponçiğiz aslında valla bak
Ekimdi galiba. Hatirlamiyorum o derece sildim kizi iyi de arkadastik yazik etti ekim guzeli

Kız kardeşim kova gerçekten inanılmaz bi burç bazen hayran oluyorum ona bazende gıcık çok değişik bi kafa yapısı var
Kova kadınlarıyla iyi anlaşırım, bana yani akreplere göre çok daha planlı, idealist ve realisttir.
Tutkuları bile mantık çerçevesinde onların, öyle bir hayale duyguya kapılıp gitmezler ama her yerde de farklarını, zekalarını ortaya koyup kibirli görünebilirler.
İyilerdir ya
Zaten bildiğim 3 4 burç var, gerisini hayatıma almam alamam kavga ederiz, dayanamıyorum ben.

Sana simdi kendimi yaziyorum, hazir misin?

Yengec burcuyum, yukselenim aslan, ay burcum oglak ajshkajzks

Tutkulari bile mantik cercevesinde cumlen cok dogru maalesef ya

Kesinlikle kovalar öyle yaaa sende mi akrepsiinn kendimi bildim bileli akrep takıntım var benim paratoner gibi hep çekmişimdir.. Eşimde Kasım akrebi oğlumda Kasım akrebi
Zor bi burç sinirliyken fazla muhatap olmamak lazım sizdeki o dengeyi sağlamak ve ilişkiyi sürdürebilmek önemli

Başka bir evrendeee en güzel halimleeee
Bak biz yine geyige baslarsak millet altina isiyor

Demek ki bu kombinasyon soguk ama komik oluyor, bi dusunun derim anne adaylari
Ay bir yengeci daha kaldıramicam yetherr site yengeç kaynıyor hayırdır deniz altı mı burası
Ayibediyon ama
Adkdlflfl kız kovalara lafın yok ya yengeçler mi gözüne geldi
Ohoooo kovalara gelene kadar ikizler falan var

Bak biz yine geyige baslarsak millet altina isiyor

Demek ki bu kombinasyon soguk ama komik oluyor, bi dusunun derim anne adaylari

Ayibediyon ama

Ohoooo kovalara gelene kadar ikizler falan var
Hayatıma giren herkesi hep çok güldürmüşümdür ama işte hayatıma pek insan almıyorum södöfşfşgş. Ve neredeyse tanıştığım yengeç burçlarıyla hep çok iyi anlaştım kocam da dahil .
Kovalar derken yorumlarda onları da çok gördüm ondan dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…