- 24 Haziran 2023
- 1.669
- 5.892
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Aa ben bi yerde seni kova sandim ama nerde, hatlar karisti demek djdjdişte ben Kova değilimo yüzden tam tersiyim herhalde hihihi. ben için hala ses çıkaracak bir şey varsa sevgi vardır. ben susarsam bitmiş demektir ve gerçekten çok güzel susabilirim... hatta o kadar güzel ve sessiz giderim ki kimse o kadar güzel gidemez...
Yok hiç laf atmadım ciddenBurdan bi kova kokusu alıyorum öyle mi acaba
Ay durup dururken beni kiskaniyo demisti ayol. Ben de rahat rahat takilan hava grubu kovayim kiskanmak kim ben kim kafami yormam oyle seylereaıahsjshs
Bilemeyeceğim, yaşattıysa vardır bildiği şaka şaka
Var öyle huylarımız, birine taktıysak bir bakışı bize battıysa hele egomuzla ya da sevdiklerimizle alakalı mevzuysa, o döner bulur insanı.
İşte ondan diyorum ya sinsii, asla asla.
Nefret gözümüzden çıkar, yapmacık istesek de olamayız hele politik hiç.
Hiçbir şey yapamıyorsak küfür basar gideriz yani.
Diğer her şey kabul, sinsi noo
Kız kardeşim kova gerçekten inanılmaz bi burç bazen hayran oluyorum ona bazende gıcıkYok hiç laf atmadım cidden
Kesin ekim o ahahaha.Ay durup dururken beni kiskaniyo demisti ayol. Ben de rahat rahat takilan hava grubu kovayim kiskanmak kim ben kim kafami yormam oyle seylerebunu duydum tabi saygim kalmadi kestim sohbeti. Tuhafsiniz yaa tuhaaff
Sağol bebişim biz de akrepleri severizHayır yaajshsh terazi severim ben.
Ekim akrebi ile kasım ayrı, ekim biraz daha derin, maniler arayan, sorgulayan tip. kasım daha dürtüsel hesapsız cesur yürek o manada dedim.
Profiline yazdığın yazıdan koç olduğun belli. Kavgayı kaosu seversiniz kesinlikle sıradan degilsinizKoçum ben gibi biriyle arkadaş olurdum ama evlenmezdim çok garip hallerim var ben de anlam veremiyorum.Diğer sıradan burçlara başarılar dilerim
koç burçlarına bayılırım. kadın erkek farketmez. aşırı ben merkezi dışında kusursuz karakter diyebilirim benim için...Koçum ben gibi biriyle arkadaş olurdum ama evlenmezdim çok garip hallerim var ben de anlam veremiyorum.Diğer sıradan burçlara başarılar dilerim
bu arada çocuğumuzu zorunlu koç yapmak istesek koç oluyor mu hocam?Sağol bebişim biz de akrepleri severiz
Ekimdi galiba. Hatirlamiyorum o derece sildim kizi iyi de arkadastikKesin ekim o ahahaha.
Bir kasım akrebi bunu dile getirmez, bilir de söylemez gerek yok, söylerse kendini küçük düşüreceğini bilir, insan rencide etmeyi üzmeyi sevmeyiz biz.
Çok ponçiğiz aslında valla bak
Kova kadınlarıyla iyi anlaşırım, bana yani akreplere göre çok daha planlı, idealist ve realisttir.Kız kardeşim kova gerçekten inanılmaz bi burç bazen hayran oluyorum ona bazende gıcıkçok değişik bi kafa yapısı var
Sana simdi kendimi yaziyorum, hazir misin?Oğlak burcuyum. Hiç çalışkan değilim askdkflf. Ama çoğu özelliğini taşıyorum bence. Lider özellikliyim biraz maskülenim. Kontrol etmeyi severim ilk tanıştığımda bi duvarım vardır yakınlık hissettikçe çok eğlenceli olurum. Sınırlarımın aşılmasından hiç hoşlanmam. Risk almayı sevmem.
Buarada yükselenim yengeç, ay burcum da aslan
Başka bir evrendeee en güzel halimleeeeSana simdi kendimi yaziyorum, hazir misin?
Yengec burcuyum, yukselenim aslan, ay burcum oglak ajshkajzks
Ay bir yengeci daha kaldıramicam yetherrSana simdi kendimi yaziyorum, hazir misin?
Yengec burcuyum, yukselenim aslan, ay burcum oglak ajshkajzks
Adkdlflfl kız kovalara lafın yok ya yengeçler mi gözüne geldiAy bir yengeci daha kaldıramicam yetherrsite yengeç kaynıyor hayırdır deniz altı mı burası
Kova kadınlarıyla iyi anlaşırım, bana yani akreplere göre çok daha planlı, idealist ve realisttir.
Tutkuları bile mantık çerçevesinde onların, öyle bir hayale duyguya kapılıp gitmezler ama her yerde de farklarını, zekalarını ortaya koyup kibirli görünebilirler.
İyilerdir ya
Zaten bildiğim 3 4 burç var, gerisini hayatıma almam alamam kavga ederiz, dayanamıyorum ben.
Kesinlikle kovalar öyleKova kadınlarıyla iyi anlaşırım, bana yani akreplere göre çok daha planlı, idealist ve realisttir.
Tutkuları bile mantık çerçevesinde onların, öyle bir hayale duyguya kapılıp gitmezler ama her yerde de farklarını, zekalarını ortaya koyup kibirli görünebilirler.
İyilerdir ya
Zaten bildiğim 3 4 burç var, gerisini hayatıma almam alamam kavga ederiz, dayanamıyorum ben.
Bak biz yine geyige baslarsak millet altina isiyorBaşka bir evrendeee en güzel halimleeee
Ayibediyon amaAy bir yengeci daha kaldıramicam yetherrsite yengeç kaynıyor hayırdır deniz altı mı burası
Ohoooo kovalara gelene kadar ikizler falan varAdkdlflfl kız kovalara lafın yok ya yengeçler mi gözüne geldi
Neyse ben susayım yengeçler bir ağlamaya başlarsa burda hepimiz gözyaşından boğuluruz.Adkdlflfl kız kovalara lafın yok ya yengeçler mi gözüne geldi
Hayatıma giren herkesi hep çok güldürmüşümdürBak biz yine geyige baslarsak millet altina isiyor
Demek ki bu kombinasyon soguk ama komik oluyor, bi dusunun derim anne adaylari
Ayibediyon ama
Ohoooo kovalara gelene kadar ikizler falan var