- 22 Ağustos 2023
- 362
- 747
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
ahahaha ama hile yapmış oluyoruz ya belki saylanmaz diye düşündümE yani. Koç vaktinde doğarsa koç olur. Ama boğa olmasını tercih ederim gerçi benim tercihimi kim sallıyor askflglgl
Evet duygusallar ama balıklar gibi avel değil yengeçler adkflflgl yani mantık ve akıl tarafları da var. Zaten biriyle hem çok eğlenmeli hem de ciddi ciddi muhabbet edebilmeliyim böyle insanlarla çok çekiliyorum. Bence arkadaşın da sana çekiliyor adkflglYengec dunden razi zaten oglagin onu ikna etmesine
Bu arada benim kankitomla aramizda soyle bir durum da var: hmmm bunu yengec (yani ben) diyorsa su an mantikli gelmese bile bir gun anlayacagim o yuzden sorgulamayayim
Aaaa öğretmenmisin ne güzel bende anasınıfı öğretmeniyim şuan çalışamıyorum bebişten dolayı özledim mesleğimi amaHaftaya okul açılıyor senin kızından yüzlercesiyle uğraşıyorum teşekkür ederim. Düşün bir oda dolusu senin kızdan var.
Ben de koç yerine boğa tercih ederdim şahsen. Koçlar biraz dominant ve kavgacı oluyorlar. Ama boğaları Venüs yönetiyor zerafetli olabilir. Sadece çok kıskançlar deniyor.ahahaha ama hile yapmış oluyoruz ya belki saylanmaz diye düşündümneden Boğa tercih ederdin? merak ettim.
Yok ya ne vakitte doğarsa o burç olur. Koçlar agresif hırslı kavgacı falan oluyor. (Sitedeki tüm koçlardan özür dilerim adkflflşg)ahahaha ama hile yapmış oluyoruz ya belki saylanmaz diye düşündümneden Boğa tercih ederdin? merak ettim.
Ekmek parası işte.Aaaa öğretmenmisin ne güzel bende anasınıfı öğretmeniyim şuan çalışamıyorum bebişten dolayı özledim mesleğimi ama
Benim kızımı kuma da gömsem enerjisi bitmiyor maleseftüketti beni onu izlerken ben yoruluyorum ne zormuş ikizler burcuyla yaşamak ( tabi espri yapıyorum şükürler olsun çok seviyorum kızımı.. kız evlat başka )
Ay inşallah bütün yaz kurs kurs gezdik voleybol basketbol karete bilmem ne derken yaz bitti en son karete de kaldık bakalım ne kadar kararlı durucak şimdiden jimlastik denicem oraya yazdırın diyoEkmek parası işte.Çocuklar zor ikizler zeki olur ama. İlerde iyi yerlerde göreceksin öyle düşün.
Yok ya ne vakitte doğarsa o burç olur. Koçlar agresif hırslı kavgacı falan oluyor. (Sitedeki tüm koçlardan özür dilerim adkflflşg)
boğa bir teyze ve babayla büyümüş biri olarak söylüyorum. çok yanılıyosunuz yaaaBen de koç yerine boğa tercih ederdim şahsen. Koçlar biraz dominant ve kavgacı oluyorlar. Ama boğaları Venüs yönetiyor zerafetli olabilir. Sadece çok kıskançlar deniyor.
Aslında buna katılıyorum. Küçük ablam da boğa. Resmen mutsuzluğundan acısından besleniyor. Ama yine de koç daha zor geliyor bana.boğa bir teyze ve babayla büyümüş biri olarak söylüyorum. çok yanılıyosunuz yaaabir insan kaostan bu kadar mı beslenebilirrr bu kadar mı mutsuzluktan mutsuzluğa koşmak için yer arayabilir... nö nö nöööööğğğ
koçların bi duruşu var en azından. boğa kadını sıvıdır. kız olursa yanarızAslında buna katılıyorum. Küçük ablam da boğa. Resmen mutsuzluğundan acısından besleniyor. Ama yine de koç daha zor geliyor bana.
Yok ya boğaların da var duruşu. O sıvılık olanın. Haritasında su grubundan bi burç vardır. Valla tanıdığım koçlar öyle agresif ki kavga anında babalarını bile dövebilirler adlflglgşkoçların bi duruşu var en azından. boğa kadını sıvıdır. kız olursa yanarız
Boğa kindardır... Çok yorucu bir duygu kin bence... Bilemedim. baldııııızzz kafa karıştırmaaaaYok ya boğaların da var duruşu. O sıvılık olanın. Haritasında su grubundan bi burç vardır. Valla tanıdığım koçlar öyle agresif ki kavga anında babalarını bile dövebilirler adlflglgş
Kavga etsek ya koç olacak boğa olacak diyeBoğa kindardır... Çok yorucu bir duygu kin bence... Bilemedim. baldııııızzz kafa karıştırmaaaa
Evet benim tanıdığım boğalar da hiç kindar değil.Siz hep yanlis bogalari tanimissiniz ya.
Ben,babam,kizim bogayiz.
Babam cok cok saf. Adamin parasini somuruyor akrabalar,hic akillanmiyor.. kimseyede kinlendigini gormedim
Bende ne kiskanc nede kinciyim.
Kizim icin bisey diyemicem,daha kucuksadece boga inadi var
Sizsiniz yanlış boğaSiz hep yanlis bogalari tanimissiniz ya.
Ben,babam,kizim bogayiz.
Babam cok cok saf. Adamin parasini somuruyor akrabalar,hic akillanmiyor.. kimseyede kinlendigini gormedim
Bende ne kiskanc nede kinciyim.
Kizim icin bisey diyemicem,daha kucuksadece boga inadi var
Ayyy negzel bunlari duymakEvet duygusallar ama balıklar gibi avel değil yengeçler adkflflgl yani mantık ve akıl tarafları da var. Zaten biriyle hem çok eğlenmeli hem de ciddi ciddi muhabbet edebilmeliyim böyle insanlarla çok çekiliyorum. Bence arkadaşın da sana çekiliyor adkflgl
Ay amiiinAyyy negzel bunlari duymakkocana cekimin daim olsun
Tiksinerek bakma huyum vardır birini sevmiyosamSende şey var mı ben kendimde onu çok görüyorumeccük(baya) kendini beğenmişlik yüzüne gülüp arkadan tisskinerek bakma. Gıybet
Kesinlikle katılıyorumGüneş terazi
Yükselen yay
Ay da Balık(pühh)
Ay bozdu beni.Teraziler bu dünyaya gelmiş bir lütuftur. Diğer 11 burç öpüp başına koymalı.