Hangi Burçsunuz? Nasıl bir karaktersiniz?

Yengec dunden razi zaten oglagin onu ikna etmesine 😂😂😂

Bu arada benim kankitomla aramizda soyle bir durum da var: hmmm bunu yengec (yani ben 😂) diyorsa su an mantikli gelmese bile bir gun anlayacagim o yuzden sorgulamayayim 😂😂😂
Evet duygusallar ama balıklar gibi avel değil yengeçler adkflflgl yani mantık ve akıl tarafları da var. Zaten biriyle hem çok eğlenmeli hem de ciddi ciddi muhabbet edebilmeliyim böyle insanlarla çok çekiliyorum. Bence arkadaşın da sana çekiliyor adkflgl

Haftaya okul açılıyor senin kızından yüzlercesiyle uğraşıyorum teşekkür ederim. Düşün bir oda dolusu senin kızdan var. 😁😁😁
Aaaa öğretmenmisin ne güzel bende anasınıfı öğretmeniyim şuan çalışamıyorum bebişten dolayı özledim mesleğimi ama 🥰
Benim kızımı kuma da gömsem enerjisi bitmiyor malesef 😂 tüketti beni onu izlerken ben yoruluyorum ne zormuş ikizler burcuyla yaşamak 😂😂😂 ( tabi espri yapıyorum şükürler olsun çok seviyorum kızımı.. kız evlat başka❤️ )

ahahaha ama hile yapmış oluyoruz ya belki saylanmaz diye düşündüm 😁 neden Boğa tercih ederdin? merak ettim.
Ben de koç yerine boğa tercih ederdim şahsen. Koçlar biraz dominant ve kavgacı oluyorlar. Ama boğaları Venüs yönetiyor zerafetli olabilir. Sadece çok kıskançlar deniyor. 😁

Aaaa öğretmenmisin ne güzel bende anasınıfı öğretmeniyim şuan çalışamıyorum bebişten dolayı özledim mesleğimi ama 🥰
Benim kızımı kuma da gömsem enerjisi bitmiyor malesef 😂 tüketti beni onu izlerken ben yoruluyorum ne zormuş ikizler burcuyla yaşamak 😂😂😂 ( tabi espri yapıyorum şükürler olsun çok seviyorum kızımı.. kız evlat başka❤️ )
Ekmek parası işte. 😁😁😁 Çocuklar zor ikizler zeki olur ama. İlerde iyi yerlerde göreceksin öyle düşün. 🧿☺️

Ekmek parası işte. 😁😁😁 Çocuklar zor ikizler zeki olur ama. İlerde iyi yerlerde göreceksin öyle düşün. 🧿☺️
Ay inşallah bütün yaz kurs kurs gezdik voleybol basketbol karete bilmem ne derken yaz bitti en son karete de kaldık bakalım ne kadar kararlı durucak şimdiden jimlastik denicem oraya yazdırın diyo 😂😂 düzelicez inşallah be

Yok ya ne vakitte doğarsa o burç olur. Koçlar agresif hırslı kavgacı falan oluyor. (Sitedeki tüm koçlardan özür dilerim adkflflşg)
Ben de koç yerine boğa tercih ederdim şahsen. Koçlar biraz dominant ve kavgacı oluyorlar. Ama boğaları Venüs yönetiyor zerafetli olabilir. Sadece çok kıskançlar deniyor. 😁
boğa bir teyze ve babayla büyümüş biri olarak söylüyorum. çok yanılıyosunuz yaaa :KK70: bir insan kaostan bu kadar mı beslenebilirrr bu kadar mı mutsuzluktan mutsuzluğa koşmak için yer arayabilir... nö nö nöööööğğğ :KK70:

boğa bir teyze ve babayla büyümüş biri olarak söylüyorum. çok yanılıyosunuz yaaa :KK70: bir insan kaostan bu kadar mı beslenebilirrr bu kadar mı mutsuzluktan mutsuzluğa koşmak için yer arayabilir... nö nö nöööööğğğ :KK70:
Aslında buna katılıyorum. Küçük ablam da boğa. Resmen mutsuzluğundan acısından besleniyor. Ama yine de koç daha zor geliyor bana.

koçların bi duruşu var en azından. boğa kadını sıvıdır. kız olursa yanarız :KK70:
Yok ya boğaların da var duruşu. O sıvılık olanın. Haritasında su grubundan bi burç vardır. Valla tanıdığım koçlar öyle agresif ki kavga anında babalarını bile dövebilirler adlflglgş

Yok ya boğaların da var duruşu. O sıvılık olanın. Haritasında su grubundan bi burç vardır. Valla tanıdığım koçlar öyle agresif ki kavga anında babalarını bile dövebilirler adlflglgş
Boğa kindardır... Çok yorucu bir duygu kin bence... Bilemedim. baldııııızzz kafa karıştırmaaaa :KK70:

Siz hep yanlis bogalari tanimissiniz ya.
Ben,babam,kizim bogayiz.

Babam cok cok saf. Adamin parasini somuruyor akrabalar,hic akillanmiyor.. kimseyede kinlendigini gormedim 😂

Bende ne kiskanc nede kinciyim.

Kizim icin bisey diyemicem,daha kucuk 😂 sadece boga inadi var

Ben,babam,kizim bogayiz.

Babam cok cok saf. Adamin parasini somuruyor akrabalar,hic akillanmiyor.. kimseyede kinlendigini gormedim 😂

Evet benim tanıdığım boğalar da hiç kindar değil.

Ben,babam,kizim bogayiz.

Sizsiniz yanlış boğa :KK70: ben doğruları tanıdım, en çok ben!

Şaka bir yanaa... gerçekten mi yaa?.. Ben çok önyargılıyım bu boğa mevzusunda...
hatta ablamlarla geyiğine bu yük (boğa burcu insanı) altında yaşasın istemezik falan diye konuştuk 😁

ben tek tek boğa burcu insan arayıp tanışayım bu sürede bari :KK70:

Evet duygusallar ama balıklar gibi avel değil yengeçler adkflflgl yani mantık ve akıl tarafları da var. Zaten biriyle hem çok eğlenmeli hem de ciddi ciddi muhabbet edebilmeliyim böyle insanlarla çok çekiliyorum. Bence arkadaşın da sana çekiliyor adkflgl
Ayyy negzel bunlari duymak 🥹 kocana cekimin daim olsun 🙏🏻

Sende şey var mı ben kendimde onu çok görüyorum 😁😁 eccük(baya) kendini beğenmişlik yüzüne gülüp arkadan tisskinerek bakma. 😁😁 Gıybet😁😁
Tiksinerek bakma huyum vardır birini sevmiyosam :KK53: ama sevmeyince yüzüne gülme durumu asla olmuyo bende, hatta kendimi zorlarım bazen politik ol diye ama olmuyo, direkt mesafe 😎

X