- 22 Ağustos 2023
- 362
- 747
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Evet malesef büyük bi lanet ve yorucu olmalı... Ben hiç safa yatamıyorum mesela direkt actionYuksek farkindalik ve acik bilinc bir lanettir dostum djdjs bi de sezgiler girince devreye bizim devreler de yaniyor. Ben dedigim gibi safa yatiyorum zamani gelince de sessizce uzaklasiyorumkova mesela kaos maos sevmez. Mantikli zemine oturtulmus aciklamalarla beyin ssssever
Akrepler bana cok zor geliyo hayati gereksiz zorlastiriyolar onlarla yasam slow motion modunda zarr zoorrr akmaya calisiyoÇok ayıp ya, en son sinsi denecek burca hem de
Kıskanç, kindar, nefret dolu vs hepsi okey de sinsi, ııh asla ve kat aaa…
Onlar ya erkektir ya ekim akrebi falandır ya.Akrepler bana cok zor geliyo hayati gereksiz zorlastiriyolar onlarla yasam slow motion modunda zarr zoorrr akmaya calisiyotoksisite seviyesi bayaa yuksek masmaalesef
Yukarıda saydırmış arkadaslar.Kabınıza kacağınıza bile aşıkmışsınız.
Aaa kavga kaos seven kova inanilmaz. Hic sevmem ya ama edince de tam ederim butun ipler kopar geri donusu olmaz dimi sen de oylesin. Bugun kavga kaos yarin ozur dilerim modu olmaz mesela askimdan olsem gururumdan cit cikarmam cunku kesin hakliyimdir. Bi kova delirmisse haklidir netEvet malesef büyük bi lanet ve yorucu olmalı... Ben hiç safa yatamıyorum mesela direkt actionanında görüntü... mantık falan yok dümdüz kaos. çünkü sonra sinirim falan geçiyor, konu önemsizleşiyor yapamammm olmaaaz
Drama yapıp sen onların ekmeğini alıyorsundur.ay gerçekten öyle ama
İşin kötüsü kocam akrep kızım ikizler oğlum da akrep burcu ben yazık yengeç enseye vur ekmeğini al mahvoluyorum aralarında
Bak hemen bi drama Queen lik yaptım gördün mü
Akrepler bana cok zor geliyo hayati gereksiz zorlastiriyolar onlarla yasam slow motion modunda zarr zoorrr akmaya calisiyotoksisite seviyesi bayaa yuksek masmaalesef
Akreplerin hakkından bitek yengeç gelir şekil A
Bütün büyüyü bozdun şuanDrama yapıp sen onların ekmeğini alıyorsundur.
Kiz arkadasim vardi boyle tuhaf seyler yasatmisti bana valla ben masumumOnlar ya erkektir ya ekim akrebi falandır ya.
Kendimden biliyorum eğlenmeyi keyfi bizim kadar iyi yapabilen yok, mahalle yansa saçını tarayan tipiz biz
Ha bir şey yaptıysan bilemem, kötü anman normal ahsjsj
Akrepleri severim ama çok detaycı olmaları yorucu. Tetikte olmaları yorucu. Biraz salın yaaAy bir sürü şey yazdım ve geri sildim. Kendimle ilgili itiraflar gibi bir şeye dönüştü çünkü yazı..
Akrep burcuyum... Yorgunum... Kendimle hesaplaşmam hiç bitmiyor..
İyi b.k yedim aferim bana, akıllanmam ben zaten hep burnumun dikine deyin, geçiyor…Ay bir sürü şey yazdım ve geri sildim. Kendimle ilgili itiraflar gibi bir şeye dönüştü çünkü yazı..
Hiii kıyamam gel annemmm gell seni bitek ben anlarımAy bir sürü şey yazdım ve geri sildim. Kendimle ilgili itiraflar gibi bir şeye dönüştü çünkü yazı..
Ekim akrebi mi ekimi beğenmiyorsun da cool terazilerin olduğu bir ay bebişimOnlar ya erkektir ya ekim akrebi falandır ya.
Kendimden biliyorum eğlenmeyi keyfi bizim kadar iyi yapabilen yok, mahalle yansa saçını tarayan tipiz biz
Ha bir şey yaptıysan bilemem, kötü anman normal ahsjsj
işte ben Kova değilimAaa kavga kaos seven kova inanilmaz. Hic sevmem ya ama edince de tam ederim butun ipler kopar geri donusu olmaz dimi sen de oylesin. Bugun kavga kaos yarin ozur dilerim modu olmaz mesela askimdan olsem gururumdan cit cikarmam cunku kesin hakliyimdir. Bi kova delirmisse haklidir net
Elimde olsa keşkeAkrepleri severim ama çok detaycı olmaları yorucu. Tetikte olmaları yorucu. Biraz salın yaa
Yok daha ziyade zihnimi boşaltamamaktan kaynaklı yorucu yani affetsem kendim rahatlıycam mesela ama yok uzattıkça uzatıyorum...İyi b.k yedim aferim bana, akıllanmam ben zaten hep burnumun dikine deyin, geçiyor…
aıahsjshsKiz arkadasim vardi boyle tuhaf seyler yasatmisti bana valla ben masumum
Burdan bi kova kokusu alıyorum öyle mi acabaaıahsjshs
Bilemeyeceğim, yaşattıysa vardır bildiği şaka şaka
Var öyle huylarımız, birine taktıysak bir bakışı bize battıysa hele egomuzla ya da sevdiklerimizle alakalı mevzuysa, o döner bulur insanı.
İşte ondan diyorum ya sinsii, asla asla.
Nefret gözümüzden çıkar, yapmacık istesek de olamayız hele politik hiç.
Hiçbir şey yapamıyorsak küfür basar gideriz yani.
Diğer her şey kabul, sinsi noo
Hayır yaEkim akrebi mi ekimi beğenmiyorsun da cool terazilerin olduğu bir ay bebişimburcuma laf ettirtttirmem