Hangi Burçsunuz? Nasıl bir karaktersiniz?

Evet malesef büyük bi lanet ve yorucu olmalı... Ben hiç safa yatamıyorum mesela direkt action anında görüntü... mantık falan yok dümdüz kaos. çünkü sonra sinirim falan geçiyor, konu önemsizleşiyor yapamammm olmaaaz

Akrepler bana cok zor geliyo hayati gereksiz zorlastiriyolar onlarla yasam slow motion modunda zarr zoorrr akmaya calisiyo toksisite seviyesi bayaa yuksek masmaalesef
Akrepler çok detaycıdır. Her duruma kendilerini hazırlarlar. Hep tetikte. Böyle yaşamak zor olmalı. L LADY VEGA

Akrepler bana cok zor geliyo hayati gereksiz zorlastiriyolar onlarla yasam slow motion modunda zarr zoorrr akmaya calisiyo toksisite seviyesi bayaa yuksek masmaalesef
Onlar ya erkektir ya ekim akrebi falandır ya.
Kendimden biliyorum eğlenmeyi keyfi bizim kadar iyi yapabilen yok, mahalle yansa saçını tarayan tipiz biz
Ha bir şey yaptıysan bilemem, kötü anman normal ahsjsj

Yukarıda saydırmış arkadaslar. Kabınıza kacağınıza bile aşıkmışsınız.
ay gerçekten öyle ama
İşin kötüsü kocam akrep kızım ikizler oğlum da akrep burcu ben yazık yengeç enseye vur ekmeğini al mahvoluyorum aralarında
Bak hemen bi drama Queen lik yaptım gördün mü

Aaa kavga kaos seven kova inanilmaz. Hic sevmem ya ama edince de tam ederim butun ipler kopar geri donusu olmaz dimi sen de oylesin. Bugun kavga kaos yarin ozur dilerim modu olmaz mesela askimdan olsem gururumdan cit cikarmam cunku kesin hakliyimdir. Bi kova delirmisse haklidir net

ay gerçekten öyle ama
İşin kötüsü kocam akrep kızım ikizler oğlum da akrep burcu ben yazık yengeç enseye vur ekmeğini al mahvoluyorum aralarında
Bak hemen bi drama Queen lik yaptım gördün mü
Drama yapıp sen onların ekmeğini alıyorsundur.

Ay bir sürü şey yazdım ve geri sildim. Kendimle ilgili itiraflar gibi bir şeye dönüştü çünkü yazı..

Akrep burcuyum... Yorgunum... Kendimle hesaplaşmam hiç bitmiyor..
Akrepleri severim ama çok detaycı olmaları yorucu. Tetikte olmaları yorucu. Biraz salın yaa

Onlar ya erkektir ya ekim akrebi falandır ya.
Kendimden biliyorum eğlenmeyi keyfi bizim kadar iyi yapabilen yok, mahalle yansa saçını tarayan tipiz biz
Ha bir şey yaptıysan bilemem, kötü anman normal ahsjsj
Ekim akrebi mi ekimi beğenmiyorsun da cool terazilerin olduğu bir ay bebişimburcuma laf ettirtttirmem

işte ben Kova değilim o yüzden tam tersiyim herhalde hihihi. benim için hala ses çıkaracak bir şey varsa sevgi vardır. ben susarsam bitmiş demektir ve gerçekten çok güzel susabilirim... hatta o kadar güzel ve sessiz giderim ki kimse o kadar güzel gidemez...

Kiz arkadasim vardi boyle tuhaf seyler yasatmisti bana valla ben masumum
aıahsjshs
Bilemeyeceğim, yaşattıysa vardır bildiği şaka şaka
Var öyle huylarımız, birine taktıysak bir bakışı bize battıysa hele egomuzla ya da sevdiklerimizle alakalı mevzuysa, o döner bulur insanı.
İşte ondan diyorum ya sinsii, asla asla.
Nefret gözümüzden çıkar, yapmacık istesek de olamayız hele politik hiç.
Hiçbir şey yapamıyorsak küfür basar gideriz yani.
Diğer her şey kabul, sinsi noo

Burdan bi kova kokusu alıyorum öyle mi acaba

Ekim akrebi mi ekimi beğenmiyorsun da cool terazilerin olduğu bir ay bebişimburcuma laf ettirtttirmem
Hayır ya ajshsh terazi severim ben.
Ekim akrebi ile kasım ayrı, ekim biraz daha derin, maniler arayan, sorgulayan tip. kasım daha dürtüsel hesapsız cesur yürek o manada dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…