Hangi Burçsunuz? Nasıl bir karaktersiniz?

Oğlak burcuyum. Hiç çalışkan değilim askdkflf. Ama çoğu özelliğini taşıyorum bence. Lider özellikliyim biraz maskülenim. Kontrol etmeyi severim ilk tanıştığımda bi duvarım vardır yakınlık hissettikçe çok eğlenceli olurum. Sınırlarımın aşılmasından hiç hoşlanmam. Risk almayı sevmem.
Buarada yükselenim yengeç, ay burcum da aslan

yengeç burcuyum, özelliklerini taşıyorum diyebilirim ya. kolay ağlıyorum, eve düşkünüm, ilerde aile kurmak da isterim. şu anki ailem aile hariç her şeye benzediği için kendimi uzun süre aileci değilim sandım ama çoluk çocuğa karışma isteğim var yani. ay burcum da yengeç

yükselenim başağın etkilerini de taşıyorum galiba, titizlik ve düzen seviyorum, kariyer odaklı olduğum da söylenebilir. yeri geldiğinde iş, eğitim veya ciddi konularda duygularımı geri plana atabiliyorum. gerçi burçlara inansam da yeni yeni öğreniyorum, yoruma açığım

Oğlaklar bana çok stabil geliyor hiç heyecanlı bir oglakla tanismadim. Sanki sürekli mutsuzlar

Allah yardımcın olsun. Combo yengeç nasıl çekilir

Oğlaklar bana çok stabil geliyor hiç heyecanlı bir oglakla tanismadim. Sanki sürekli mutsuzlar
Aslında duvarlarını indirdikleri insanlara karşı çok eğlenceliler. Mutsuz değil de nasıl desem hep gerçekçi takılırım. E gerçekler de acı olunca malum adkdkfllg

Yengeçlerin duygusal manipülasyon ustası olduğunu düşünüyor musun?

Evet arkadaşlar burçlar serîmiz hızla devam ediyor. Bu sefer kendimizden konuşacağız. Karışık bir konu olsun istedim. (Sen gelme burçlara inanmayan kuzeniyle fing fing fingirdeyen arkadaş. )

Akrep burcuyum.
Maalesef her duyguyu tavan yaşıyorum.
Ortam asla yok.

ay tahmin edebiliyorum, ben de oldukça dramatik biriyim khegdkejhbf ama cidden öyle hissettiğimden oluyor, bilerek ilgi için yaptığım olmadı. aşırı yengeç combosunu çekmek de zor olmak da
Bilerek yapmak değil de o dramanın içinde olmaktan zevk alıyor biyerden sonra sanki. Benim eşim de yengeç ama pek drama değildir erkek olduğu için galiba. Daha çok merhamet gibi özellikleri taşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…