- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.354
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Oğlaklar bana çok stabil geliyor hiç heyecanlı bir oglakla tanismadim. Sanki sürekli mutsuzlarOğlak burcuyum. Hiç çalışkan değilim askdkflf. Ama çoğu özelliğini taşıyorum bence. Lider özellikliyim biraz maskülenim. Kontrol etmeyi severim ilk tanıştığımda bi duvarım vardır yakınlık hissettikçe çok eğlenceli olurum. Sınırlarımın aşılmasından hiç hoşlanmam. Risk almayı sevmem.
Buarada yükselenim yengeç, ay burcum da aslan
Allah yardımcın olsun. Combo yengeç nasıl çekiliryengeç burcuyum, özelliklerini taşıyorum diyebilirim ya. kolay ağlıyorum, eve düşkünüm, ilerde aile kurmak da isterim. şu anki ailem aile hariç her şeye benzediği için kendimi uzun süre aileci değilim sandım ama çoluk çocuğa karışma isteğim var yani. ay burcum da yengeç
yükselenim başağın etkilerini de taşıyorum galiba, titizlik ve düzen seviyorum, kariyer odaklı olduğum da söylenebilir. yeri geldiğinde iş, eğitim veya ciddi konularda duygularımı geri plana atabiliyorum. gerçi burçlara inansam da yeni yeni öğreniyorum, yoruma açığım
Aslında duvarlarını indirdikleri insanlara karşı çok eğlenceliler. Mutsuz değil de nasıl desem hep gerçekçi takılırım. E gerçekler de acı olunca malum adkdkfllgOğlaklar bana çok stabil geliyor hiç heyecanlı bir oglakla tanismadim. Sanki sürekli mutsuzlar
Ve hep ertelerler ne söylersen söyle asla o an yapamazlarOğlaklar bana çok stabil geliyor hiç heyecanlı bir oglakla tanismadim. Sanki sürekli mutsuzlar
Yengeçlerin duygusal manipülasyon ustası olduğunu düşünüyor musun?yengeç burcuyum, özelliklerini taşıyorum diyebilirim ya. kolay ağlıyorum, eve düşkünüm, ilerde aile kurmak da isterim. şu anki ailem aile hariç her şeye benzediği için kendimi uzun süre aileci değilim sandım ama çoluk çocuğa karışma isteğim var yani. ay burcum da yengeç
yükselenim başağın etkilerini de taşıyorum galiba, titizlik ve düzen seviyorum, kariyer odaklı olduğum da söylenebilir. yeri geldiğinde iş, eğitim veya ciddi konularda duygularımı geri plana atabiliyorum. gerçi burçlara inansam da yeni yeni öğreniyorum, yoruma açığım
çok sağolun, çekilmiyoAllah yardımcın olsun. Combo yengeç nasıl çekilir
ahahah evet, bazen kendimi yaprak dökümü sedefe benzetiyorumYengeçlerin duygusal manipülasyon ustası olduğunu düşünüyor musun?
Evet bu var bendeVe hep ertelerler ne söylersen söyle asla o an yapamazlar
OhaYengeçlerin duygusal manipülasyon ustası olduğunu düşünüyor musun?
Benim ablam yengeç yükseleni ay burcu merkür burcu hep yengeç. Bazen daral geliyor dramasındanahahah evet, bazen kendimi yaprak dökümü sedefe benzetiyorum
ay tahmin edebiliyorum, ben de oldukça dramatik biriyim khegdkejhbf ama cidden öyle hissettiğimden oluyor, bilerek ilgi için yaptığım olmadı. aşırı yengeç combosunu çekmek de zor olmak daBenim ablam yengeç yükseleni ay burcu merkür burcu hep yengeç. Bazen daral geliyor dramasından
Evet arkadaşlar burçlar serîmiz hızla devam ediyor.Bu sefer kendimizden konuşacağız. Karışık bir konu olsun istedim. (Sen gelme burçlara inanmayan kuzeniyle fing fing fingirdeyen arkadaş. )
Senin yükselenin ne sende bir gıcıklık seziyorumAkrep burcuyum.
Maalesef her duyguyu tavan yaşıyorum.
Ortam asla yok.
Bilerek yapmak değil de o dramanın içinde olmaktan zevk alıyor biyerden sonra sanki. Benim eşim de yengeç ama pek drama değildir erkek olduğu için galiba. Daha çok merhamet gibi özellikleri taşıyoray tahmin edebiliyorum, ben de oldukça dramatik biriyim khegdkejhbf ama cidden öyle hissettiğimden oluyor, bilerek ilgi için yaptığım olmadı. aşırı yengeç combosunu çekmek de zor olmak da