Keşke yay veya terazi olsaydı o da, akrep çok yorucu, bi de kişiliğim ile çelişiyor, o da çok yoruyor beni ilişkilerde. Sağlıklı çalışmıyor zaten Venüs akrepteyken
Zeka sadece güneş burcu tarafından belirlenen bir özellik değildir. Haritadaki diğer gezegenlerin ve bulundukları burçların konumudur zekayı ve bu zekanın hangi alanlarda ve biçimlerde kullanıldığını gösteren . O yüzden ben kovayım of çok zekiyim söylemi kendinizi kandırmak olacaktır:)
Zeka sadece güneş burcu tarafından belirlenen bir özellik değildir. Haritadaki diğer gezegenlerin ve bulundukları burçların konumudur zekayı ve bu zekanın hangi alanlarda ve biçimlerde kullanıldığı. O yüzden ben kovayım of çok zekiyim söylemi kendinizi kandırmak olacaktır:)
Zeka sadece güneş burcu tarafından belirlenen bir özellik değildir. Haritadaki diğer gezegenlerin ve bulundukları burçların konumudur zekayı ve bu zekanın hangi alanlarda ve biçimlerde kullanıldığını gösteren . O yüzden ben kovayım of çok zekiyim söylemi kendinizi kandırmak olacaktır:)
bu kombinasyondan en zekayla ilgilisi yay çıkar. Dışarı eğlenceli ama iç dünyada aşırı duygusal bir yapı zor olsa gerek:) merkür burcudur ne kadar zeki olduğumuzu gösteren:) hiçbir burcunuzun yöneticisi de merkür değil bu kombinasyonda. He jüpiter yay yöneticisi. O da entellektüel mesela.)
bu kombinasyondan en zekayla ilgilisi yay çıkar. Dışarı eğlenceli ama iç dünyada aşırı duygusal bir yapı zor olsa gerek:) merkür burcudur ne kadar zeki olduğumuzu gösteren:) hiçbir burcunuzun yöneticisi de merkür değil bu kombinasyonda. He jüpiter yay yöneticisi. O da entellektüel mesela.)
Merkür nasıl iletişim kurduğumuzla ve zekayla ilgilidir. Merkür terazi iletişimde daha politiktir. belki hayır demeyi beceremez ve estetik gibi konular ( sanat ya da güzellik) odaklı düşünmeyi, uzlaşmacılığı sever.:) biraz da düşünme süreçlerinde kararsızlık verebilir. Ama tabii ki haritada nerde konumlandığıyla, aldığı açılarla falan bunlar değişken olabilir.