Hangi Burçsunuz? Nasıl bir karaktersiniz?

Diğer burçlar hainlik ve iki yüzlülüğe bayılır zaten. Yani bir tahminim var o da aslan.

Evet arkadaşlar burçlar serîmiz hızla devam ediyor. Bu sefer kendimizden konuşacağız. Karışık bir konu olsun istedim. (Sen gelme burçlara inanmayan kuzeniyle fing fing fingirdeyen arkadaş. )
Balık burcu +hayalperest ..çok dingin bir insanım sakinim her yaştan herkesle iletişimin çok iyidir Çalışkan olduğunu söylerler ama artık sağlığım yok..bu iyimserlik kimden gecti bilmem....hayatı da seviyorum..hiç küs olduğum insan yok yarışma ci arkadaşlar başarılar dilerim

Oğlak ya da başak mı?
(Düzen falan dediniz diye, ikisi de aşırı ilgi beklemez çünkü)

Son düzenleme:
Akrepler çok detaycıdır. Her duruma kendilerini hazırlarlar. Hep tetikte. Böyle yaşamak zor olmalı. L LADY VEGA
Çok zor gerçekten detaylar içinde kendimizi zehirliyoruz. İnanılmaz ince düşünceli biriyim ama ince düşüncem insanlar tarafından enayilik olarak algılanıyor. Kırılıyorum. Kırılınca kinleniyorum.

Bashsettiginiz şeyler spresifik değil zaten, her burçtan bi seyler var.

O zaman, beşinci ipucu daha vereyim.

5. Her şeye ağlarım, yolda gördüğüm kediye merhamet duyup gözlerim dolar, animasyonların mutlu sonlarına bile ağlarım.
Evet, bence bu tutar.

O zaman, beşinci ipucu daha vereyim.

5. Her şeye ağlarım, yolda gördüğüm kediye merhamet duyup gözlerim dolar, animasyonların mutlu sonlarına bile ağlarım.
Evet, bence bu tutar.
Teraziyim yükselenim yay bu güzel birleşimi ay burcum balık bozuyor. Duygusallıkta aşırı zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…