- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.354
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Diğer burçlar hainlik ve iki yüzlülüğe bayılır zaten.Hmm, tamam bir tane daha söyleyeyim.Bir düşüneyimmmm.
Tamam!
4. Olarak, herhangi birini sevdiğimde tam ve abartılı bir şekilde severim ama bir hainlik, ikiyüzlülük, yalancılık vs. yaptıysa bir anda soğur, tam ters yüzümü gösterir, kişiyi hemen silerim. Hiç sevmemişim, hiç tanımamışım gibi yoluma bakarım.
Balık burcu +hayalperest ..çok dingin bir insanım sakinim her yaştan herkesle iletişimin çok iyidir Çalışkan olduğunu söylerler ama artık sağlığım yok..bu iyimserlik kimden gecti bilmem....hayatı da seviyorum..hiç küs olduğum insan yok yarışma ci arkadaşlar başarılar dilerimEvet arkadaşlar burçlar serîmiz hızla devam ediyor.Bu sefer kendimizden konuşacağız. Karışık bir konu olsun istedim. (Sen gelme burçlara inanmayan kuzeniyle fing fing fingirdeyen arkadaş. )
Oğlak ya da başak mı?Hmm, tamam bir tane daha söyleyeyim.Bir düşüneyimmmm.
Tamam!
4. Olarak, herhangi birini sevdiğimde tam ve abartılı bir şekilde severim ama bir hainlik, ikiyüzlülük, yalancılık vs. yaptıysa bir anda soğur, tam ters yüzümü gösterir, kişiyi hemen silerim. Hiç sevmemişim, hiç tanımamışım gibi yoluma bakarım.
Aman Allah'ım! O zaman 13. burcuna sahibim.Diğer burçlar hainlik ve iki yüzlülüğe bayılır zaten.Yani bir tahminim var o da aslan.
Hayırrrr.Oğlak ya da başak mı?
Bashsettiginiz şeyler spresifik değil zaten, her burçtan bi seyler var.Hayırrrr.Belki de benim kişilliğimle burcum uymuyordur.
Çok zor gerçekten detaylar içinde kendimizi zehirliyoruz. İnanılmaz ince düşünceli biriyim ama ince düşüncem insanlar tarafından enayilik olarak algılanıyor. Kırılıyorum. Kırılınca kinleniyorum.
Bashsettiginiz şeyler spresifik değil zaten, her burçtan bi seyler var.
Balık herhalde, alıngan da demiştiniz, yengeç olmadığına göre balıktır.O zaman, beşinci ipucu daha vereyim.
5. Her şeye ağlarım, yolda gördüğüm kediye merhamet duyup gözlerim dolar, animasyonların mutlu sonlarına bile ağlarım.
Evet, bence bu tutar.
Eveeetttt, tebrikler testi geçtiniz!Balık herhalde, alıngan da demiştiniz, yengeç olmadığına göre balıktır.
Ağlamak desen şıp diye söylerdim bacımBalık herhalde, alıngan da demiştiniz, yengeç olmadığına göre balıktır.
Teraziyim yükselenim yay bu güzel birleşimi ay burcum balık bozuyor. Duygusallıkta aşırı zorlanıyorumO zaman, beşinci ipucu daha vereyim.
5. Her şeye ağlarım, yolda gördüğüm kediye merhamet duyup gözlerim dolar, animasyonların mutlu sonlarına bile ağlarım.
Evet, bence bu tutar.
Kimse kendini kandırmasın oğlak sevilmeyenlerde top 4ü görürNoldu daha oğlağın mikemmelliğine yetişen burç olmadı mı
Ya bizim başkasının bizi sevmesine ihtiyacımız var mı acabaKimse kendini kandırmasın oğlak sevilmeyenlerde top 4ü görür
Aha ya kabaca olarak sulugöz desem akla hemen balık gelir, ipucu kalmazdı. Cidden her şeye ağlıyoruz ya.Ağlamak desen şıp diye söylerdim bacım
Benim Venüs akrep, sen ne zorluğundan bahsediyorsunTeraziyim yükselenim yay bu güzel birleşimi ay burcum balık bozuyor. Duygusallıkta aşırı zorlanıyorum
Allah yardımcın olsun ben ordan yırttım Venüs'üm teraziBenim Venüs akrep, sen ne zorluğundan bahsediyorsun
Alıngan ve tripli insan hiç sevmem, sevmediğim erko burçlarında balık da mevcut, ilk 4ün içinde var, benim kara liste, üzgünümAha ya kabaca olarak sulugöz desem akla hemen balık gelir, ipucu kalmazdı. Cidden her şeye ağlıyoruz ya.Bir de çıtkırıldım.