- 3 Eylül 2018
- 8.598
- 45.493
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Smdöflflglgşşg ona katılıyorum maalesefNeyse ben susayım yengeçler bir ağlamaya başlarsa burda hepimiz gözyaşından boğuluruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Smdöflflglgşşg ona katılıyorum maalesefNeyse ben susayım yengeçler bir ağlamaya başlarsa burda hepimiz gözyaşından boğuluruz.
Su grubuyuz ya ondandırKesinlikle kovalar öyle yaaa sende mi akrepsiinn kendimi bildim bileli akrep takıntım var benim paratoner gibi hep çekmişimdir.. Eşimde Kasım akrebi oğlumda Kasım akrebi
Zor bi burç sinirliyken fazla muhatap olmamak lazım sizdeki o dengeyi sağlamak ve ilişkiyi sürdürebilmek önemli
Benim de en yakin arkadasim oglak birebir kopya gibiyiz, verdigimiz tepkiler vs ayniHayatıma giren herkesi hep çok güldürmüşümdür ama işte hayatıma pek insan almıyorum södöfşfşgş. Ve neredeyse tanıştığım yengeç burçlarıyla hep çok iyi anlaştım kocam da dahil .
Kovalar derken yorumlarda onları da çok gördüm ondan dedim
Biyerde okumuştum oğlakların kendine has mizah anlayışları olur diye adkflflgl cidden bazı insanlar mal mal bakar ben espri yaparken ama karşımdaki anlayıp o frekansta eğlenceye devam edince tadından yenmiyor. Bence yorumlarda bizim eğlence frekansımızın tutması da bu burç uyumlarındanBenim de en yakin arkadasim oglak birebir kopya gibiyiz, verdigimiz tepkiler vs ayni
Ben de komikim ama bana kadar var aksbajabs
Katılıyorum ikizler çok enerjik biraz da kararsızlar. Onları öyle kabul edeceksin mecburen.Yok mu bi ikizler burcu ya benim ergen kızımla başım dertte hiç anlaşamıyoruz Allah'ım ne zor bi burç bu ikizler elektrik trafosu yutmuş gibi enerjisi hiç bitmiyor yokmu sizi dizginlicek bişey
Anında tüm gemileri yakabiliyosunuz malesef diyorum ya sizin o dengeyi iyi ayarlamak lazım çok şükür ben çözdüm az önce bi arkadaşında dediği gibi libidonuz var ki sorma ordan yürüyorum hiç sorun kalmıyoSu grubuyuz ya ondandır
Ama çok duygusalsınız ya aksjsj.
Benim eşim de kasım akrebi, büyük oğlum yengeç, küçük oğlum terazi.
Evde hep bir kaos var çünkü zaten anne baba kendi kaos
Sinirimiz fena, uzaklaşın bırakın atsın öfkesini hiiç tınlamayın ağızlarından çıkanı, birkaç saate en fazla bir güne pamuk gibi olurlar.
Öyle bir sinir geliyor ki perde iniyor, değil evi şehri yakasımız var.
Bide çok konuşuyorlar ya artık beynimi yakıyo bazen soruları git Google amcaya sor diyorum artıkKatılıyorum ikizler çok enerjik biraz da kararsızlar. Onları öyle kabul edeceksin mecburen.
Ahahaha süper ya, evet 2 damarımız var.Anında tüm gemileri yakabiliyosunuz malesef diyorum ya sizin o dengeyi iyi ayarlamak lazım çok şükür ben çözdüm az önce bi arkadaşında dediği gibi libidonuz var ki sorma ordan yürüyorum hiç sorun kalmıyo
Ayy teşekkür ederim amiiinnnAhahaha süper ya, evet 2 damarımız var.
Ya yemek ye seks.
Bir şekilde doyacağız yani o zaman geçer her şey.
Ama çok şanslısınız, bir akrep tarafından sevilmek, çok başkadır, sınırsızdır.
Dostluğu da eşliği de öyle, dünyaya karşı yanınıza aldığınız en iyi saftır çünkü göğüs gerer.
Ne geliyorsa başımıza bundan geliyor ya zaten, sevdiklerimize zaafımızdan…
Mutluluğunuz daim olsun:)
Oglum yengec. Bir boga olarak cildiriyorum bu durumaVe hep ertelerler ne söylersen söyle asla o an yapamazlar
Cok mantikli, sahsen ben ikna oldumBiyerde okumuştum oğlakların kendine has mizah anlayışları olur diye adkflflgl cidden bazı insanlar mal mal bakar ben espri yaparken ama karşımdaki anlayıp o frekansta eğlenceye devam edince tadından yenmiyor. Bence yorumlarda bizim eğlence frekansımızın tutması da bu burç uyumlarından
Benim kızı yolliyim bacım sana biraz kapıya tırmansın biraz odadan odaya uçup koltuğun arkasına atlasın ekşın olur ne dersinOf bu ne ya şiştim bir tane terazi yok olanlar da uyudu
Haftaya okul açılıyor senin kızından yüzlercesiyle uğraşıyorum teşekkür ederim. Düşün bir oda dolusu senin kızdan var.Benim kızı yolliyim bacım sana biraz kapıya tırmansın biraz odadan odaya uçup koltuğun arkasına atlasın ekşın olur ne dersin
İşte bir oğlağın yengeci ikna etmesi bu kadar kolayCok mantikli, sahsen ben ikna oldum
E yani. Koç vaktinde doğarsa koç olur. Ama boğa olmasını tercih ederim gerçi benim tercihimi kim sallıyor askflglglKızlaar.. Ben ciddiyim bakın cevap vermeniz lazım
Ben çocuğu Koç burcu vaktinde doğursam, koç burcu olur mu? Litfen ciddiye alınız... Sezaryenle bir kaç gün önce doğsa Koç doğacak. bu önemli bi detay
Evet koç olur. Dünyaya geldiği anda yıldızlarının konumuna göre belirlenirKızlaar.. Ben ciddiyim bakın cevap vermeniz lazım
Ben çocuğu Koç burcu vaktinde doğursam, koç burcu olur mu? Litfen ciddiye alınız... Sezaryenle bir kaç gün önce doğsa Koç doğacak. bu önemli bi detay
Yengec dunden razi zaten oglagin onu ikna etmesineİşte bir oğlağın yengeci ikna etmesi bu kadar kolay