Hangi Burçsunuz? Nasıl bir karaktersiniz?

Çoğu astroloji biliyorum diye geziyor bazı şişirilmiş balonlar. Astrolojide kesinlik ve gelecek yoktur. Olasılıklar vardır onlar falcıymış canım. Astrolojiyi düzgün okuyabilirsen iyi bir rehber. Astrolojide hamilelik çoluk çocuk bakmayı da ilk kez duyuyorum

ev kesişiyor çakışıyor yatay dikey çapraz ahahaha

Güneş Terazi
Yükselen Yay
Alçalan Ikizler
Ay burcu Yay

Lunapark gibiyim, tüm delileri haritamda toplamışım, kova eksik, o da ay düğümüm zaten
Sende şey var mı ben kendimde onu çok görüyorum eccük(baya) kendini beğenmişlik yüzüne gülüp arkadan tisskinerek bakma. Gıybet

Ne kadar kova tanıdıysam hepsi çok pratik zekalı insanlardı. Ben kovaları çok mantıklı ve zeki buluyorum
Dusunme bicimimi ben de severim ama muthis sacmaladigim bikac zaman da olmustur. Kova erkegi de hic sevilmez genelde, kadinlariyla da her ortamda eglenirsiniz ama erkegi net kabizdir yani

bir kısmı zekadan kafayı yiyor kovaların... ciddiyim..
Yuksek farkindalik ve acik bilinc bir lanettir dostum djdjs bi de sezgiler girince devreye bizim devreler de yaniyor. Ben dedigim gibi safa yatiyorum zamani gelince de sessizce uzaklasiyorumkova mesela kaos maos sevmez. Mantikli zemine oturtulmus aciklamalarla beyin ssssever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…