- 22 Ağustos 2023
- 362
- 747
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
bir kısmı zekadan kafayı yiyor kovaların... ciddiyim..Ne kadar kova tanıdıysam hepsi çok pratik zekalı insanlardı. Ben kovaları çok mantıklı ve zeki buluyorum
Çoğu astroloji biliyorum diye geziyorBen inanmıyorum bunlara diycem o zaman defol git diyeceksin o yüzdenn demiyorum
ben gidip gidip astrolojik harita baktırıyorum sırf "aha bu da olmadı" demek için... ve dandik insanlara da baktırmıyorum.
ben eşimle asla evlenmeyecektim, hatta barışmayacaktım falann ve bir kaç farklı kişiye sordum bu soruyu, kimisi ık mık etti barışmayacaksın dememek için...
En son tersi çıkıyor diye çocuk meselesi için baktırdım. kadın dedi ki biraz uğraşacaksınız bu biraz uzun zaman alacak ama vazgeçme falan dedi. haah dedim tamam ben hemen hamile kalırım, kaldım. 15-20 gün yoktur arasındabilmem anlatabiliyorum mudur
Gerçekten öyle. Anam da kova, bence tek kötü huyları çok ukala olmalarıbir kısmı zekadan kafayı yiyor kovaların... ciddiyim..
ev kesişiyor çakışıyor yatay dikey çaprazÇoğu astroloji biliyorum diye geziyorbazı şişirilmiş balonlar. Astrolojide kesinlik ve gelecek yoktur. Olasılıklar vardır onlar falcıymış canım. Astrolojiyi düzgün okuyabilirsen iyi bir rehber. Astrolojide hamilelik çoluk çocuk bakmayı da ilk kez duyuyorum
Bizim okuldaki besyocu Kovaydı aynı şeyleri soyleyemicemNe kadar kova tanıdıysam hepsi çok pratik zekalı insanlardı. Ben kovaları çok mantıklı ve zeki buluyorum
Arada tek tük çıkar yaBizim okuldaki besyocu Kovaydı aynı şeyleri soyleyemicem
zeka konusunda ben de ukalayımdır, o yüzden kötü bir şey diyemem yalnızca wassapGerçekten öyle. Anam da kova, bence tek kötü huyları çok ukala olmaları
Yapman guzum, etmen guzumzeka konusunda ben de ukalayımdır, o yüzden kötü bir şey diyemem yalnızca wassap
şu hayatta övünebildiğim tek şey zekam ve başarılarım napimYapman guzum, etmen guzum
Sende şey var mı ben kendimde onu çok görüyorumGüneş Terazi
Yükselen Yay
Alçalan Ikizler
Ay burcu Yay
Lunapark gibiyim, tüm delileri haritamda toplamışım, kova eksik, o da ay düğümüm zaten
Yukarıda saydırmış arkadaslar.Yengeç, hiç bir özellik yok
Biz sizi böyle sevdik ya en azından başak falan değil, mecbur he diyecezşu hayatta övünebildiğim tek şey zekam ve başarılarım napimben öyle nınısı altından bi tip değilim baram da yok. bunla avutuyoruz kendimizi
Vay başıma gelen bunu da, mı duyacaktımVe hep ertelerler ne söylersen söyle asla o an yapamazlar
Dusunme bicimimi ben de severim ama muthis sacmaladigim bikac zaman da olmustur. Kova erkegi de hic sevilmez genelde, kadinlariyla da her ortamda eglenirsiniz ama erkegi net kabizdir yaniNe kadar kova tanıdıysam hepsi çok pratik zekalı insanlardı. Ben kovaları çok mantıklı ve zeki buluyorum
Kova erkeklerinde gereksiz bir marjinallik ve özgürlük takıntısı varDusunme bicimimi ben de severim ama muthis sacmaladigim bikac zaman da olmustur. Kova erkegi de hic sevilmez genelde, kadinlariyla da her ortamda eglenirsiniz ama erkegi net kabizdir yani
Yuksek farkindalik ve acik bilinc bir lanettir dostum djdjs bi de sezgiler girince devreye bizim devreler de yaniyor. Ben dedigim gibi safa yatiyorum zamani gelince de sessizce uzaklasiyorumbir kısmı zekadan kafayı yiyor kovaların... ciddiyim..
Kovalar bugün seni çok seviyorum der yarın sen kimdin hatırlayamadım derKova erkeklerinde gereksiz bir marjinallik ve özgürlük takıntısı var
Çok ayıp ya, en son sinsi denecek burca hem deYok kiz sinsi miyim benkova
Kova erkegiyle omur cok zor gecer bulasmayin ben bi kez bulastim olu taklidi yaparak kurtardim canimiKova erkeklerinde gereksiz bir marjinallik ve özgürlük takıntısı var