Hangi Burçsunuz? Nasıl bir karaktersiniz?

Terazi burcuyum, yükselen burcum da terazi. Kolay uyum sağlarım, tam uyum adamıyım 😂 sohbet etmeyi severim, adalet sağlansın yeter ki diye kolumu koparıp veririm o derece 😂
Misal en yakın arkadaşım bile tanımadığım biriyle ilgili konuşsa ama o burada değil ondan dinleyemiyorum diye ortalığı yıkıyorum 😂
İnsanlarla kolay anlaşırım, müziktir resimdir abidik gubidik sanat şeylerine bayılırım
Terazi için "kadife eldiven içindeki demir yumruk" diye bi ifade okumuştum, çok hoşuma gitmişti. O kadar doğru bi tanım ki. Kibar, nahif, adil, huzursuzluk sevmeyen ve çok yumuşak görünen ama sınırları zorlanınca gerçekten demir bi yumruk :KK53: Anlayışlı, hoşgörülü ama son noktası gelince öyle bi yok sayma evresi geliyor ki, karşıdaki kendi varlığından şüphe ediyor. Bu yönümüzü de seviyorum. Kin yok, kavga dövüş yok, direkt yok oluyo o insan zihnimizde ve hayatımızda, bence bu da büyük ceza zaten :KK53:
B Burhan Burhanitto
Brrk Brrk

Son düzenleme:
Güneş balık yükselen başak ay yengecim. Evet evet Allah belamı vermiş 😢 Balık hayal kur, duygulan, ağla diyo. Başak mal mısın ne ağlaması boşver pimpirikli ol, kılı kırk yar, ayrıntıda boğul, düşünecek çok şey var diyor. Yengeç de anaamm, evimmm, memleketimmm diyip akşama kadar nostalji yapmak istiyor.😬

Güneş balık yükselen başak ay yengecim. Evet evet Allah belamı vermiş 😢 Balık hayal kur, duygulan, ağla diyo. Başak mal mısın ne ağlaması boşver pimpirikli ol, kılı kırk yar, ayrıntıda boğul, düşünecek çok şey var diyor. Yengeç de anaamm, evimmm, memleketimmm diyip akşama kadar nostalji yapmak istiyor.😬
Seninki kombo olmuş valla 😂😂

Terazi için "kadife eldiven içindeki demir yumruk" diye bi ifade okumuştum, çok hoşuma gitmişti. O kadar doğru bi tanım ki. Kibar, nahif, adil, huzursuzluk sevmeyen ve çok yumuşak görünen ama sınırları zorlanınca gerçekten demir bi yumruk :KK53: Anlayışlı, hoşgörülü ama son noktası gelince öyle bi yok sayma evresi geliyor ki, karşıdaki kendi varlığından şüphe ediyor. Bu yönümüzü de seviyorum. Kin yok, kavga dövüş yok, direkt yok oluyo o insan zihnimizde ve hayatımızda, bence bu da büyük ceza zaten :KK53:
B Burhan Burhanitto
Brrk Brrk
Bu kesinlikle tam olarak böyle, inanılmaz kibarımdır, kimseyi kırmak istemem, kin tutmam, kavgadan yüksek sesten nefret ederim ama gel gör ki bir noktaya gelince kişiyi tamamen yok sayıyorum.
Sefamız olsun 😂 yaşasın terazi kardeşliği 😂♥️

Aslan burcuyum yukselennim kova .

Çok ön yargılı bı insanım .on yargilarimin taniyinca değiştiği nadir insanlar vardır kolay kolay sevemem ön yargımin olduğu kişiyi

Sevdiğim insana sonsuz saygı ve sabrım vardır ama sabrimin sınırı zorlandığı an dehşete dönüşebilirim sevdiğime dünyaları veririm sevmediğime yol veririm :cool: cevap başlığa göre verildi içerikten bir haber 😂

Burcum Başak yükselen ikizler
Çekilecek çile değil .
Şahsen bir başakla anlaşamam .
Ama bir sorun sıkıntım oldumu,kesinlikle Başak olan birinden yardım isterdim 😂
Başak üyeleri konu açtığım zaman siz yazın özellikle😂
Duble Merkürzede, nasıl gidiyor Merkür retrosu 😂

Burcumu söylemeyeyim önce test edeyim burçla ilgilenen biri için çok eğlencelidir test.

Sadece üç sırayla tanıtacağım kendimi, bakalım doğru tahminde bulunabilir misiniz? 😸

1.Her şey kusursuz, mükemmel olsun kafasındayım. Mükemmel olmadığında çok çabuk sinirlenirim.
2. Kötü şakaya bile kırılır küser, giderim. Özür dileyene kadar küs kalırım.
3. Aşırı ilgi ve sevgi beklerim.

Evet sizce bu hangi burç? 😬

Burcumu söylemeyeyim önce test edeyim burçla ilgilenen biri için çok eğlencelidir test.

Sadece üç sırayla tanıtacağım kendimi, bakalım doğru tahminde bulunabilir misiniz? 😸

1.Her şey kusursuz, mükemmel olsun kafasındayım. Mükemmel olmadığında çok çabuk sinirlenirim.
2. Kötü şakaya bile kırılır küser, giderim. Özür dileyene kadar küs kalırım.
3. Aşırı ilgi ve sevgi beklerim.

Evet sizce bu hangi burç? 😬
Biraz daha tüyo vermen lazım 🙃

Biraz daha tüyo vermen lazım 🙃
Hmm, tamam bir tane daha söyleyeyim. 🙈 Bir düşüneyimmmm.

Tamam! 😸
4. Olarak, herhangi birini sevdiğimde tam ve abartılı bir şekilde severim ama bir hainlik, ikiyüzlülük, yalancılık vs. yaptıysa bir anda soğur, tam ters yüzümü gösterir, kişiyi hemen silerim. Hiç sevmemişim, hiç tanımamışım gibi yoluma bakarım. 😬

Hmm, tamam bir tane daha söyleyeyim. 🙈 Bir düşüneyimmmm.

Tamam! 😸
4. Olarak, herhangi birini sevdiğimde tam ve abartılı bir şekilde severim ama bir hainlik, ikiyüzlülük, yalancılık vs. yaptıysa bir anda soğur, tam ters yüzümü gösterir, kişiyi hemen silerim. Hiç sevmemişim, hiç tanımamışım gibi yoluma bakarım. 😬
Ya sen yengeç burcu olmalısın 🤭🤭

X