• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

38 bucuktan.inmedi bi habibtem ilk kez atesleniyo efe panik oldum.baya simdi uyidu dustu baya
Bende oylwyim canimm ama sakin ol..bebek bu ateslenecek ama sende direncin.guxlu olsun uyumusken birseyler yee..sende hastalanma habibtem..ara ara uyan ustunu ortme pek..atesini olc onu da yormustur kuzum.benim yaaa..:110:

Canlarım ben çıkayım makinaya bakiiim,bittilerse asayım biraz ütüm var onları yapiiim,bulaşık makinasını boşaltayım oooof birsürü şim var bitmiyor evin işi kusura bakmayın canlaar müsait olsuğum en kısa zamanda gelicem tekrar inşallah hepinizi öpüyorum çok:KK60::KK60::KK60::KK60:
Abacurnda yak unutmaaa herseyi yapiyorsun bunu da yap hersey tamamlansin:KK30::KK30::KK73::KK73:

Canlarım ben çıkayım makinaya bakiiim,bittilerse asayım biraz ütüm var onları yapiiim,bulaşık makinasını boşaltayım oooof birsürü şim var bitmiyor evin işi kusura bakmayın canlaar müsait olsuğum en kısa zamanda gelicem tekrar inşallah hepinizi öpüyorum çok:KK60::KK60::KK60::KK60:
tamam goncam kolay gelsin sana iyigeceler canım:KK66::KK74:

Back