- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #149.421
ooovvv onu hiç düşünemedim cimcimem ya,kusuruma bakmaEymen
Uyuyo ondan guzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooovvv onu hiç düşünemedim cimcimem ya,kusuruma bakmaEymen
Uyuyo ondan guzum
Habibtem.doktora.almadin miiii neyden kaynakli.oldugunu ogrendin mi gecmis.olsun kuzum.yaaaa koltuk altima alnina soguk.bez.koy canimm.insallah gecer dislerden.mi.acabaEfe atesli
ooovvv onu hiç düşünemedim cimcimem ya,kusuruma bakma![]()
dikkat et kuzum ya,hastalık havaları bunlar,ben koca kadın bile bu ay hiç hastalıktan kurtulmadım,biri bitiyor diğeri başlıyor.Efe atesli
Niyee atarin tuttu yineeeYa vala yeminlen çıldırcam artik![]()
Canımsın habibtemmmmm teşekkür ederiiim yesemmi içinden kahvemi içsem bilemedimEki Görüntüle 1534635 caffeinim.bu bardak.benden sana![]()
Goturmem.mi habibtem dun goturdum bogazi kizarikmis antibiyotik verdi geve de ateslendi bugunde devam edio iste dus ne aldirdim bez kodurmuyo ilac verdim dustu simdi ... Mizladi durdu pert oldum yemekten astsn gectim inanHabibtem.doktora.almadin miiii neyden kaynakli.oldugunu ogrendin mi gecmis.olsun kuzum.yaaaa koltuk altima alnina soguk.bez.koy canimm.insallah gecer dislerden.mi.acaba![]()
Niyee atarin tuttu yineee![]()
Ayyyy kuzum.yaaa.kiyamma.nazireme de oyle oldu...antibiyotik verdi gecti surekli atrsini olx.simdi.kac derecede atesiGoturmem.mi habibtem dun goturdum bogazi kizarikmis antibiyotik verdi geve de ateslendi bugunde devam edio iste dus ne aldirdim bez kodurmuyo ilac verdim dustu simdi ... Mizladi durdu pert oldum yemekten astsn gectim inan
Pufssss cope at tumden kurtulalimYaw tel fena kasio cildirtiom resmen
Geçmiş olsun yamikimmdikkat et kuzum ya,hastalık havaları bunlar,ben koca kadın bile bu ay hiç hastalıktan kurtulmadım,biri bitiyor diğeri başlıyor.![]()
38 bucuktan.inmedi bi habibtem ilk kez atesleniyo efe panik oldum.baya simdi uyidu dustu bayaAyyyy kuzum.yaaa.kiyamma.nazireme de oyle oldu...antibiyotik verdi gecti surekli atrsini olx.simdi.kac derecede atesi![]()
asıl sizlere çok büyük geçmiş olsun icranımGeçmiş olsun yamikimm
Yaw tel fena kasio cildirtiom resmen