• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Uyku tutmadi beni vala ya ondan . Bende show tv asla vazgecmemi izliyrum:KK70:
Sen napyn sen nie uyaniksin . Sen çocuk için ugrasmion mu gitsene eşinin yanına :KK67: :KK70: :KK70:

Hehehe :) hamile değilmişim zaten 3 gün kaldı regli olmama gereeek yok sabah erkenden ise gidecek yazık :)

Bu gün eşimin babasının olumunun 5.ci yil dönümü söz gunumden bi gün önce Vefat etmişti çok üzgün durgundu hemen yattı :(

Hehehe :) hamile değilmişim zaten 3 gün kaldı regli olmama gereeek yok sabah erkenden ise gidecek yazık :)

Bu gün eşimin babasının olumunun 5.ci yil dönümü söz gunumden bi gün önce Vefat etmişti çok üzgün durgundu hemen yattı :KK43:
Aaaa uzuldum canm ya
Rabbim sabir versin :cry:

Sizin sorun ne bebek icin?

Temmuzda 4sene olcak evleneli şimdiye kadar sorunumuz yok diye bizi hep gönderiyorlardı bir suru doktora gittik hic biri ilgilenmedi tahliller temizdir bütün tetdikleri yapmıştık tanımlanmamış infertelite denildi. Adam akilli doktor bulduk o doktorum yumurta takibi yaptı klomen verdi iki ay kullandım olmadı sonra catlatma iğnesi verdi iki tane o da olmadı. Aşılama onerdi. Başka bir doktor bulduk bundan çok memnunum çok umutluyum regli 3 cü günü gidip bakicaz rahim filmi çekilecek sonra aşılama :) hayirlisiyla

Uzun oldu dimi :)))))

Yok canim sorun diil . rrahim filminden kastim hsg heralde . Topikte efecikim var ondada sorun vardi en son hsg cektrdi temiz cikti ondan snra tedaviye ara verdi ve ikinci ayinda hamile Kldi :73: hsg nin faydasi oluyir . Ins melegin daha fazla bekletmez :36:

Ilk sayfamiza bir ara goz at . Orada surecler var .

Merhaba günaydın :) iki sene önce hsg cektirmistim ölümden döndüm :) hic bir faydası yoktu ilki eskidiği için tekrar bakılacak aşılama yapılacak diye emin olmak istedi :). Ebelerden mi dersin hekimlerden mi hacı hocalardan mi aktarlardan mi yani ne dersen yaptırdım yyaptim :) ilk kesimde iltihap ve hareketsizlik vardı sperm sayısına gore yine durumu iyiydi o da çok doktora gitti tahlilleri çok güzel çıktı benimde eski tahlillerimiz güzeldi de simdi öyle değil iste :) bedenim artik kaldirmiyo stresi skntiyi :)))))

Merhaba günaydın :) iki sene önce hsg cektirmistim ölümden döndüm :) hic bir faydası yoktu ilki eskidiği için tekrar bakılacak aşılama yapılacak diye emin olmak istedi :). Ebelerden mi dersin hekimlerden mi hacı hocalardan mi aktarlardan mi yani ne dersen yaptırdım yyaptim :) ilk kesimde iltihap ve hareketsizlik vardı sperm sayısına gore yine durumu iyiydi o da çok doktora gitti tahlilleri çok güzel çıktı benimde eski tahlillerimiz güzeldi de simdi öyle değil iste :) bedenim artik kaldirmiyo stresi skntiyi :)))))

Sabır canım, Rabbim yoluna koyar herşeyi :)

Elhamdulillah. Sabrımı veriyo Rabbim mutlu bi evliliğim var tek Sabrim tek dayamagim o. Allahım bozmasin cumlemizin de bizim de inşallah :) kafa rahat simdilik beynimi kandiriyorum bakalım :)))))

Maşallah, Allah nazardan saklasın, heryerde söyleme böyle :p :) Baktık olmadı bir dahaki aya olur umutlarımız inşallah :)

Back