- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 32
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #149.481
Geldim :))))) yatamadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldim :))))) yatamadim
Hoşgeldin canimcimnaber gel azcik konusak :))
Olur vallah :) hoş buldum napionuz neden hala uyaniksiniz :))
Uyku tutmadi beni vala ya ondan . Bende show tv asla vazgecmemi izliyrum
Sen napyn sen nie uyaniksin . Sen çocuk için ugrasmion mu gitsene eşinin yanına![]()
![]()
![]()
Aaaa uzuldum canm yaHehehe :) hamile değilmişim zaten 3 gün kaldı regli olmama gereeek yok sabah erkenden ise gidecek yazık :)
Bu gün eşimin babasının olumunun 5.ci yil dönümü söz gunumden bi gün önce Vefat etmişti çok üzgün durgundu hemen yattı![]()
Sizin sorun ne bebek icin?
Uzun oldu dimi :)))))
Ilk sayfamiza bir ara goz at . Orada surecler var .
Merhaba günaydın :) iki sene önce hsg cektirmistim ölümden döndüm :) hic bir faydası yoktu ilki eskidiği için tekrar bakılacak aşılama yapılacak diye emin olmak istedi :). Ebelerden mi dersin hekimlerden mi hacı hocalardan mi aktarlardan mi yani ne dersen yaptırdım yyaptim :) ilk kesimde iltihap ve hareketsizlik vardı sperm sayısına gore yine durumu iyiydi o da çok doktora gitti tahlilleri çok güzel çıktı benimde eski tahlillerimiz güzeldi de simdi öyle değil iste :) bedenim artik kaldirmiyo stresi skntiyi :)))))
Sabır canım, Rabbim yoluna koyar herşeyi :)
Elhamdulillah. Sabrımı veriyo Rabbim mutlu bi evliliğim var tek Sabrim tek dayamagim o. Allahım bozmasin cumlemizin de bizim de inşallah :) kafa rahat simdilik beynimi kandiriyorum bakalım :)))))
Maşallah, Allah nazardan saklasın, heryerde söyleme böyle:) Baktık olmadı bir dahaki aya olur umutlarımız inşallah :)
İnşallah canım Allahım nasip etsin hayirlisiyla sağlıklı amel i salih evlatlar inşallah istiyen herkese bana da :)
arbiiiiiiiimAmma konuşmuşsunuz haaa eferimm![]()