Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

pudingli kurabiye mii anacım ne tarifler var sizdede maşşallhh maşşşaahhh

saol cnım beniğm gibi bilmeyen hanımlar iiçin çok yararlı bir bİlgi oldu yoksa ben başdan balıkları folya ile sarcaktımmm neseki yasakım benim amacımı anlamıştaa düzeltti benii

pudingide mi malzemelerin içine koyuyozz canımmm

veeerr edaamm verrr bende tam tersi hiç hamarat değilim pek bilmem ama buradan sizlere baka baka hamaratlaşcamm inş...

günnayydınnn canlarımmm geldimm o güzel tariflerini okudumm gene gelcemm siz gelinde helee

kızlar günaydın hepinizee
artık vallahi hızınıza yetişemiyorummm
cumadan sonra giremedim neler olmuş, neler konuşulmuş böyleee, tüm yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorummm

ne olmus topiqe ya okuyamadım pazartesim kızlar kım var ?

şenlenmiş bizim topik, bir sürü yeni arkadaş katılmış aramıza, okuyacak daha çok şey olacak sanırsam bundan sonra

inşallah o bulantı bebişinin anneciğine günaydın mesajıdırrrr
bende hepinizi özledim vallahi, giremediğim zamanlar da da aklım hep burda ama napim, telimde internet yokkki

beni de pek merak eden olmamış sanki, ben yumurt yumurt yumurtluyorum, inşallah Allahın izniyle sağlıkla hayırla bu ay olur...
bi de hastalığımı atlatmaya çalışıyroum..

tatlibiberimm canim nenim valla hep aklimdasin ama hani son mesajinda yeni evin tadilati var dedin ya demekki tatlibiberim gelemiyoev isiyle ugrasiyorlardir diye icim rahatti..yoksa böyle bi mesajin olmasaydi durmadan tatlibiberim nerde acep diye yazardim.bak unutsaydim bu mesajinida unuturdumm.öyle sey olurmu kuzucukk.. ben mesala simdi nikiyyimide düsünüyorumm..esi tahlil ne verecekti...:44:

mesala canommda yok iki gündür hep aklimdasinizzzne kaynanammisinn:18::18:yok sen o degilsinn o cadi cünkü sen tatlibibersinnkacinci günün tatlibiberim reglininn

tatliebbii hosgeldinn kuzucukkk aramizaanasilsin canimmher zaman bekliriz artikkk unutma bizi

unutmam arkadasım sagol hosbuluk....ben ıyı sayılırım...yaklasık 7 aydır bebek olur umuduyla beklıyoruz ..henüz doktora gıtmedık..ben bı gıdım dıyorum..ıste ıkılem arasındayım gıdımmı gıtmımmı dıye..ıste öyle...sen nasılsın cnaım

saol canim benim bende iyiyimmm tatlilebbimm aslinda doktorlar bi yil deneyin diyolar ama bunu beklemeye mecbur degilsiniz..git doktora bi yil oldu de iyice tüm tahlillerinizi hem sana hem esine yaptir .en azindna icin rahat ederrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…