- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.541
Evet evet habibtemm borcamın üzerini örtecek o kadar:)))
Habibtem sen benim pudingli kurabiyemi denedinmi??Dün dünürüme yaptım götürdüm bayıldı enfes bişey bu dedi bak onuda şiddetle tavsiye ediyorum:))
Bende tarif çooook istediğinizi yazarım siz isteyin yeterki
ben tele resmini çekiorum ekranın canım bölelikle kalıcı oluoohancek habbitemmm sen yaz denedigin tarifleriiii firsat buldukca denerimm.not ederim defterimeee
sağlığınız için aluminyum folyoyu yiyecek pişirirken kullanmayan bu tip şeyler içindeki organik katkılar yanar ve yiyeceğinize geçer ve yediğinizde vücudunuza girer haliliyle sağlık açısından bir tehlikelidir dikkat edin yani kuzucuklar aman
çilekli kurabiye
100 gr margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket çilekli puding
aldığı kadar un
tüm malzemeyi karıştır,ele yapışmayan bir kıvam elde edene kadar unu ekle zaten hamur sana dur diyor:)))cevşz büyüklüğünde parcalar kopar beze yap fırın tepsisine diz 180 derecede üzerleri çatlayana kadar pişir.daha fazla tutma o zaman büsküvi gibi oluyo.
Fırından çıktıktan sonra üzerine pudra şekeri ele harika bir lezzet,çilek sevmeyenler herhangi pudingle deneyebilir...afiyet bal şeker olsuunnn
Eşim sigara içmeye çağırıyo hemen gelirim :)))kızmayın sakııın az içiyorum((
ayynen tatlımmmm bende acıgım her turlu tarıflere ayrıca tarıflerde verebılrımmm haamarat birisiyimöhöhö kendımı övmüş gibi olmayayımdaaa şaka biyanada fıstıgım herzaman bende burdayım yardım ederım yardım ısterım nasıl olsa burda biz bir aile sayılırız
ne olmus topiqe ya okuyamadımpazartesim kızlar kım var ?
AŞK OLSUN BIZIM KIZLAR2 GÜN GİRMEDİM HİÇ MERAK ETMEMİŞİNİZ BENİ KARABİBERİMİZ ÖLDÜ MÜ KALDI MI DİYE
YASAKHAYALIM SENIN KAYINNAYIM BENARKADAMSAN ATIP DURMA DÖVERIM VALLA :)
BU SİLKELEMEMIDIR NEDIR ANLAMADIM ONU BIR ACIKLAYIN NET OLARAK
BUGUN SABAH UYANDIĞIMDA FENA İÇ BULANTISI YAŞADIM BEN YA BEBİŞİM GELİYOR MUKI YAHU :d
HEPİNİZİ COK ÖZLEDIM
AŞK OLSUN BIZIM KIZLAR2 GÜN GİRMEDİM HİÇ MERAK ETMEMİŞİNİZ BENİ KARABİBERİMİZ ÖLDÜ MÜ KALDI MI DİYE
YASAKHAYALIM SENIN KAYINNAYIM BENARKADAMSAN ATIP DURMA DÖVERIM VALLA :)
BU SİLKELEMEMIDIR NEDIR ANLAMADIM ONU BIR ACIKLAYIN NET OLARAK
BUGUN SABAH UYANDIĞIMDA FENA İÇ BULANTISI YAŞADIM BEN YA BEBİŞİM GELİYOR MUKI YAHU :d
HEPİNİZİ COK ÖZLEDIM
he valla yaww çorba olduu iyiceeee yasakımmmbiri bzi düzeltsinnnn
selam arkadaslar..buraya yenı geldım...nasılsınız
selam arkadaslar..buraya yenı geldım...nasılsınız
pudingli kurabiye miianacım ne tarifler var sizdede maşşallhh maşşşaahhh
tatliebbii hosgeldinn kuzucukkk aramizaanasilsin canimm her zaman bekliriz artikkk unutma bizi
yaw ikimiz biaraya gelince biraz karistiriyoruzzz dün kör dügüm olduk ikimizzz neyse ki nuarinimle hancekimmm acti bizi
hoşşş gelddinnn canımmmmmiyiz şükür sen nasılsınnn
saol cnım beniğm gibi bilmeyen hanımlar iiçin çok yararlı bir bİlgi oldu yoksa ben başdan balıkları folya ile sarcaktımmmneseki yasakım benim amacımı anlamıştaa düzeltti benii
unutmam arkadasım sagol hosbuluk....ben ıyı sayılırım...yaklasık 7 aydır bebek olur umuduyla beklıyoruz ..henüz doktora gıtmedık..ben bı gıdım dıyorum..ıste ıkılem arasındayım gıdımmı gıtmımmı dıye..ıste öyle...sen nasılsın cnaım