- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.561
pudingide mi malzemelerin içine koyuyozz canımmm
lilhannazim en kisa zamanda oktay ustaya rakip oluruz sen merak etmee
içççmeeeeeeeeeeeeeeee
saol canim benim bende iyiyimmmtatlilebbimm aslinda doktorlar bi yil deneyin diyolar ama bunu beklemeye mecbur degilsiniz..git doktora bi yil oldu de iyice tüm tahlillerinizi hem sana hem esine yaptir .en azindna icin rahat ederrr..
olumuyummm datlımmm yawww ama nie olmim alt üstüü bi göbeğimmm eksikk o o değilde ben o kurabiyeyi anlamaadıımm herzamanki gibii pudingi içinmi koyuyozz malzemelerle berabaerr yoksa pişirip üzerinemi döküozzz gene çorba yaptımm yawww
unutmam arkadasım sagol hosbuluk....ben ıyı sayılırım...yaklasık 7 aydır bebek olur umuduyla beklıyoruz ..henüz doktora gıtmedık..ben bı gıdım dıyorum..ıste ıkılem arasındayım gıdımmı gıtmımmı dıye..ıste öyle...sen nasılsın cnaım
evet bende öyle düsünüyorum canım..adetım ıkı aydır cok düzensız acaba pıskolojikmı dıyorum..acaba neden olmuyor dıyorum kendı kendıme..benden gelen bıseyse erkenden ögrenmenın bı zararı olmaz dıye düsünüyorum canım..belkı bende kıst mıst felan vardır onu kontrol ettırırım dıyordum..esımın tahlılı ıcın bır ay bekleyebılırız dıye düsünüyorum canım..belkı bu ay bı ovulasyon testıylemı denesekmı dıye düsünüyorum...karısık durum yanı canım arkadasım..sen nasılısn...bebısın varmı ??
icine koyup öyle yoguracann yapacamben yarin yaparimm
habbite hancekimmmi bu sigaradan vazgeciriptek aliskanligi biz olmaliyizzz
iyi ol canım sakın canını sıkmaaburada hepimizz bebeiş istiyor beklioruz Allahın izniyle olur sadece sıkıntı yapmamak lasımm anlatıp paylaşmak sıkıntılardan arınmak tazelenmek lazımm sende gel sık sık ne sıkıntı kalır ne tasaa doktorlar 1 yıl olmadan araştırma yoluna gitmiyorr ya stressiz beklicen yada gitcenn 1 yılı geçtim dicenn evlilik cüzdanına bakmıyorlar ya sonunçtaa hakkıımızda hayırlısı inş..
selam arkadaslar..buraya yenı geldım...nasılsınız
kuzum benim bence önce bi doktora git bak reglinde düzensizlesmiss dedigin gibi kist varmi bi ona baksin pko varmi bi ona baksin doktor..hormonlar cok önemli bi hormon testi yapsinn.aama sen bi yildir olmuyo de yoksa cogu doktor git bi sene dolunca gel der..
kuzum benim ben son üc yilda 5 hamileligim 6 bebek kaybim oldu malesef5 hafta önce ikizlerimi kaybettimm.tek sorun kan pihtilasmasi cikti.ignesini hapini aliyorum yine kaybediyorum.doktorlar deniyeceksin diyo.simdi martaa tekrar bi bagisikliga ne baktiracammm bendeki durumlarda böyle
Canım salı alcam sonuç salı öğlen yazarım inş. dua edin oldu mu?
kuzum benim bence önce bi doktora git bak reglinde düzensizlesmiss dedigin gibi kist varmi bi ona baksin pko varmi bi ona baksin doktor..hormonlar cok önemli bi hormon testi yapsinn.aama sen bi yildir olmuyo de yoksa cogu doktor git bi sene dolunca gel der..
kuzum benim ben son üc yilda 5 hamileligim 6 bebek kaybim oldu malesef5 hafta önce ikizlerimi kaybettimm.tek sorun kan pihtilasmasi cikti.ignesini hapini aliyorum yine kaybediyorum.doktorlar deniyeceksin diyo.simdi martaa tekrar bi bagisikliga ne baktiracammm bendeki durumlarda böyle
hoşgeldin topiiiiiimizeeeee
canım üzüldüm...umarım rabbım gönlüne göre olur hersey...herseyde bı hayır var dıye düsünmek lazım ... ümidimizi kaybetmememız gerekıyor tatlım...nerde yasıyorsun canım..ben ıstanbuldayım eger sende ordansan bıldıgın tavsıye ettıgın bı doktor varmı canım
hoşgeldin topiiiiiimizeeeee
evet canım aynen..bılmıyorum bıraz telas yapıyorum sankı...hanı bazı ınsanlar hemen ılk ıkı ay ıcınde hamıle kalırlar ya onları görünce dıyorum bızde neden olmuyor bır sorunmu var acaba...ıcım bı rahat etsın dıyorum..sonra bosuna telas yapıyorsun yumurtaların calısıyor bunları hıssedıyorsun sadece zamana ıhtıyac var dıyoruz...ıste bılmem bıraz sabırsızım sankı...sen nasılsın canım...sende evlendıgınden berı denıyormusun canım... nelerı denedınız
amin tatliebbimmmkuzum benim ben almanyadayimmm ama istanbulda yasayan co karkadas var burda inslalah onlar sana yardimci olurr
inşallah bu son olcak yasakımmm Allahın izni biizm dularımızlaaa yaza kadar alcann müjedenii sonra göbüşlerimizi konuşcazz buradaa inaşşallhh