-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #160.541
Yok yaa emkleseede kurtulsam. Suan yurutcte yuruo sadece. Cok hareketli. Surekli oyun oynamk istio. 2 dk oturdummu basio cigligiEmeklemeyemi basladi zeynepim kuzucuk
Hadi ya. Kc aylik oldu. Benim oglandan buyuk mu acabaPirtlatmak ne demek kocaman oldu prenses
Vala ben alışkınım hazirimda sen dusun ins kiscen emir gibi olur hahaaa eroldas senn yandin.soka girer cikamazsinBak bende hamileyim almis te sendromlarini abisi gbi yasasin diye dua ederim görürsün gununu
yurutec emeklemeyi geciktirir ama belkiiYok yaa emkleseede kurtulsam. Suan yurutcte yuruo sadece. Cok hareketli. Surekli oyun oynamk istio. 2 dk oturdummu basio cigligi
Rosem hamile olan benim
Yasakim dogurdu kizcesi 5 gun sonra 6 aylik olacak
Yok zeynepim senin oglan buyuk bence kiscem 12 agustos dogumlu gununden 4 gun once doğduHadi ya. Kc aylik oldu. Benim oglandan buyuk mu acaba
Ana gorunuymu ben renklide gormedim yaw o bolum rahim ici olmasin gara yerUltrasyon fotosunda kap kara cikiyor demi bende sacli hissediyirum .
Kendin bilirsin .Malum konuşmadığım. İnsanlarla. Aynı yerde olmak.bana yakışmaz çünku size iyi sohbetler..
Yok kiz normal dusunuyorum ins .dHadi İnşallah sezeryan mi canımm
Amin ins rosem darisi olmayan ve isteyen hemcinslerimin başınaAyyy yasakımm sen maşallah ıkıncıyı de büyütmüşsün maşallahçok sevındım vallahı cnm bnm öp bnm için kokulu kokulu bebişini tabiki ikisinde ....cımcımecım hakkında hayırlısı kuzum dualarını eksık etme şakın senınde az kalmış hayırlısıyla kucağına alırsın ınsallahhh
Hadi ya. Kc aylik oldu. Benim oglandan buyuk mu acaba
Vala ben alışkınım hazirimda sen dusun ins kiscen emir gibi olur hahaaa eroldas senn yandin.soka girer cikamazsinyigit anim besik kertmeyide bozum enirimin kucukkugunu begenmeyenin kiscesinide ben istemim baska zengin kapi bul.edam verir kiscesini o emiri seviy begeniy ins ilk kiscesi olur
bursalıyım aslenPamukum nerelisin sen .d