- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 33
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #160.521
Gel rosem senin icin elimden geldigince girecem
Yasakçım dua et bana en çok buna ıhtıyacım var Hamilemişssin ikinci bebegıne açık sevındım kardeş geliyor desene çok fazla ara vermemene sevındım rabbım gönlüne göre versın cnm benim öpüyorum senı kocaman çok öZledım ınanki hepınızı
bende hamileyim sanırım iki test yaptım ikisinde de cok silik olmayan cizgiler cıktı oldukca belli yarın kan testi yaptırıcam ama benim prolaktin 50 lerdeydi hep tsh da sınırda ve yumurtalıgımda pko goruntusu vardı bunlara ragmen Allah ikinci ayda nsaip ettiyse sukurler olsun
merabayin sekerlerimmmmmm
amin canımTestin resmini buraya göndersene canim .
Ins rabbim aratmadan versin tum isteyenlere
Canim gebelik var gbi ama cok kucuk .amin canım
yarın hastaneye gidicem bakalım..daha benim adete 4 gun falan var canım gecikme olmadıCanim gebelik var gbi ama cok kucuk .
Aile hekimliginde kan testi yaptir istersen .
Son adet tarihin neydi?
Hi hi tabi tabiii goren asirlardir gorusmuyuz sanacakMerhaba icranim naberuzun zamandir görüşemiyoruz cok ozledim
Rabbim gonlune gore versin canimyarın hastaneye gidicem bakalım..daha benim adete 4 gun falan var canım gecikme olmadı
yarın hastaneye gidicem bakalım..daha benim adete 4 gun falan var canım gecikme olmadı
Tabi en son ne zaaman yazistik ?Hi hi tabi tabiii goren asirlardir gorusmuyuz sanacak
Ivet zengin metin duzenleyici kullanmiyon mu ?Cimcimemm bu smileleri surekli gorunur hale getirebilioz mu
Cocuklardan gelemim firuzem baya hizli geciy gunlersen nasilsin kuzucuk nasi
Kk takvimine gore 29 martta dogum
Kk takvimine gore 29 martta dogum