Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Ask olsun yasakim insan boyle mi der

Senin basina bela olur emis benim damat sonucta kizi alip almanyaya senin yanina gelecek . Sana cektirir
Yuh askolsun diy emiri her seyiyle kabul ediy kiscesinde rahat etmek icin askolsun diyfikir degistirdim ayni emirin bebekkigi cocuklugu gibi olmazsa kabul etmim gelin olarakyeter 3 yildir gel keyfim gel yaptingelsin tempolu gunler

Esim kaza gecirdi cnm cok zor gunlerden geciyoruz 6 7 Yadira ispartadayim Ücretsiz ay Hastane de Hattie Sindhi ev kiraladk tedavi de man editor bir ay Maldives donmemize calisiyorum fabrikada sizzler nasilsin is cok ozledim hepinizi
Cok gecmis olsun rabbim size dayanma gucu versin cok uzuldum anlattiklarina

Gel rosem senin icin elimden geldigince girecem

Yuh askolsun diy emiri her seyiyle kabul ediy kiscesinde rahat etmek icin askolsun diyfikir degistirdim ayni emirin bebekkigi cocuklugu gibi olmazsa kabul etmim gelin olarakyeter 3 yildir gel keyfim gel yaptingelsin tempolu gunler

Bak bende hamileyim almis te sendromlarini abisi gbi yasasin diye dua ederim görürsün gununu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…