- 29 Ocak 2015
- 6.818
- 127.164
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #160.421
Oyyy Rabbim en kısa zamanda şafi ismi şerifiyle şifa versin yavruya :) ❤Kac aylik oldu tubisimefe de uyuyo su an grip biraz burnu gozleri ne akiy sumuklum
Hahaayyy benim yüzümden beyin fırtınası yapmışsınız tam dayaklığım
Hicranımm hiç vakit kaybetmeden saçıma yapıştı, vay anam vay
Ay masallah ya ne cabuk buyumus kuzucuk rabbim gusel salih saglikli omurler versin ins...Oyyy Rabbim en kısa zamanda şafi ismi şerifiyle şifa versin yavruya :) ❤
10 aylık oldu hicranımm
Da neler yapcektimde haha zor tuttum kendimiHicranımm hiç vakit kaybetmeden saçıma yapıştı, vay anam vay
Amin canım hicranımm amin sağolasın Allah razı olsunAy masallah ya ne cabuk buyumus kuzucuk rabbim gusel salih saglikli omurler versin ins...
Sagol teysesi
Yap kız yap, hiç tutma kendiniDa neler yapcektimde haha zor tuttum kendimi
Yap kız yap, hiç tutma kendini
Hahahh yoh yoh tubisim kiyamam yaw
Bi hunili daha iste idare etHepsini yaptı, sonra da kıyamam dedi yaaa deli gadın
Hahaayyy benim yüzümden beyin fırtınası yapmışsınız tam dayaklığım
Hunili olmak iyidir kızBi hunili daha iste idare et
Bizden alaa çenesizi bulamazsın cimcimemKendinizi nasil belli ediyorsunuzcenesizler
Esim kaza gecirdi cnm cok zor gunlerden geciyoruz 6 7 Yadira ispartadayim Ücretsiz ay Hastane de Hattie Sindhi ev kiraladk tedavi de man editor bir ay Maldives donmemize calisiyorum fabrikada sizzler nasilsin is cok ozledim hepiniziRosenerelerdeysin sen
Esim kaza gecirdi cnm cok zor gunlerden geciyoruz 6 7 Yadira ispartadayim Ücretsiz ay Hastane de Hattie Sindhi ev kiraladk tedavi de man editor bir ay Maldives donmemize calisiyorum fabrikada sizzler nasilsin is cok ozledim hepinizi
15 kilo Verdim yogunluktan sabah sekiz gece 12 1 de eve geliyordum is degistirdim dayanamadim 5 Ay Callistm simdi 8 5 calisiyorum kizlar firsat buldukca yazarim kendinize iyi bakin hepinizi cooooooooooookkkkkkk optmmmm